James Rodríguez - 16
Re: James Rodríguez - 10
Szerintem Zidane nem akart tőle megszabadulni minden áron, de egyszerűen nincs szüksége rá.
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K
K
- wZoLee7
- Kedvenc csapatod: REAL MADRID
Ha ZZ minden áron megszabadult volna Jamestől, CR akár az orrán is pöcögtetne, akkor se lenne beleszólása
- numberone1
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F., Ferencvaros
Ez szep es jo, de ha en vagyok az edzo es van egy fajta elkezelesem a sajat csapatomrol, akkor olyan jatekost szerzek aki igen, bele illik. Na James nem ilyen, ezt CR is megertheti...maradjon a jateknal es hagyja Zizoura a szakmai donteseket. A masik, ha CR esetleg edzo lesz majd, ahogy ismerem o sem fogja egedni, h befolyasoljak a donteseiben...hat o nagyon nem olyan.El Unico írta:
Egyébként bírom CR-nek ezt a fajta hozzáállását, hogy kiáll a csapattársai mellett, nyilván akiket nem kedvel, az mellett nem kardoskodik, de tudtommal még egyetlen játékossal sem volt baja madridi itt tartózkodása alatt.
Casillas--Cafu,Hierro,Ramos,Robi Carlos--Kroos,Redondo,Modrics--Ronaldo,Benzema,Zidane
34. Liga, 13. BL
Merci Zizou
KAK 
34. Liga, 13. BL
Merci Zizou
- ikarus93
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
Fura hogy még nem vagyok admin
Sajnalom hogy itt maradt nem nagyon lesz helye a csapatba, nincs meg a posztja.
Sajnalom hogy itt maradt nem nagyon lesz helye a csapatba, nincs meg a posztja.
"Régen szegények fociztak és a gazdagok nézték
Most a gazdagok fociznak és a szegények nézik"
Puskás Ferenc
Puskás Ferenc
- RealVazquez
- Kedvenc játékosaid: CR
Ha James mellett kiállt, akkor 10000% hogy Isco mellett is.
Egyébként bírom CR-nek ezt a fajta hozzáállását, hogy kiáll a csapattársai mellett, nyilván akiket nem kedvel, az mellett nem kardoskodik, de tudtommal még egyetlen játékossal sem volt baja madridi itt tartózkodása alatt.
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kapcsolat:
A hírek szerint Cének nagy szerepe volt abban, hogy James a klubnál maradhatott.
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- MesQueUnClub
- Kedvenc játékosaid: Ronaldinho, Ronaldo, Zizou, Kaká, Messi, Eto'o, CR, Deco
- Kedvenc csapatod: Barca
ikarus93 írta:James ügyvédje Torinoban(Juventus) házat néz a játékosnak meg nem erősittet infók szerint
Madridom.hu @MadridomHU
Cadena SER: A Proto Group Ltd. sosem nyilatkozott ilyet, médiafelhajtás az egész.
3 óra
Madridom.hu @MadridomHU
A torinói székhelyű Proto Group Ltd. ingatlanügynökség megerősítette, hogy James házát készül vásárolni a városban.
♠Ronaldo♣Ronaldinho♥Zidane♦
- ikarus93
James ügyvédje Torinoban(Juventus) házat néz a játékosnak meg nem erősittet infók szerint
Puskás Ferenc
Puskás Ferenc
- ikarus93
Fogadni mernék rá hogy nem megy sehova most a nyáron.Realista24 írta:Zidane elvileg tudtára adta Jamesnek, hogy jobb, ha megy, de ő inkább maradna és küzdene.
Zidane csak harmadik számú csereként számít rá, de ő továbbra is maradni akar és megharcolni a kezdőért. Ezt értékelik a vezetőségben állítólag, de Zidane le se szarja, neki nem kell.
Ha nyerek admin jogot kapok, ha veszítek permanent ban.
Puskás Ferenc
Puskás Ferenc
Nincs hozzá dinamikája, Agüero alacsony súlypontja és fürgesége a játéka erőssége, Jamesnél ez az egyik legnagyobb probléma. Ilyen jó lábbal és ilyen jó látással Jamesből mélységi irányítót kellett volna nevelni, ahol lenne ideje forgolódni, tenni venni. Most a legjobb az lenne neki, ha 4231-ben vagy 4411-ben ráépítenék a csapatot, ami nálunk nem fog megtörténni. Esetleg a Juve 352es rendszere még.miVida írta:amúgy volt már ő kipróbálva elől? tudom h nem magas, de egy agüerot nem tudna nyomni egyáltalán?
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K
K
- miVida
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema (Marcelo,Kovacic,Kroos)
- Kedvenc csapatod: Real Madrid (DVSC, Francia válogatott)
amúgy volt már ő kipróbálva elől? tudom h nem magas, de egy agüerot nem tudna nyomni egyáltalán?
Mert mit használ az embernek, ha az egész világot megnyeri is, de az ő lelkében kárt vall? Avagy micsoda váltságot adhat az ember az ő lelkéért?
Courtois - Odriozola-Ramos-Varane-Alaba - Kovacic-Kroos - Isco - Hazard-Mbappé-Asensio
Courtois - Odriozola-Ramos-Varane-Alaba - Kovacic-Kroos - Isco - Hazard-Mbappé-Asensio
- miVida
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema (Marcelo,Kovacic,Kroos)
- Kedvenc csapatod: Real Madrid (DVSC, Francia válogatott)
jamesbol casemiro alternativat kell csinalni szerintem is
Mert mit használ az embernek, ha az egész világot megnyeri is, de az ő lelkében kárt vall? Avagy micsoda váltságot adhat az ember az ő lelkéért?
- Veidt
- Kedvenc játékosaid: guti, de rossi, arbeloa
- Kedvenc csapatod: real madrid
Nainggolan sajat valasztasabol maradt Rómában.
JUANITO MARAVILLA
LM19 - TK8
LM19 - TK8
- wZoLee7
Jamesnek nincs is posztja nálunk. Leginkább szélső támadó de ott Asensio, Lucas es Isco is hamarabb jatszana, ahogy a kp-n is Modric, Kroos es Isco mogott van.
james elott 2en vannak mert o a harmadik opcio asszem. de az a ketto sem azon a poszton jatszik ahol jamesnak jatszania kene. nainngolan nalam rotalna egymast casemiroval. tehat en nem james helyere akarom hanem james helyett. elso sor lenne a case lukita toni harmas a masodik sor a kova disco nainngolan.
- wZoLee7
Ja hogy 3-an vannak James előtt azon a poszton de te hoznál még valakit ha távozik. Jelenleg az a baj, hogy James nem hogy a kezdőbe nem kerülne be, de lehet hogy a padra se jutna egy-egy meccsen. Ahhoz, hogy valaki érkezzen, és az Asensio-Lucas-Isco-Mariano négyes ne a lelátóról nézze végig a szezont, Jamesen kívül még valakit el kellene adni. Logikus lenne Iscot is eladni, bár én nem tenném, de Vidal sem egy nagy szám. Az a Nianngolan meg még annyira sem.
radja nainngolan
- wZoLee7
Ezt nem tudom értelmezni. Ki hasonlít Vidalra? Meg mi a favorit?BBeno írta:amugy james helyett ha tenyleg megy nalam favorit lenne radja. nem ment valamiert a chelseabe a nyaron de szerintem a tegnapi bukta utan nagyobb kedve lenne valtani. melos. jol lo. harcos. vidalra hasonlit picit nekem.
amugy james helyett ha tenyleg megy nalam favorit lenne radja. nem ment valamiert a chelseabe a nyaron de szerintem a tegnapi bukta utan nagyobb kedve lenne valtani. melos. jol lo. harcos. vidalra hasonlit picit nekem.
jo hogy aug vegere tisztazodik ez. sajnos nalunk nincs meg az a poszt ahop brillirozni tud