HozzászólásSzerző: RealMadridFanatic » 2013. augusztus 3., szombat 18:44
Érdekes ez a Bale dolog továbbra is.
Én nagyon nagyra tartom, írtam többször is, nem is égne itt be szerintem, ahhoz túl jó. Ezekkel abszolút nem értek egyet, komplettebb játékos, mint aminek itt próbálják páran beállítani.
A napokban olvastam valakitől, hogy a labdakezelése nem jó, métereseket tol, és lohol. Miközben aki többször látta játszani, az tudja, hogy úgy is iszonyat sebességre képes, hogy közben kicsiket tol, végig kontroll alatt tudja tartani a zsugát. Na mindegy, ezek engem már nem érdekelnek, nem is szoktam reagálni rá.
Az árral kapcsolatban viszont egy véleményen vagyok az ellenzőkkel. Furcsa kettősség van így bennem, mert nagyon szeretném itt látni, viszont az, hogy drágább legyen, mint Cé, az nem kerek. Pedig szerintem sem elveszett gyerek marketingszempontból sem, és morientes is jól leírta, hogy az, hogy a Realba igazol, ráadásul világrekordot jelentő (?) összegért, az önmagában nagyon megdobja valószínűleg az értékét.
Mondjuk ilyenkor mindig az jut eszembe, hogy sokkal inkább bízok Perezék ítélőképességében, mint a fórumtagok véleményében ezzel kapcsolatban. Sokszor amúgy is tényként közölnek itt páran dolgokat, miközben senkinek nincs, nem lehet fogalma sem arról, hogy egy-egy játékos milyen plusz bevételeket generál.
Erre írtam korábban, hogy eleve nagyon nehezen megfogható dolog ez pl. olyan szempontból, hogy a csapattal elért sikereknek ki mennyire fontos eleme. Pl. ha Bale jön, és a BL elődöntőben, vagy döntőben győztes gólt ver, vagy készít elő, akkor mennyire köszönhető neki a plusz zseton, ami befolyik? Mert alapjáraton ez csapatsport, de ha akkor, ott nem pókhálózza ki a sarkot, akkor milliók csúsznak ki a kasszából... Vagy a szponzori szerződések tárgyalásánál ki tudja reálisan, hogy mennyit nyom a latba egy-egy játékos jelenléte a csapatnál?
Na mindegy, továbbra is remélem, hogy jön, a lehető "legolcsóbban". Amúgy még most is csak 50%-ot adnék arra, hogy érkezik idén. Mondjuk ez a korábbi 5-10%-hoz képest komoly javulás.
„Ő volt a tökéletes játékos, megvolt benne az erő, a sebesség, a technika, és a gyorsaság. Döbbenetes játékos volt, mintha egy laborban hozták volna létre." (Gianluigi Buffon Ronaldoról)