Persze vannak még jó meccsek, de messze nem olyanok mint amikor még gyerek voltam. Nekem speciel a 98-as Bl, Vb volt az első amiket láttam. Össze se merem hasonlítani a mostanival. Nem hogy Maradóna időket, meg Van Bastent, és társai...
HozzászólásSzerző: Géci » 2016. szeptember 3., szombat 10:51
HozzászólásSzerző: babaking » 2016. szeptember 3., szombat 10:25
HozzászólásSzerző: Kerlon » 2016. szeptember 3., szombat 10:10
Nagy fun lenne amúgy. Kb., mint Neymar kötekedős jelenetei, amikor keménykedik, rájön, hogy esélye sincs és gyorsan menekül.Realista24 írta:En is kiváncsi lennék arra ahogy Messit egy meccsen hatszor eltörik es amikor habzó szájjal reklamálnak akkor kapjak a csicska pofont.
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2016. szeptember 3., szombat 9:43
HozzászólásSzerző: Chris » 2016. szeptember 3., szombat 9:21
HozzászólásSzerző: lesliejr » 2016. szeptember 3., szombat 8:40
HozzászólásSzerző: Veidt » 2016. szeptember 2., péntek 21:55
HozzászólásSzerző: DinhoL » 2016. szeptember 2., péntek 21:45
HozzászólásSzerző: R.M.C.F » 2016. szeptember 2., péntek 21:08
HozzászólásSzerző: Chris » 2016. szeptember 2., péntek 20:48
HozzászólásSzerző: Bencze » 2016. szeptember 2., péntek 20:24
HozzászólásSzerző: El Sie7e » 2016. szeptember 2., péntek 20:07
kommunizmus?DinhoL írta:Nyilvan a kozteruletekre gondoltam.. A sajto csak kesobb allt rendelkezesre eteeren amikor a kommunizmus enyhult. Mondjuk ha cs az utalat beszel beloled hagyjuk is inkabb..Bencze írta:Szimpla teny, ami szimplan nem igaz. A hivatalokban valoban betiltottak mivel csak a spanyolt nyilvanitottak hivatalos nyelvnek, ezert az ugyintez is ezen a nyelven zajlott. Konyvek es ujsagok is jelentek meg katalanul, csak a katalanok nagyresze nem volt kepes elolvasni mivel az iskolakban csak spanyolt tanitottak.
Ismet egy torzitas amivel a hon szeretett klubbotok tunik nagyobbnak. Meg eleve, majd pont otthon nem katalanul beszelnenek a csaladok, csak es kizarolag a stadionon belul... Persze
HozzászólásSzerző: realfan » 2016. szeptember 2., péntek 20:06
amikorra te gondolsz,akkor nem kommunizmus volt,inkább fasizmusDinhoL írta:Nyilvan a kozteruletekre gondoltam.. A sajto csak kesobb allt rendelkezesre eteeren amikor a kommunizmus enyhult. Mondjuk ha cs az utalat beszel beloled hagyjuk is inkabb..Bencze írta:Szimpla teny, ami szimplan nem igaz. A hivatalokban valoban betiltottak mivel csak a spanyolt nyilvanitottak hivatalos nyelvnek, ezert az ugyintez is ezen a nyelven zajlott. Konyvek es ujsagok is jelentek meg katalanul, csak a katalanok nagyresze nem volt kepes elolvasni mivel az iskolakban csak spanyolt tanitottak.
Ismet egy torzitas amivel a hon szeretett klubbotok tunik nagyobbnak. Meg eleve, majd pont otthon nem katalanul beszelnenek a csaladok, csak es kizarolag a stadionon belul... Persze
HozzászólásSzerző: DinhoL » 2016. szeptember 2., péntek 19:54
Nyilvan a kozteruletekre gondoltam.. A sajto csak kesobb allt rendelkezesre eteeren amikor a kommunizmus enyhult. Mondjuk ha cs az utalat beszel beloled hagyjuk is inkabb..Bencze írta:Szimpla teny, ami szimplan nem igaz. A hivatalokban valoban betiltottak mivel csak a spanyolt nyilvanitottak hivatalos nyelvnek, ezert az ugyintez is ezen a nyelven zajlott. Konyvek es ujsagok is jelentek meg katalanul, csak a katalanok nagyresze nem volt kepes elolvasni mivel az iskolakban csak spanyolt tanitottak.
HozzászólásSzerző: Bencze » 2016. szeptember 2., péntek 19:49
HozzászólásSzerző: DinhoL » 2016. szeptember 2., péntek 19:25
HozzászólásSzerző: MesQueUnClub » 2016. szeptember 2., péntek 18:47
HozzászólásSzerző: numberone1 » 2016. szeptember 2., péntek 18:42
Ahogy lentebb is irtak, h mindenkinek mas a legnagyobb, de bent van a vha volt legjobb 3-ban.ikarus93 írta:Kár hogy nem láthattam Maradonát játszani max csak ilyen youtube videokon de az nem adja vissza.R.M.C.F írta:Maradona volt minden idők legnagyszerűbb labdarúgója. Ez persze csak az én véleményem,van akinek Lehota vagy Garaba.....a foci ilyen.
Tényleg ilyen hatalamas volt ?
HozzászólásSzerző: ikarus93 » 2016. szeptember 2., péntek 18:28
Kár hogy nem láthattam Maradonát játszani max csak ilyen youtube videokon de az nem adja vissza.R.M.C.F írta:Maradona volt minden idők legnagyszerűbb labdarúgója. Ez persze csak az én véleményem,van akinek Lehota vagy Garaba.....a foci ilyen.
HozzászólásSzerző: R.M.C.F » 2016. szeptember 2., péntek 18:15
Jelenlévő fórumozók: 19 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem