Na mindegy, ez egy szenvedős pálya, biztos vagyok benne, hogy a portugáloknak és svájcnak sem garantált itt a 3 pont, csak azért na. Lépés előnybe kerülhettünk volna, erre meg megint lehet majd számolgatni.

HozzászólásSzerző: M1Ö » 2016. szeptember 7., szerda 10:41
HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2016. szeptember 7., szerda 8:06
Tudni én sem tudom, akkor nem itt osztanám az észt.numberone1 írta: Hat nem tudom lehet mukodne a 4-4-2 lehet nem...nem vagyok benne biztos, de en mezei szurkolo vagyok. Konyvet nem fogok kiadni...en inkabb a megfigyeloi palyan lennek.
HozzászólásSzerző: G. V.tinho » 2016. szeptember 7., szerda 7:48
HozzászólásSzerző: numberone1 » 2016. szeptember 6., kedd 23:53
Ezt 4-4-2-re gondoltam, h Bognar keves lenne oda. Alap Nagy, viszont o is eleg gyengus fizikalisan parban kell vki aki erosebb, viszont Elek elore gyenge. Van benne lendulet, de lepegeto es nincs esze a focihoz. Talan Kalmar, igaz o nem igazan gyors, de fizikalisan erosebb es van esze a jatekhoz.Elek is erős, aztán látjuk mit ér vele, semmit.
HozzászólásSzerző: wxyz » 2016. szeptember 6., kedd 23:31
HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2016. szeptember 6., kedd 23:28
HozzászólásSzerző: numberone1 » 2016. szeptember 6., kedd 23:14
Dszudzsak=Griezmannziro4vr írta:Szerintem a felállás volt az elcseszett, hatalmas különbség ha Gera van ott középen, vagy a magyar khedira Elek.
Én 442-re váltanék az atma interpretációjában, csak nem tudom kit raknék középre Nagy mellé és ki(ke)t előre.
Kalmar lehet lassu, de fizikalisan eros. Bognar viszont nem eleg harcias, nincs benne olyan tuz ami a fizikalis hatranyait kiegyenlitik.Bognár lehetne jó Nagy mellé, csak el kellene eladni Diósgyőrből, egy normális klubba, ahol rendberakják az erőnlétét és fegyelmezettebbé teszik. Nála minden alapképesség megvan, dinamikus, kétlábas, technikás, jól lát a pályán, gyors fejben.
HozzászólásSzerző: wxyz » 2016. szeptember 6., kedd 23:13
HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2016. szeptember 6., kedd 23:01
HozzászólásSzerző: rashidm » 2016. szeptember 6., kedd 22:53
Az a baj, hogy gera meg Nagy volt jó ott. Elek sztem használhatatlan. Lassú minden tekintetben. Csak sajnos nincsen értelmes ember középre (vagy csak nem találtuk meg). Esetleg Kleini. Talán. De nem az az ő posztja sztem.ziro4vr írta:Szerintem a felállás volt az elcseszett, hatalmas különbség ha Gera van ott középen, vagy a magyar khedira Elek.
Én 442-re váltanék az atma interpretációjában, csak nem tudom kit raknék középre Nagy mellé és ki(ke)t előre.
HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2016. szeptember 6., kedd 22:47
HozzászólásSzerző: IkerCasillas » 2016. szeptember 6., kedd 22:46
HozzászólásSzerző: Steve » 2016. szeptember 6., kedd 22:44
HozzászólásSzerző: alexoxladjackoxi » 2016. szeptember 6., kedd 22:43
HozzászólásSzerző: rashidm » 2016. szeptember 6., kedd 22:43
Számomra bőven elég a "kicsit jobbak voltak" is. Azért ne már. Fele amatőr/fél profi. Nem lenézésből mondom, de illett volna megverni őket. Ilyen meccsek után ne csodálkozzunk ha nem leszünk még másodikak se.R.M.C.F írta:rashidm írta:Ez elég szánalmas volt... egy feröer lefocizott minket... ezt is meg kellett élnem...
Nem fociztak le,csak kicsit jobbak voltak.
HozzászólásSzerző: R.M.C.F » 2016. szeptember 6., kedd 22:40
rashidm írta:Ez elég szánalmas volt... egy feröer lefocizott minket... ezt is meg kellett élnem...
HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2016. szeptember 6., kedd 22:39
HozzászólásSzerző: rashidm » 2016. szeptember 6., kedd 22:38
HozzászólásSzerző: numberone1 » 2016. szeptember 6., kedd 22:37
HozzászólásSzerző: Remy » 2016. szeptember 6., kedd 22:36
Jelenlévő fórumozók: 2 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem