Korábban asszem volt erről szó: kb időhúzó csere volt mindig.Chris írta:lucas silvás cikk:
Ez nem csak a kezdőre vonatkozik, a keretben sem lehet háromnál több nem EU-s? Visszatérve Silvára: megvan a hiányzó láncszem, ő lesz Casemiro helyetteseMadrid keretében már foglalt a három EU-n kívüli játékos helye. Ez így lett kitalálva, minden tudatos volt
.
Valaki látta tavaly a Marseille-be? Teljesen használhatatlan volt, vagy van egy halvány esély, hogy ha minden szakad akkor Casmeiro helyett beszálljon? Egy ifistánál tán jobb lenne.

Kommentáld a híreket
-
- Kedvenc játékosaid: Alba, Busi, Alves... ja nem
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
Re: Kommentáld a híreket
- Chris
- Kedvenc játékosaid: Roberto Carlos, Zidane
lucas silvás cikk:
. Ez így lett kitalálva, minden tudatos volt
.
Valaki látta tavaly a Marseille-be? Teljesen használhatatlan volt, vagy van egy halvány esély, hogy ha minden szakad akkor Casmeiro helyett beszálljon? Egy ifistánál tán jobb lenne.
Ez nem csak a kezdőre vonatkozik, a keretben sem lehet háromnál több nem EU-s? Visszatérve Silvára: megvan a hiányzó láncszem, ő lesz Casemiro helyetteseMadrid keretében már foglalt a három EU-n kívüli játékos helye

- M1Ö
- Kedvenc játékosaid: Zidane; Modric, Isco, Ramos; Nagy Ádám; Özil, Xabi
Nagyon is jó volt ez. Én is 4esre nyomtam. Mindenki leírt mindent, mást nem is nagyon lehet hozzá tenni. Egy James-Pogba/Verratti/Alaba cserével 5*-ös nyár lett volna.
Viszont nem tudom, hogy ki, hogy van vele, de nekem James bíztató volt. Nem azt mondom, hogy tökéletes, de ha padról beszállva ezt, vagy egy kicsivel még többet tud hozni, akkor nagyon is jó lesz ő padra. Legalábbis egyelőre jobb, mint a tavasszal. Aztán majd meglátjuk, hogy meddig tart ki a lendület.
Nem irigylem Zidane-t, a keretkihirdetések előtt lesznek álmatlan éjszakái...
Viszont nem tudom, hogy ki, hogy van vele, de nekem James bíztató volt. Nem azt mondom, hogy tökéletes, de ha padról beszállva ezt, vagy egy kicsivel még többet tud hozni, akkor nagyon is jó lesz ő padra. Legalábbis egyelőre jobb, mint a tavasszal. Aztán majd meglátjuk, hogy meddig tart ki a lendület.
Nem irigylem Zidane-t, a keretkihirdetések előtt lesznek álmatlan éjszakái...

De Gea - Carvajal, Varane, Ramos, Marcelo - Modric, Kroos, Verratti - Isco - Benzema, Agüero
- ziro4vr
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Ronaldo
Nem lett volna helye Pogbának? Épp csak nem sírt fel a kp, hogy gyere barátom, te kellesz ide.dannen írta:én 4esre értékelem ezt a nyarat;
ja és örülök, hogy nem jött pogba, bár csipázom a játékát, de jelenleg nem lett volna itt helye, olyan izzadtság szagú igazolás lett volna, mint james anno.
Nem illik.
-
- Kedvenc játékosaid: James Rodríguez, Luka Modric, Sergio Ramos, Isco, Toni Kroos
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, Újpest
Hat ez a James -> Arsenal nem jott ossze...az avadrol jut eszembeCsabi írta:megsérült.Ónó írta:Morata csere... mi történt tudja valaki? 27. Perc
- Csabi
- Kedvenc játékosaid: Figo, Cristiano Ronaldo, Modric
- Kapcsolat:
megsérült.Ónó írta:Morata csere... mi történt tudja valaki? 27. Perc
-
- Kedvenc játékosaid: Sergio
- Kedvenc csapatod: Még is KI lehetne? Hagyjuk már a divatokat. A legnagyobb: REAL MADRID.
A spanyol ebbéli előny számomra kicsit nem várt lett......a másik,hogy varane-t jól megetette ez a vakcsibe pelle.
Ha a fogalmatlan osztja az észt akkor nagy a baj.....úgyhogy nagy a baj.
- ikarus93
3ast adtam nem volt a legjobb átigazolási szezon de nem is volt rossz.
Egyértelmü mindenhol esélyesek vagyunk a végső sikerre úgyhogy nincs okunk az aggodalomra. Itt a srácokon múlik minden hogy mit érnek el az idei szezonba.
Zombori voltam
Egyértelmü mindenhol esélyesek vagyunk a végső sikerre úgyhogy nincs okunk az aggodalomra. Itt a srácokon múlik minden hogy mit érnek el az idei szezonba.
Zombori voltam

"Régen szegények fociztak és a gazdagok nézték
Most a gazdagok fociznak és a szegények nézik"
Puskás Ferenc
Most a gazdagok fociznak és a szegények nézik"
Puskás Ferenc
-
- Kedvenc játékosaid: Lampard Zidane Ronaldo
Morata csere... mi történt tudja valaki? 27. Perc
-
- Kedvenc játékosaid: Sergio
- Kedvenc csapatod: Még is KI lehetne? Hagyjuk már a divatokat. A legnagyobb: REAL MADRID.
4est nyomtam,mert végre valahára nem arról szólt a nyár,hogy az elmúlt év munkáját 3-4 bombának hitt igazolással hazavágjuk. Majd következő nyáron újra...és újra.....
Nekem egy ilyen maga a kánaán.
Azért 4es,mert hoztam volna egy egy centrális kkp-et hogy ne casemiro maradjon csak oda....de mivel nem tudom zizu elképzelését igy lehet hogy oda nincsen szükség másra. Legalábbis kizárólagos védekezőre nincsen.
Majd meglátjuk. A csapat remek. Aggodalomra semmi ok. Sőt.....
Nekem egy ilyen maga a kánaán.
Azért 4es,mert hoztam volna egy egy centrális kkp-et hogy ne casemiro maradjon csak oda....de mivel nem tudom zizu elképzelését igy lehet hogy oda nincsen szükség másra. Legalábbis kizárólagos védekezőre nincsen.
Majd meglátjuk. A csapat remek. Aggodalomra semmi ok. Sőt.....
Ha a fogalmatlan osztja az észt akkor nagy a baj.....úgyhogy nagy a baj.
- Jim
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Nacho
marcos Alonso jó lett volna halhátvéd cserének Coentrao helyett

-
- Kedvenc játékosaid: Lampard Zidane Ronaldo
Na akkor összegezzük.
Ami piros pont az Pintus, Asensio. Bár Pintussal várjunk picit, februárig kiderül.
Asensio meg nagy csillag, de adjunk neki 2-3 évet, addig kiegészítő, tehermentesítő embernek a legjobb.
És kb ennyi a pozitív.
Morata jó csatár, csak nagy az arc és béna a kapu előtt. De Ő inkább nagy meccses ember szerintem, de ha belegondolok, hogy 70-80 milliót adtak volna érte és jöhetett volna helyette egy Auba akkor sírok. Morata kb egy Isco csatárban, jól tartja a labdát szépen forgolódik, de a mi játékunkat megöli ezzel. A 2 sprinter meg ha kérni fogja beindulnak ez meg tötyög, akkor bajok lesznek. Tippemre 2 év max és megy.
Nincs vkp alternatíva sem csatár sem bhv. Ha eltiltanak és jön egy komolyabb sérülés, akkor cumi.
Benzema, Marci, Modric, Casemiro kiválása vészhelyzet lenne. Szóval összességében ez igencsak 3as produkció volt.
Ami piros pont az Pintus, Asensio. Bár Pintussal várjunk picit, februárig kiderül.
Asensio meg nagy csillag, de adjunk neki 2-3 évet, addig kiegészítő, tehermentesítő embernek a legjobb.
És kb ennyi a pozitív.
Morata jó csatár, csak nagy az arc és béna a kapu előtt. De Ő inkább nagy meccses ember szerintem, de ha belegondolok, hogy 70-80 milliót adtak volna érte és jöhetett volna helyette egy Auba akkor sírok. Morata kb egy Isco csatárban, jól tartja a labdát szépen forgolódik, de a mi játékunkat megöli ezzel. A 2 sprinter meg ha kérni fogja beindulnak ez meg tötyög, akkor bajok lesznek. Tippemre 2 év max és megy.
Nincs vkp alternatíva sem csatár sem bhv. Ha eltiltanak és jön egy komolyabb sérülés, akkor cumi.
Benzema, Marci, Modric, Casemiro kiválása vészhelyzet lenne. Szóval összességében ez igencsak 3as produkció volt.
- numberone1
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F., Ferencvaros
+1Géci írta:Hát nézd... Nálam ez kettes. Marcinak évek óta nincs normális alternativája, és Zizu tudhatná, hogy Casemiro féle ütközőkre még szükség van, és nem ártot volna egy Kante pláne annyiért... Pogbát már fel se nagyon merem hozni, mert ha nincs Modric akkor hiányzik a csapatból a plussz amit szerintem Pogba tudott volna adni, és lehet készülni az eltiltásra is. Azért az eltiltás előtt elvártam volna egy kis plusszt, és reméltem, hogy James is tiplizik, mert baromira gyenge a hozzáállása... Pintus hiába hozzuk fel, mert Sanitas még itt van ahogy mondtad...
Assensio - Jese csere es Pintus hozatala ami kettesre hozta. James maradt, Marcelo moge balhatved, Pogba, Kante...ezek nagyon lehuztak nalam a nyarat.
Casillas--Cafu,Hierro,Ramos,Robi Carlos--Kroos,Redondo,Modrics--Ronaldo,Benzema,Zidane
34. Liga, 13. BL
Merci Zizou
KAK 
34. Liga, 13. BL

Merci Zizou

-
- Kedvenc játékosaid: Zidane,Benzema,Modric,Kroos
Hát nézd... Nálam ez kettes. Marcinak évek óta nincs normális alternativája, és Zizu tudhatná, hogy Casemiro féle ütközőkre még szükség van, és nem ártot volna egy Kante pláne annyiért... Pogbát már fel se nagyon merem hozni, mert ha nincs Modric akkor hiányzik a csapatból a plussz amit szerintem Pogba tudott volna adni, és lehet készülni az eltiltásra is. Azért az eltiltás előtt elvártam volna egy kis plusszt, és reméltem, hogy James is tiplizik, mert baromira gyenge a hozzáállása... Pintus hiába hozzuk fel, mert Sanitas még itt van ahogy mondtad...
- ziro4vr
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Ronaldo
Hármasra nyomtam, mert maradtak bennem tüskék azért. Viszont Pintus felhúzza.

Nem illik.
- Marci77
- Kedvenc játékosaid: Raúl.....Kocsárdi,Huszti.
- Kedvenc csapatod: ZTE FC, Real Madrid, Juventus, Arsenal, Boston Celtics, NE Patriots
+Asensio,egység,Jesé elengedése,még ha én bírom is
-Morata visszahozatala,vagy inkább továbbb nem adása,James maradása,kp kellett volna szeritnem 1,meg Marcelo alternatívája se tudm mennyirre lezs megoldva,tekintve,hogy Coentrao nem sokat lesz vszeg.
Ez egy 2es nálam,bár talán szőrösszívű vagyok
-Morata visszahozatala,vagy inkább továbbb nem adása,James maradása,kp kellett volna szeritnem 1,meg Marcelo alternatívája se tudm mennyirre lezs megoldva,tekintve,hogy Coentrao nem sokat lesz vszeg.
Ez egy 2es nálam,bár talán szőrösszívű vagyok

Mindörökké KÉK-FEHÉR szív!
ennyi negatívum mellett nem tudom, hogy hoztad ki 2-esre.Géci írta:Kettest nyomtam, mert nálam Morata nem opció. James nem lett eladva, Marci mögé nem jött értelmes opció, se Casemiró helyére. Kante és Pogba nem érkezése nálam minusz, ha Morata helyett csak Diaz lenne se bosszantana ennyire, mert Morata 30 millába került... Ami miatt kettes az Assensio, ha ő nincs akkor nálam ez egy büdös nagy karó lenne.

nálam háromésfél lenne, ha lehetne. gyakorlatilag a keretben egy lyuk maradt, amúgy valamivel jobb, mint a tavalyi. szóval minimális előrelépés történt.
mondjuk a sanitas mint nyári negatívum... nem tudom mi köze az átigazolási időszakhoz. bármikor lecserélheted őket, ha kiperkálod a szerződés bontás feltételeit.
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K
K
-
- Kedvenc játékosaid: Zidane,Benzema,Modric,Kroos
Kettest nyomtam, mert nálam Morata nem opció. James nem lett eladva, Marci mögé nem jött értelmes opció, se Casemiró helyére. Kante és Pogba nem érkezése nálam minusz, ha Morata helyett csak Diaz lenne se bosszantana ennyire, mert Morata 30 millába került... Ami miatt kettes az Assensio, ha ő nincs akkor nálam ez egy büdös nagy karó lenne.

- wZoLee7
- Kedvenc csapatod: REAL MADRID
4
Moratabeleszarokkihanemén miatt és mert a Sanitas még mindig ott van ahol eddig
Előre megvagyunk. Hátul szintén. Kapu príma. Pintus a nyár igazolása. A kp is jó szerintem. Továbbra is felesleges 2 vkp-s játékos, egy Kroos-Kova-Modric sok meccset letudna és remélem le is fog hozni. Isco és James maradtak, sokszor váltunk majd 433-tól, jók lehetnek oda, a sérülésekről nem is beszélve. Mindketten maradni akartak, egy rohadt panaszt nem akarok olvasni amikor hónapokig csak az edzésen lépnek pályára.
Moratabeleszarokkihanemén miatt és mert a Sanitas még mindig ott van ahol eddig
Előre megvagyunk. Hátul szintén. Kapu príma. Pintus a nyár igazolása. A kp is jó szerintem. Továbbra is felesleges 2 vkp-s játékos, egy Kroos-Kova-Modric sok meccset letudna és remélem le is fog hozni. Isco és James maradtak, sokszor váltunk majd 433-tól, jók lehetnek oda, a sérülésekről nem is beszélve. Mindketten maradni akartak, egy rohadt panaszt nem akarok olvasni amikor hónapokig csak az edzésen lépnek pályára.

4-est nyomtam, de inkább 3/4-ed.
Pozitívum:
- nincs nagy távozónk (nem lett új hiányposzt)
- Asensio - Jesé csere
- lett cserecsatár
- Pintus
Negatív:
- a cserecsatár Morata lett
- a kp-n a fölösleges elemeket (Isco, James) nem cseréltük le középpályásokra (legalább 1 izmosra), ebből fakad Casemiro cseréjének hiánya
- a Sanitas még mindig itt van
A keretünkre egyébként nem lehet panasz. Innen csak Zizun múlik, hogy hogyan fogja használni.
Pozitívum:
- nincs nagy távozónk (nem lett új hiányposzt)
- Asensio - Jesé csere
- lett cserecsatár
- Pintus
Negatív:
- a cserecsatár Morata lett

- a kp-n a fölösleges elemeket (Isco, James) nem cseréltük le középpályásokra (legalább 1 izmosra), ebből fakad Casemiro cseréjének hiánya
- a Sanitas még mindig itt van

A keretünkre egyébként nem lehet panasz. Innen csak Zizun múlik, hogy hogyan fogja használni.
Járjatok nyitott szemmel, legyetek bátorak!