Én spec szeretem a focit,sőt...nagyon nagyon szeretem....de nálam korábban még messi éveken át,majd most már 1-2 éve ronaldo a jobb játékos. Messi visszább esett,ronaldo feljebb lépett. Helycsere.numberone1 írta:Nalam ez csapta ki a biztositekot.Mindenkinek van egy szubjektiv velemenye, ez meg ok, de hogy beszelhet mindenki neveben aki szereti a focit??Ronaldo is extraordinary but compared to Messi, for me and for everyone who likes football, there can be no comparisons.![]()
Most erre en azt mondom, h mindenki aki szereti a focit az hanyt attol, h Xavi 90 passzolt 2 meterre.
Guardiola is second to none...lattuk harom even keresztul, h mennyire felulmulhatatlan taktikailag.
Függetlenül kinek drukkolok.
Guardiola nem rossz edző,de soha sem volt a világ legjobbja és főleg nem a történelem legjobbja...ezeket próbálta elhitetni a média sok alakkal...a barcások nagy részével sikerült is. De egy olyan ember,aki látja is azt amit néz...az azért tudja. Pep inkább körítés mint valóság.
A barca regiment nyilatkozatai meg a legtöbb esetben nélkülözik a tisztességet és a valóságot. Amíg nem tanulnak meg pl minket tisztelni,addig mindig is kisebb csapat marad. Aki tiszteli a másikat,az nagyság.....a köpködés egy olcsó,piti viselkedés....