Én Nachot tenném be.
HozzászólásSzerző: wZoLee7 » 2016. szeptember 9., péntek 14:15
HozzászólásSzerző: wZoLee7 » 2016. szeptember 7., szerda 19:55
HozzászólásSzerző: h3x0r » 2016. szeptember 2., péntek 23:04
http://www.dailymail.co.uk/sport/footba ... early.htmlMarci77 írta:Nem tudom. Lehet,én nem hallottam rólaKerlon írta: A Chelsea nem most rúgta fel az adidasos szerződést a tavasszal? Elvileg Nikera váltanak.
HozzászólásSzerző: Marci77 » 2016. szeptember 2., péntek 21:01
Nem tudom. Lehet,én nem hallottam rólaKerlon írta: A Chelsea nem most rúgta fel az adidasos szerződést a tavasszal? Elvileg Nikera váltanak.
HozzászólásSzerző: Kerlon » 2016. szeptember 2., péntek 20:57
A Chelsea nem most rúgta fel az adidasos szerződést a tavasszal? Elvileg Nikera váltanak.Marci77 írta:Én biztos vagyok bennemorientes írta: Ha nem lesz kèpbe,akkor nem biztos.Benteke azèrt általában vève szinte mindig be lett cserèlve.
Egyedül a Chelsea jöhetne sztm szóba amúgy is,máshová nem igazán kell.Játèkrendszer miatt.Marketingeb s elenne rossz MUnak v Chelseanek,akik adidasosok. Bár Josét szerintem kevésbé érdekli.
HozzászólásSzerző: schranzer » 2016. szeptember 2., péntek 20:17
HozzászólásSzerző: Marci77 » 2016. szeptember 2., péntek 18:13
Én biztos vagyok bennemorientes írta: Ha nem lesz kèpbe,akkor nem biztos.Benteke azèrt általában vève szinte mindig be lett cserèlve.
Egyedül a Chelsea jöhetne sztm szóba amúgy is,máshová nem igazán kell.Játèkrendszer miatt.
HozzászólásSzerző: Kerlon » 2016. szeptember 2., péntek 17:36
HozzászólásSzerző: morientes » 2016. szeptember 2., péntek 16:21
Ha nem lesz kèpbe,akkor nem biztos.Benteke azèrt általában vève szinte mindig be lett cserèlve.Marci77 írta:Angolok is simán. Ha Bentekéért egy végigszenvedett Poolos szezon után is leszurkoltak annyit amennyit akkor Jamesért is lesz aki letesz 60at.Minimum.morientes írta: Ja,mindig elfelejtem a kinaiakat
HozzászólásSzerző: Marci77 » 2016. szeptember 2., péntek 15:55
Angolok is simán. Ha Bentekéért egy végigszenvedett Poolos szezon után is leszurkoltak annyit amennyit akkor Jamesért is lesz aki letesz 60at.Minimum.morientes írta: Ja,mindig elfelejtem a kinaiakat
HozzászólásSzerző: morientes » 2016. szeptember 2., péntek 15:03
Ja,mindig elfelejtem a kinaiakatSüti írta:morientes írta: Vitatkoznèk ezzel.Ha nem fog játszani csak 20 perceket,nagy meccseken meg egyáltalán,akkor nem lesz aki annyit adjon èrte.
ó dehogynem...
HozzászólásSzerző: Süti » 2016. szeptember 2., péntek 14:51
morientes írta: Vitatkoznèk ezzel.Ha nem fog játszani csak 20 perceket,nagy meccseken meg egyáltalán,akkor nem lesz aki annyit adjon èrte.
HozzászólásSzerző: morientes » 2016. szeptember 2., péntek 14:32
Vitatkoznèk ezzel.Ha nem fog játszani csak 20 perceket,nagy meccseken meg egyáltalán,akkor nem lesz aki annyit adjon èrte.Így belefér James is (aki amúgy árban, de legalább 60 millió körül mehet el még akár jövőre is).
HozzászólásSzerző: sebydani » 2016. szeptember 1., csütörtök 17:16
Ezt nagyon adom, jó látni ezeket a fajta igazolásokat is, nem csak a giga üzleteket. Ráadásul Lucas hazahozatala is elég kis lépés volt, mégis sokat nyert vele a csapat. Megvannak a hülyeségei az öregnek, de jelenleg nem cserélném le.Chris írta: Carajal, Morata, Jesé, Varane, Asensio meg az ügyes scout és utánpótlás eredményei. Már-már németes az a fajta tudatosság, ahogy építkeztünk az utóbbi években.
HozzászólásSzerző: Chris » 2016. szeptember 1., csütörtök 17:13
HozzászólásSzerző: CS0ki » 2016. szeptember 1., csütörtök 13:39
Nem is értem miért van így...szopássák az edzőket? Több esélyt adni a véletlennek? Simán felemelném a kispadosok számát, illetve a cserelehetőségekét is eggyel. Játékos és edzőbarát lenne mindkettő.Igen. 7 ember, abból 1 a kapus, marad 6 ember 3 vonalra.
HozzászólásSzerző: RealMadridFanatic » 2016. szeptember 1., csütörtök 11:59
Bl-ből ide.Én most se tudok úgy tekinteni a dolgokra, hogy mi rosszul léptünk volna. Egyedül, ha tényleg eltiltanak minket, de Zidane tiszta lappal, normális előszezonnal dolgozhatott a tavalyi perememberekkel is. Ezért úgy gondolom, hogy akiknek tavaly nem vettük hasznát pl. Kovacic, azokkal előreléptünk. A Jesé-Asensio csere már most jónak látszik. Morataval meg továbbra is úgy vagyok, hogy legalább egy tapasztalt cserecsatár jött és, ha a hozzáállása javulna, akkor annyira nem lenne vele gáz. Egyedül ez a Casemiro poszt zavar engem.
HozzászólásSzerző: wZoLee7 » 2016. augusztus 26., péntek 15:01
Igen. 7 ember, abból 1 a kapus, marad 6 ember 3 vonalra. Azért az alap hogy Pepe, Varane vagy Ramos ha nem kezdő ott van. Danilo is egész meggyőző mostanában, ha nem kezdő akkor most megérdemli a padot. Kp-ra egyértelmű, hogy kell a két csere, ahogy előre is kell egy szélső és egy csatár. Az állandó kezdőnk mellett a pad a Kapus, Pepe, Nacho, Kovacic, Isco, Lucas, Asensio sor lenne, nálam. Na de ott van Morata barátunk, aki ha Benzema kezdő, ott lesz majd a padon. Jönnek majd érdekes percek, mert Asensio nem jó a kp-n, ő tényleg csak szélsőként vethető be, szóval vagy ő vagy Lucas könnyen a pad mellett találja majd magát. Ehhez az is kell, hogy mindenki egészséges legyen, ami azért nálunk ritka, de érdekelne akkor hogy oldaná meg ZZToti írta:én úgy tudom, hogy mivel a padra 7en ülhetnek le, így 2 így is kiesik még. harmadikszámú kapus gondolom az egyik.BBeno írta:inkabb azt nem ertem hogy miert kell 2 kapus a padra. ertem en hogy anno jose megszivta de az 100 evente egy ilyen meccs van.
de ha most nem nevezi, hanem csak kettőt és mondjuk valaki kidől ma este, akkor holnap nem lenne kapus a padon. szerintem ez lehet benne..
HozzászólásSzerző: Toti » 2016. augusztus 26., péntek 14:09
én úgy tudom, hogy mivel a padra 7en ülhetnek le, így 2 így is kiesik még. harmadikszámú kapus gondolom az egyik.BBeno írta:inkabb azt nem ertem hogy miert kell 2 kapus a padra. ertem en hogy anno jose megszivta de az 100 evente egy ilyen meccs van.
HozzászólásSzerző: RealMadridFanatic » 2016. augusztus 26., péntek 14:01
Én megértem és támogatom.
Jelenlévő fórumozók: 6 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem