Tipikus.
http://www.mindgames.com/game/Rapid+Math
Kurva jo.
HozzászólásSzerző: nmate » 2016. szeptember 5., hétfő 13:28
HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2016. szeptember 5., hétfő 13:25
nmate írta:Keresek egy ilyen flash jatekot, fejszamolos. Idore ment, es kulonbozo, egyre nehezedo szintek voltak benne, szintenkent 6-8 feladvany kb. Szorzas, osztas, osszeadas...minden.
Nem ismeri valaki melyik az? Sehol nem talalom.
HozzászólásSzerző: nmate » 2016. szeptember 5., hétfő 13:14
HozzászólásSzerző: rashidm » 2016. szeptember 5., hétfő 12:28
1. kérdésre nem tudok válaszolni, én a k h banknál vagyok de csak azért mert az volt a legközelebb.filatáska írta:Két kérdés:
1) melyik banknál/milyen számlát érdemes nyitnom diákként?
2) Melyik szolgáltatónál érdemes mobilszámot vennem, hogy minimálisan megússzam?
HozzászólásSzerző: filatáska » 2016. szeptember 5., hétfő 12:27
Nem kell semmi mobillnet, csak hogy el tudjanak érni ha van vmi. Én nem sűrűn kezdeményeznék hívást.KAG írta:Diákként egyértelmű OTP junior.
Mobilnál meg attól függ, hogy mit szeretnél.
Ha fontos a mobilnet, akkor UPC.
HozzászólásSzerző: KAG » 2016. szeptember 5., hétfő 12:24
HozzászólásSzerző: filatáska » 2016. szeptember 5., hétfő 12:20
HozzászólásSzerző: füst » 2016. szeptember 5., hétfő 12:07
Napi 1500-ból megvan a kaja, ha tudsz főzni és előre bevásárolni akkor nyilván olcsóbb.ikarus93 írta:Azokat kérdezném elsősorban akik vidékről költöztek fel Pestre Szobába/Albérletbe.
Mennyi kezdő tőke kell ahhoz hogy fel tudjak költözni?
Igényem az annyi, hogy legyen kajám minden nap.
HozzászólásSzerző: Pipita » 2016. szeptember 5., hétfő 12:01
Én annyiból Koppenhágát húztam ki, de nem vagyunk egyformák.MesQueUnClub írta:Nekem ismerősöm költözött be pestre vidékről azt mondta, 400e. úgy, hogy kaució+első havi lakbér+evett a hónapban.ikarus93 írta:Azokat kérdezném elsősorban akik vidékről költöztek fel Pestre Szobába/Albérletbe.
HozzászólásSzerző: MesQueUnClub » 2016. szeptember 5., hétfő 11:56
Nekem ismerősöm költözött be pestre vidékről azt mondta, 400e. úgy, hogy kaució+első havi lakbér+evett a hónapban.ikarus93 írta:Azokat kérdezném elsősorban akik vidékről költöztek fel Pestre Szobába/Albérletbe.
HozzászólásSzerző: ikarus93 » 2016. szeptember 5., hétfő 11:51
HozzászólásSzerző: h3x0r » 2016. szeptember 4., vasárnap 13:16
Jelenleg a legkozelebbi Rossmann 190 km, ugyhogy az most azt hiszem kimarad,MesQueUnClub írta:Rossmannba árulnak egy Kobralgin nevű cuccot, iszonyat jól működik.
Ilyet viszont talaltam itthon. Egyszer labra se tudtam allni, a vadlimat egy nap alatt helyrehozta.P. Krisz írta:Egyébként chilis lóbalzsam.
HozzászólásSzerző: MesQueUnClub » 2016. szeptember 4., vasárnap 12:23
Rossmannba árulnak egy Kobralgin nevű cuccot, iszonyat jól működik.h3x0r írta:Ugy aludtam el, hogy teljesen nyitva maradt a tetoablak, most meg arra ebredtem meg, hogy jobb oldalt eleg durvan faj a derekam. Valami Sindolor nevu kremmel elkezdtem kenegetni. Jart mar valaki hasonloan? Kinel mi valt be?
HozzászólásSzerző: P. Krisz » 2016. szeptember 4., vasárnap 11:41
Becsuktam az ablakot.h3x0r írta:Ugy aludtam el, hogy teljesen nyitva maradt a tetoablak, most meg arra ebredtem meg, hogy jobb oldalt eleg durvan faj a derekam. Valami Sindolor nevu kremmel elkezdtem kenegetni. Jart mar valaki hasonloan? Kinel mi valt be?
HozzászólásSzerző: Tibi09 » 2016. szeptember 4., vasárnap 10:22
HozzászólásSzerző: h3x0r » 2016. szeptember 4., vasárnap 6:51
HozzászólásSzerző: torjack » 2016. szeptember 3., szombat 16:56
Talán nem kell attól tartaniuk, hogy az olasz "visszapoénkodnak", mint az iszlamisták tavaly...de talán illene gondolkodniuk néha.
HozzászólásSzerző: P. Krisz » 2016. szeptember 3., szombat 16:12
HozzászólásSzerző: MesQueUnClub » 2016. szeptember 2., péntek 20:31
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2016. szeptember 2., péntek 20:26
Jelenlévő fórumozók: 7 regisztrált és 0 vendég
Real Madrid
Betis
Estadio Santiago Bernabéu
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem