iniesta 2005 óta a mai napig "szétnyeri magát".rashidm írta: Ini kb akkor nyerte magát szét amikor ment a szekér a barcánál és nem volt ellenszer a tikken-takkenre.

HozzászólásSzerző: kuszkusz » 2016. szeptember 6., kedd 22:59
iniesta 2005 óta a mai napig "szétnyeri magát".rashidm írta: Ini kb akkor nyerte magát szét amikor ment a szekér a barcánál és nem volt ellenszer a tikken-takkenre.
HozzászólásSzerző: palesz77 » 2016. szeptember 6., kedd 22:59
Most ezt nem értem, mikor máskor nyerte volna szét magát? Nem csak végigmozizta a "tikken-takken" korszakot, annak a játéknak az egyik meghatározó eleme volt. Jó eséllyel nélküle is nyert volna az a csapat pár kupát, de ennyi közel sem. Plusz azt is hozzá kell tenni, hogy Lucho alatt képes volt megújulni, a tavalyi szezonban már egyértelműen húzóember volt ott középen, újra baromi fontos láncszem lett, és sajnos érződik is a középpályás játékon, ha ő nincs.rashidm írta:Ini kb akkor nyerte magát szét amikor ment a szekér a barcánál és nem volt ellenszer a tikken-takkenre.
HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2016. szeptember 6., kedd 22:42
HozzászólásSzerző: rashidm » 2016. szeptember 6., kedd 22:40
Ini kb akkor nyerte magát szét amikor ment a szekér a barcánál és nem volt ellenszer a tikken-takkenre.Chris írta:Iniesta mellett az szól, hogy klub és válogatott szinten is mindent megnyert és végig meghatározó volt. Ezt nagyon kevesen mondhatják el magukról. Persze jó időben kellett születnie, de akkor is komoly szerepe volt.
Szerintem is egy Maradona, Zidane, CR, Messi vonulathoz képest második vonal, ami még mndig azt jelenti, hogy 30 év múlva is lesz ő emlegetve.
HozzászólásSzerző: Chris » 2016. szeptember 6., kedd 22:31
HozzászólásSzerző: R.M.C.F » 2016. szeptember 6., kedd 20:46
Marci77 írta:Szerintem egyrészt Zidane-t mégnagyobb élmény volt nézni,látványosabb volt,és karizmatikusabb. És ez is fontos szeritnem egy ilyen felsorolásban. Amellett,hogy Init is jó volt nézni z utóbbi X évben,és szerintem is érdemelt voln 1 aranylabdát.
HozzászólásSzerző: thedude » 2016. szeptember 5., hétfő 18:22
Zombori Taktikus is igy van ezzel. En ott is es itt is inkabb Puhl Sanyi velemenyet osztom.Lopo1 írta:...Azért szép a futball mert mindenkit más fog meg benne.
HozzászólásSzerző: Marci77 » 2016. szeptember 4., vasárnap 15:09
HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2016. szeptember 4., vasárnap 15:04
HozzászólásSzerző: Kerlon » 2016. szeptember 4., vasárnap 13:49
Szerintem csak Ronaldo és Messi aki elnyomja. A zsenije megvolt Iniestanak is, nagy meccseket is tudott hozni a csapatainak stb..Realista24 írta:Iniesta kiemelkedik de nincs azon a szinten hogy korszakos egyenként emlegetni lehessen. Jo csapatban van, jo helyen, jo rendszerben.
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2016. szeptember 4., vasárnap 12:29
HozzászólásSzerző: Kerlon » 2016. szeptember 4., vasárnap 10:12
HozzászólásSzerző: palesz77 » 2016. szeptember 4., vasárnap 10:10
Hát attól függ, nálam a mai kor legjobbjai között ott van, emiatt nem is értek egyet azzal, hogy csak CR és Messi az, akiből a mai nagyok állnak. A kettejük csatározása közben azért nincs csak - legalább - 1 Aranylabdája, mert megváltoztatták a szabályokat, és már csak a gólok számítanak - ezt itt is sokan írják. A válogatott kulcsembereként EB-t és VB-t nyert, lassan 10 éve játszik magas hőfokon, amiből 1,5 volt magához képest gyenge csak. Kulcsmomentumokban rengetegszer villant már, SZERINTEM ott lenne a helye az olyan listákon, mint amit Dzsi írt pl. Persze ez relatív nyilván, de ha az utóbb durván 10 évet nézem, nem tudnék olyan középpályást mondani, aki folyamatosan ilyen magas szinten játszott a top csapatok húzóembereként - időszakosból is kevés van csak. Valaha volt legjobbként nem mondom, hogy emlegetni kell - bár nálam nem hiszem, hogy valaki ezt elveszi tőle -, sose volt elég vezérbika ahhoz, de attól még a korszaka meghatározó játékosának simán említhető, ezért a bő listára simán oda lehetne sorolni - R.M.C.F-nél lehet ott is lenne, tudom hogy nem a teljes listát írta ő le.Realista24 írta:Most komolyan helye van ebben a felsorolásban szerinted?
HozzászólásSzerző: Veidt » 2016. szeptember 4., vasárnap 10:04
HozzászólásSzerző: Lopo1 » 2016. szeptember 4., vasárnap 9:29
HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2016. szeptember 4., vasárnap 9:12
Korán van még ehhez. Lehet ilyen véleményed, de inkább az ebn reklámozd.Lopo1 írta:Ugy gondolom Imiestat is simán oda teheti bárki a legjobbak közé nem érzem hogy pl egy Zidanenal sokkal ellenne maradva mint eredményekbe mint a játéktudasaval illetve tehetségével es játékra gyakorolt hatásával. Egyaránt elmondható a klubcsapataban es a válogatottban betöltött szerepet figyelembe véve. De akar ide vehetjük Xavit is. De én mindenkit elfogadok akit irtok mert mondom szerintem sokat szakít ebbe a kérdésben az érzelem is. Nehéz teljesen objektíven nézni akinek sikerül annak minden elismerésem én se bírom. Nálam például Buffon benne lenne a top háromra, amit a saját posztján művel mar két évtizede magasra emeli es szerintem ő is egy korszakos egyénisége a futballnak. De ahogy írtam ez is egy teljesen saját vélemény.
HozzászólásSzerző: Galacticos » 2016. szeptember 4., vasárnap 9:12
Tehat xavi egy lapon zidanenal?Lopo1 írta:Ugy gondolom Imiestat is simán oda teheti bárki a legjobbak közé nem érzem hogy pl egy Zidanenal sokkal ellenne maradva mint eredményekbe mint a játéktudasaval illetve tehetségével es játékra gyakorolt hatásával. Egyaránt elmondható a klubcsapataban es a válogatottban betöltött szerepet figyelembe véve. De akar ide vehetjük Xavit is. De én mindenkit elfogadok akit irtok mert mondom szerintem sokat szakít ebbe a kérdésben az érzelem is. Nehéz teljesen objektíven nézni akinek sikerül annak minden elismerésem én se bírom. Nálam például Buffon benne lenne a top háromra, amit a saját posztján művel mar két évtizede magasra emeli es szerintem ő is egy korszakos egyénisége a futballnak. De ahogy írtam ez is egy teljesen saját vélemény.
HozzászólásSzerző: Lopo1 » 2016. szeptember 4., vasárnap 9:04
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2016. szeptember 4., vasárnap 7:37
Most komolyan helye van ebben a felsorolásban szerinted?palesz77 írta:Iniestát meg kifelejti mindenki..
HozzászólásSzerző: csabi* » 2016. szeptember 3., szombat 22:42
modric > inipalesz77 írta:Iniestát meg kifelejti mindenki..
Jelenlévő fórumozók: 8 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem