Yayara igen verte akkoriban mindenki. Meg M'Vilara (mondjuk rá én is, csak tudnám miért).
HozzászólásSzerző: nmate » 2013. augusztus 3., szombat 22:43
HozzászólásSzerző: R.M.C.F » 2013. augusztus 3., szombat 22:41
Ja,de ez azért eléggé sokáig tartott,volt pár ilyen amin sokáig ment a cécó....mint capello,raul,schuster vagy éppen ez is.....nmate írta:Mondjuk nálad mindig van valami aktuális téma, amin téped a hajadat
HozzászólásSzerző: hehe » 2013. augusztus 3., szombat 22:29
akkor is az italtól flashelgettél, most is összevissza beszélszR.M.C.F írta:Lehet te voltál az egyik abból a párból?
Azt azért nem hiszem el,hogy nincs itt olyan alak,aki ne emlékezne mit küszködtem itt modriccal a fórum nagy részével? ezt azért nehezen hiszem.
Heteken át ment a hajtépésem......
letelt a büntiJó viszontlátni téged, hehebácsi.
HozzászólásSzerző: nmate » 2013. augusztus 3., szombat 22:29
HozzászólásSzerző: R.M.C.F » 2013. augusztus 3., szombat 22:26
HozzászólásSzerző: nmate » 2013. augusztus 3., szombat 22:22
HozzászólásSzerző: R.M.C.F » 2013. augusztus 3., szombat 22:19
HozzászólásSzerző: Gascoigne » 2013. augusztus 3., szombat 22:16
Csak hogy magamnak bizonyítsam, nem vagyok szenilis, direkt visszanéztem most az elátkozottra, játékosok topik, Modric, első százakárhány üdvözlő hsz, hát majd megették, úgy örültek. Kellett, mint a falat kenyér, az volt az általános vélemény.a 3M meg biztos utána volt,mert amíg le nem igazoltuk,annyit kaptam itt a horvát miatt hogy ......
Azok meg kik?R.M.C.F írta:és olyan két gólt vert amit ma sem tudnak megismételni a szőröstalpúak.
HozzászólásSzerző: R.M.C.F » 2013. augusztus 3., szombat 22:06
ja,a posztját sem tudták a legtöbben.a 3M meg biztos utána volt,mert amíg le nem igazoltuk,annyit kaptam itt a horvát miatt hogy .......Végig ment a 3M (Modric/Mvila/Meg ki is még?), mindenki arról beszélt, hogy ő a hiányzó láncszem, utána állva b.sszuk a legyet is. Persze józan ésszel nem számolhattunk azzal, hogy Josénak majd valamiért nem tetszik a két szép szeme, és inkább játszatja helyette a kedvenc buldózerét.
HozzászólásSzerző: R.M.C.F » 2013. augusztus 3., szombat 22:04
realistahuni írta:Amúgy te DM mellett is kardoskodtál amikor jött talán, meg még utána 1-2 évet is nem?Határozottan emlékszem hogy alig volt pár ember aki ne hülyézett volna modric melletti tusakodásom alatt......alig voltak.![]()
Én a 2008-as olimpián láttam először a gyereket, és örömtáncot jártam én is anno mikor jött, de talán ez volt a legnagyobb hülyeségem amióta madridista vagyok. Kaká után egyértelműen a legnagyobb csalódás ár-érték arányban.
De. Lehet hogy amikor leigazolták akkor kicsit változott a kép,de onnantól hogy szóba került,én voltam itt a nagy seg****-fej és aki mekkora hülye.....Ugyanmár, egy fenét.
HozzászólásSzerző: Gascoigne » 2013. augusztus 3., szombat 21:57
Ugyanmár, egy fenét. Végig ment a 3M (Modric/Mvila/Meg ki is még?), mindenki arról beszélt, hogy ő a hiányzó láncszem, utána állva b.sszuk a legyet is. Persze józan ésszel nem számolhattunk azzal, hogy Josénak majd valamiért nem tetszik a két szép szeme, és inkább játszatja helyette a kedvenc buldózerét.Határozottan emlékszem hogy alig volt pár ember aki ne hülyézett volna modric melletti tusakodásom alatt......alig voltak.
Ez gyönyörű volt, nagyon adom. A mondanivalódat és a félelmedet is.Istenem, ha ezek idén elbasszák Modricot, én felgyújtom Carlot. Az biztos. A legjobb játékosunk CR után, egy mai top középpályás ilyen kell legyen. Mozgékony, hajtós, szívét lelkét kiteszi közben technikás és remekül passzol. Élmény nézni.
Jó viszontlátni téged, hehebácsi.hehe írta:de én nem értem mi a fenét látsz egy bélben, aki semmiképp sem ér 100 millát.
HozzászólásSzerző: realistahuni » 2013. augusztus 3., szombat 21:51
Amúgy te DM mellett is kardoskodtál amikor jött talán, meg még utána 1-2 évet is nem?Határozottan emlékszem hogy alig volt pár ember aki ne hülyézett volna modric melletti tusakodásom alatt......alig voltak.
HozzászólásSzerző: R.M.C.F » 2013. augusztus 3., szombat 21:42
Voltunk páran szerintem is. De erősebb volt az ellentábor.
Nem erre gondoltam,hanem hogy istenítik,holott eddig semmi nagy durranást nem csinált....olvasgattam a kommenteket amikor beállt csereként....."na most majd lesz foci" meg hasonlók,de semmi extra egyelőre.21 éves, mit kellett volna elérnie? Bale 21 évesen még csak egy futóbolond balbunkó volt.
HozzászólásSzerző: hehe » 2013. augusztus 3., szombat 21:32
meglátjuk.itt viszont pont fordítva van a dolog...a pofa kicsi....és
HozzászólásSzerző: Mike » 2013. augusztus 3., szombat 21:31
21 éves, mit kellett volna elérnie? Bale 21 évesen még csak egy futóbolond balbunkó volt.R.M.C.F írta:Jó példa erre ez a lucas gyerek a psgből....hát bale négykézláb lefocizza(nem...nem lefutja,hanem lefocizza) de a brazilt úgy istenítik minta BÁRMIT...BÁRHOL...elért volna.....NEM ÉRT EL...ellenben a walesi igencsak.....
HozzászólásSzerző: nmate » 2013. augusztus 3., szombat 21:30
Voltunk páran szerintem is. De erősebb volt az ellentábor.mocsok írta: de ha nem is a fél fórum, akkor se olyan kevesen, mint amennyire te emlékszel.
HozzászólásSzerző: R.M.C.F » 2013. augusztus 3., szombat 21:26
mocsok írta:én úgy emlékszem hogy kb a fél fórum akarta őt.R.M.C.F írta:ha levágnám az egyik kezemről 3 ujjamat,akkor is még megtudnám számolni hányan voltak modric mellett.....
persze a végén már lemondott róla pár ember mikor a tottenham elkezdett minket szopatni.
de ha nem is a fél fórum, akkor se olyan kevesen, mint amennyire te emlékszel.
csak a pofájuk nagy a semmire,
HozzászólásSzerző: hehe » 2013. augusztus 3., szombat 21:24
talán van benne igazság is. mármint nem abban amit írsz, hanem hogy nem nedvesedik egy északi focistától a világBalenek a fő baja hogy nem latin......ha UGYANEZT adná de nem brit lenne,menne a kenyereskocsi és 30 gólt 30 féleképpen lőne be mint tavaly....akkor ha latin lenne úgy lecopnák hogy a köldöke is nyálas lenne.
HozzászólásSzerző: mocsok » 2013. augusztus 3., szombat 21:21
én úgy emlékszem hogy kb a fél fórum akarta őt.R.M.C.F írta:ha levágnám az egyik kezemről 3 ujjamat,akkor is még megtudnám számolni hányan voltak modric mellett.....
HozzászólásSzerző: R.M.C.F » 2013. augusztus 3., szombat 21:18
Ugyanannyi esély van rá,mint bármelyik más labdára rátekeredő,szandálból kavicsot kirugdaló,egyhelyben topogós félvérnek.......mégegy probléma Bale-el, hogy ha befürdik (amire azért van esély)
Jelenlévő fórumozók: 14 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem