Igazad van, de nem a nevek számítanak a véleményemben, hanem az elv, hogy hasznosabban is el lehetne költeni Bale árát szerintem, ha nem is három, de két játékosra, mert van még hiányposzt, ill. olyan poszt, ahol lehetne javítani. De ez is csak egy vélemény, amit ugyanolyan jogom van leírni, mint bárkinek az ezzel ellentétes saját véleményét.Wertz írta:Az ilyeneket hanyagoljuk már. Kezdjük azzal, hogy Suerezzel kapcsolatban 50-60 milliók merülnek felkimber írta:Elismerem Bale kvalitásait, tetszik is a játéka, de én is azt érzem, hogy Perez elnökünknél leereszkedett a vörös köd, és csak azért is bármi áron idehozza. Az árából pedig 3 lyukat is betölthetnénk, Suarez, Reus és Gündogán (Kondogbia) is kijönne okosan,
Reus és Gündogan sem jöhetne 20-20 millióért. Értük is keményen fizetni kellene. Még az sem biztos, hogy eljönnének ide

Amúgy semmi bajom nem volna Bale leigazolásával, mert szerintem is jó játékos és erősödik vele a keret, ha nem vettük volna meg pl. Illarramendit, akit ezután teljesen feleslegesnek tartok, mert ha Modric (nálam akkora alap, mint C.R.) és Isco is a pályán lenne Bale és Benzema mellett, akkor ide már csak egy Casemiro(Khedira) fér el a középpályára. Ahhoz képest meg drága, hogy csak csere legyen, és kinek a kárára? Modricéra, vagy Iscoéra. Aztán ott van még Özil, DiMaria és X. Alonso is a padon, ebből előbb-utóbb baj lesz, de ne legyen igazam. Hidd el, én örülnék a legjobban, hogy ha Ancelotti megoldaná ezt a problémát, mert Mourinho "rotálása" tönkre vágott pár embert már.
Tehát csak egy aggodalmat fejeztem ki azért a csapatért, amit a V. del Bosque korszak óta kizárólagosan szeretek, folyamatosan nézem a meccseit, még ha nem is szólok hozzá gyakran a fórumos vitákhoz, a véleményem még megvan...