Kommentáld a híreket
- Veidt
- Kedvenc játékosaid: guti, de rossi, arbeloa
- Kedvenc csapatod: real madrid
Re: Kommentáld a híreket
Az ilyen adósságok egyébként sem jelentenek semmit, mert egy hogy nem milliárdos tételekről van szó (esetünkben 200 millió körüli összeg rémlik, de lehet hogy tévedek), kettő hogy a bevételeknek köszönhetően a klub fizetőképes tud maradni és gazdasági erőt tud képviselni, eddig is térítve volt ugyanúgy kisebb részletekben az adósság.
JUANITO MARAVILLA
LM19 - TK8
LM19 - TK8

- Chris
- Kedvenc játékosaid: Roberto Carlos, Zidane
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
Na itt a válasz arra, hogy mire ment az a pénz, amit az átigazolási piacon nem költöttek el az utóbbi visszafogott pár évben. Lassan kiöregednek az alapemberek lehet felhalmozni a következő adósságcsomagotMARCA: Ugyanekkor azt is bejelenti a Vezetőségi Tanács, hogy a klub adósságállományát teljesen megtérítették.

Emlékszem, hogy ment a hápogás az adósságról a sok okostól, amikor CR-ék jöttek, hogy "féltették" a Realt az összeomlástól.

- Victor
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, Norwich City
Igen, elnézést, az én hibám volt, nem volt egyértelmű az AS alapján, ezért sem figyeltem rendesen a szövegkörnyezetre.Félrefordítás volt, javítva lett. Palesz megelőzött.
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kapcsolat:
Félrefordítás volt, javítva lett. Palesz megelőzött.KAG írta:
Főként a Pepe felé intézett nyilatkozata, amit régen mondott. Illetve az sem, hogy nagyon nehezen mond nemet mourinhonak. (Ha nem zizou lenne az edzo, szerintem ment volna)
Mondom ez igy partatlan szemmel nezve teljesen okes. Madridistakent azt erzem, hogy lehetne halasabb, elkotelezettebb.
Jo lenne, ha megusznank. Mutatnank a fukkot barszáéknak.
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
-
- Kedvenc játékosaid: Xavi, Iniesta, Verratti, Dahoud
- Kedvenc csapatod: Barcelona
Azt Jose mondta, nem Varane. Amugy szerintem nem volt ebbe az interjuba semmi, Jose, aki a semmibol kiragadta, hivta egy brutalis fizetessel megspekelve, nyilvan elgondolkozik ezen az ember..KAG írta:Főként a Pepe felé intézett nyilatkozata, amit régen mondott.
?? Mit nyilatkozott Pepével kapcsolatban?Főként a Pepe felé intézett nyilatkozata, amit régen mondott.
Szerintem nem volt baj a nyilatkozatával, de persze ez én vagyok.

Mindenesetre érdekes lesz, hogy mi lesz most, hogy Zidane-nak választani kell Varane és Pepe között.
- KAG
- Kedvenc játékosaid: G.H#14 ; LuMo#19 ; M#12 ; SR#4 ; CR#7
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F
Főként a Pepe felé intézett nyilatkozata, amit régen mondott. Illetve az sem, hogy nagyon nehezen mond nemet mourinhonak. (Ha nem zizou lenne az edzo, szerintem ment volna)Realista24 írta:Melyik része?KAG írta:Most olvasom ezt a Varane nyilatkozatot.
Rendben van, de madridista szemmel olvasva korántsem keltett szimpatikus benyomást számomra.
Mas: Csütörtökön lesz döntés a FIFA részéről. Egyesek szerint nem lesz eltiltás.
Mondom ez igy partatlan szemmel nezve teljesen okes. Madridistakent azt erzem, hogy lehetne halasabb, elkotelezettebb.
Jo lenne, ha megusznank. Mutatnank a fukkot barszáéknak.
ZIDANE
- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
Melyik része?KAG írta:Most olvasom ezt a Varane nyilatkozatot.
Rendben van, de madridista szemmel olvasva korántsem keltett szimpatikus benyomást számomra.
Mas: Csütörtökön lesz döntés a FIFA részéről. Egyesek szerint nem lesz eltiltás.
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- KAG
- Kedvenc játékosaid: G.H#14 ; LuMo#19 ; M#12 ; SR#4 ; CR#7
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F
Most olvasom ezt a Varane nyilatkozatot.

ZIDANE
- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
Szerintem eszünk ágában sincs egy "csapatban" lenni a Barcával, de valamivel ösztönözni kell Adidasékat.
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Ennyi erővel akkor Alba is előrébb mehetne az eredeti posztjára bal szélsőnek, Silva meg behúzódhatna középre ha támadni kell. Középső kp-ból volt elég így is a csapatban.palesz77 írta: Ha 3 védős rendszerre állnak át, akkor segítség SR játéka ebben, mert cserélni se kell, és jobbhátvéd helyett egy btb van a csapatban.
Amúgy ezért is érzem, hogy minkent is megvehetnének, mert gyakorlatilag a Chelsea meg a PSG messze nem ilyen piac képes és ez a számukra bőven megérné. Média felhajtás is lenne körülötte stb.. Még itt van CR is.. Mondjuk Ramos elvileg most fog aláírni az Adidashoz.Realista24 írta:A Barca amúgy 100at fog kapni tőlük.Kerlon írta:Mindkét mezszállítónak van néhány igen félresikerült meze, de nekem is valahogy a Nike mezek jobban adják. Idén az Inter haza meze, de a PSG mezei is rendre tetszenek. Talán lehetne váltani, most a Nike szerintem alapból képes lenne az Adidasra verni, mert ugye komoly csapataik alig maradtak (Barca, PSG, jövőre a Chelsea).
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K
K
-
- Kedvenc játékosaid: Xavi, Iniesta, Verratti, Dahoud
- Kedvenc csapatod: Barcelona
Ha 3 védős rendszerre állnak át, akkor segítség SR játéka ebben, mert cserélni se kell, és jobbhátvéd helyett egy btb van a csapatban.Veidt írta:Palesz, komolyabb csapat ellen nem fer bele olyan váltás hogy egy védő csak ugy felmegy a kozeppalyara. Ennyi erovel mar kezdhetne egybol ott SR.
A felállás meg megmondom őszintén nem tudom mi volt, Robi kb mindenhol ott volt, nem sima 343 volt, Carvajallal ezt nem lehetett volna játszani. Lehet ezért is kezdett SR, hogy ezt élesbe kipróbálhassa Lopetegui, ha igen, akkor szerintem bejött.
- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
A Barca amúgy 100at fog kapni tőlük.Kerlon írta:Mindkét mezszállítónak van néhány igen félresikerült meze, de nekem is valahogy a Nike mezek jobban adják. Idén az Inter haza meze, de a PSG mezei is rendre tetszenek. Talán lehetne váltani, most a Nike szerintem alapból képes lenne az Adidasra verni, mert ugye komoly csapataik alig maradtak (Barca, PSG, jövőre a Chelsea).
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- numberone1
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F., Ferencvaros
Nem lattam a spanyolok elleni meccset, ha 3-5-2 v 3-4-(3 v 1-2 v 2-1)-re valtottak at abban szerintem mint szelso kp siman megalna a helyet..sot meg izlene neki is. Ha 4-4-2 v 4-4-1-1 re valtottak akkor megertem, h Carvajal nem igazan valo egy jobbvedo ele.
Hat nem tudom, ha azt veszem, h a tiszta feher az alap, hat nekem egy szem pipaval csupasz lenne a mez. Ugyanez az idegenbeli feketevel is.
Hat nem tudom, ha azt veszem, h a tiszta feher az alap, hat nekem egy szem pipaval csupasz lenne a mez. Ugyanez az idegenbeli feketevel is.

Casillas--Cafu,Hierro,Ramos,Robi Carlos--Kroos,Redondo,Modrics--Ronaldo,Benzema,Zidane
34. Liga, 13. BL
Merci Zizou
KAK 
34. Liga, 13. BL

Merci Zizou

Carvajal u21ben sem játszott Lopetegui alatt, Montoya volt a kezdő. Kinézem belőle, hogy megint padoztatni fogja.
- Veidt
- Kedvenc játékosaid: guti, de rossi, arbeloa
- Kedvenc csapatod: real madrid
Palesz, komolyabb csapat ellen nem fer bele olyan váltás hogy egy védő csak ugy felmegy a kozeppalyara. Ennyi erovel mar kezdhetne egybol ott SR.
JUANITO MARAVILLA
LM19 - TK8
LM19 - TK8

Mindkét mezszállítónak van néhány igen félresikerült meze, de nekem is valahogy a Nike mezek jobban adják. Idén az Inter haza meze, de a PSG mezei is rendre tetszenek. Talán lehetne váltani, most a Nike szerintem alapból képes lenne az Adidasra verni, mert ugye komoly csapataik alig maradtak (Barca, PSG, jövőre a Chelsea).
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K
K
-
- Kedvenc játékosaid: zizou, marcelo, modric
- Kedvenc csapatod: los blancos.
adnám ha a nike szabná aranylábú fiainkra a mezeket, szerintem az ő fodbalmezeik jobbak általánosságban