Isco - 22

Archívum
Steve
Kedvenc játékosaid: R9, RC, Guti, Zidane, Modric, Marcelo, Bellingham
Kedvenc csapatod: Real Madrid

Re: Isco - 22

HozzászólásSzerző: Steve » 2016. október 2., vasárnap 18:14

ericco írta:
Steve írta:Mehet az Arsenalba futkosni.

Ott elegendö, hogy futnak, kavargatnak, majd elveszítenek mindent évröl-évre. Bár mondjuk ott hajtani és focizni is tudni kell, szóval lehet, hogy az magas szint lenne már.
Akármennyire is lúzer csapat az Arsenal, de általánosságban szebb focit nyomnak, mint mi. Legalább van stílus, identitás. Elméletielg itt is, de milliomosok úgy döntötek, hogy még nyaralnak picit.
Az Arsenal a kedvenc angol csapatom és alapvetöen szeretem a kavargatós, sokat futós focijukat.

Szerencsétlenek elcseszik mindig, nem egy gyözelemre kódolt brigád. Alapvetöen ezért is gondolom oda passzolna Isco. Szívesen is látnám ott. A betonoszlop mozgású angol védöket földre ültethetné.

Nem utálom Iscot, de ez a körbe-körbe forgolódós szar más csapatban pontokat hozna, itt ezen a szinten csak hátrány. Jelenleg semmilyen formában nem látom a jövöjét és akkor még arról nem is beszéltünk, hogy a szerkezetbe sem passzol.

....de legalább spanyol...az kell a népnek.

Torquemada
Kedvenc játékosaid: Casemiro, Modric, Rüdiger, Asencio, Carvajal, Brahim D., Camavinga
Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F., Honvéd FC

HozzászólásSzerző: Torquemada » 2016. október 2., vasárnap 18:12

Ezt a játékost többet akkor sem akarom Real mezben látni, ha nincs ki a keret. Nem vártam semmit tőle, ezt hozta is. Megint a hülye forgolódás gólhelyzetben, a sok felesleges tilitoli, saját magát adta. Nem ő a hibás, tavaly is ugyanezt csinálta. Az a hibás, aki megint átaludta az átigazolási szezont, és nem vett valakit helyette nyáron.
""Pff, was heißt nicht selbstverständlich? Wir haben gewonnen, fertig!" (T.Kroos)

ericco
Kedvenc csapatod: Real Madrid, Philadelphia Flyers
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: ericco » 2016. október 2., vasárnap 18:08

Steve írta:Mehet az Arsenalba futkosni.

Ott elegendö, hogy futnak, kavargatnak, majd elveszítenek mindent évröl-évre. Bár mondjuk ott hajtani és focizni is tudni kell, szóval lehet, hogy az magas szint lenne már.
Akármennyire is lúzer csapat az Arsenal, de általánosságban szebb focit nyomnak, mint mi. Legalább van stílus, identitás. Elméletielg itt is, de milliomosok úgy döntötek, hogy még nyaralnak picit.
Merci Zizou!

Steve
Kedvenc játékosaid: R9, RC, Guti, Zidane, Modric, Marcelo, Bellingham

HozzászólásSzerző: Steve » 2016. október 2., vasárnap 18:07

Mehet az Arsenalba futkosni.

Kercsó
Kedvenc játékosaid: R9, Kroos, Guti, Zidane, Bellingham

HozzászólásSzerző: Kercsó » 2016. október 2., vasárnap 18:00

Januárban mehet és boldoggá teheti Mourinhot.
Ma ellőtte az utolsó lehetőségeit is szerintem, nem hittem volna ennyire le fogja égetni magát.

Az ahogy belecsavarodott a labdába, csak megkoronázta a mai napját.
#whatisyourexcuse

Zinedine Zidane - When I retire I'll say, I managed Kroos.
"Mégis, ha legvégül össze kellene foglalnom a sikereim okát, csak annyit mondanék, hogy mindig én akartam jobban." Benedek Tibor

ateeemadrid

HozzászólásSzerző: ateeemadrid » 2016. szeptember 1., csütörtök 13:32

Szerintem közel sem lát olyan jól a pályán, mint James, soha nem volt a komoly assistjairól híres. Azt sem tudom, hogy kreatívabb mitől lenne, kicsit olyan mintha random írogatnátok pár pozitívumot a neve mellé, holott abszolút nem jellemző ezek közül rá semmi az utóbbi időbe. Azt aláírom, hogy látványosabb, tényleg képes nagyszerű dolgokra, csak sokra nem szoktunk velük menni.

Még1x mondom, nem Isco ellen vagyok, mind2 kevés régóta, de ha égne a ház, akkor inkább Jamestől tudnám elképzelni, hogy villant valamit, mert Iscoban annyi veszély van az ellenfél kapujára, mint Khedirában volt.
de ha egy fel allt vedelmet kell megverni akkor csak minusz egy ember.
Átlövések, beadások, mélységi labdák, mindegyikben jobb szerintem Isconál.

Ami miatt logikusabb lehetne Isco megtartása az az, hogy spanyol, és hogy a kolumbiaiért jóval nagyobb pénzeket kínálnak.

poronty
Kedvenc játékosaid: M. Laudrup, Modric, Kroos, Courtois, Fede

HozzászólásSzerző: poronty » 2016. szeptember 1., csütörtök 13:24

Imádom néhány ember érvelését, hogy miért tartsuk meg Iscot. A csávó 5 éve ugyanazon a szinten játszik, de tartsuk meg, mert fürgébb, mint a másik, meg látványosabb a játéka. Mind a kettőt el kéne adni, mert egyiknek sincs posztja, fizikálisan meg ugyanolyan limitáltak a képességeik. HA valakit kötelező lenne itt tartani a kettő közül, akkor meg inkább az maradjon, aki képes meccseket eldönteni, de az meg nem Isco.
-----------Courtois
Fede--Saliba--Gvardiol-Mendes
------Tonali-----------Neves
Cherki------Musiala-----Bappé
-------------Haaland

https://www.youtube.com/watch?v=kRzMmt_MFko

wZoLee7
Kedvenc csapatod: REAL MADRID

HozzászólásSzerző: wZoLee7 » 2016. szeptember 1., csütörtök 12:43

Isco a malagaban is sokat jatszott a balszélen nem? James csak 10 esben hasznalhato, jobb szélen kuka. Kp n keves, vedekezes nulla, a labdai jok, de ha egy fel allt vedelmet kell megverni akkor csak minusz egy ember.

RealVazquez
Kedvenc játékosaid: CR

HozzászólásSzerző: RealVazquez » 2016. szeptember 1., csütörtök 12:02

MesQueUnClub írta:
El Unico írta:Isco fürgébb, két lábas, technikásabb, több poszton bevethető. Nem mellesleg kreatívabb és látványosabb a játéka. Amikor folyamatosan megkapta a bizalmat, jól játszott. Jamesnek konkrétan nincs posztja, széleken lehetne játszatni de oda meg kevés mert nincs sebessége.

A VB-n és az első évében imádtam, utána viszont a teljesítményével de főleg a hozzáállásával kicsapta a biztosítékot nàlam.
Isconak ugyan az a posztja mint Jamesnek, ha a kreativitás azt jelenti, hogy ratekeredik a labdára és elhalnak rajta az akciók akkor igen. Nem mellesleg James lehet lassabb mint Isco es egylabas, de sokkal jobban lat a pályán.
Lehet olykor ratekeredik a labdára de ha erről leszokik akkor oda vissza veri a kolumbiait, egyébként Isco is legalább ugyanolyan jól lat a pályán, mint James. Sőt, Isconak minden meccsen van legalább 2 olyan labdája ami gólpassz. Arról nem tehet hogy nem váltják gólra.

De elfogadom mindenki véleményét, összeveszni ezen nem fogok senkivel, nekem Isco érinthetetlen játékos es nem engedném el, mert hasznos játékos, es nagy a potenciál benne, Jamest viszont simán el tudnám engedni. Akar kölcsönbe akar végleg.
:goat:

MesQueUnClub
Kedvenc játékosaid: Ronaldinho, Ronaldo, Zizou, Kaká, Messi, Eto'o, CR, Deco
Kedvenc csapatod: Barca

HozzászólásSzerző: MesQueUnClub » 2016. szeptember 1., csütörtök 11:59

El Unico írta:Isco fürgébb, két lábas, technikásabb, több poszton bevethető. Nem mellesleg kreatívabb és látványosabb a játéka. Amikor folyamatosan megkapta a bizalmat, jól játszott. Jamesnek konkrétan nincs posztja, széleken lehetne játszatni de oda meg kevés mert nincs sebessége.

A VB-n és az első évében imádtam, utána viszont a teljesítményével de főleg a hozzáállásával kicsapta a biztosítékot nàlam.
Isconak ugyan az a posztja mint Jamesnek, ha a kreativitás azt jelenti, hogy ratekeredik a labdára és elhalnak rajta az akciók akkor igen. Nem mellesleg James lehet lassabb mint Isco es egylabas, de sokkal jobban lat a pályán.
♠Ronaldo♣Ronaldinho♥Zidane♦

RealVazquez

HozzászólásSzerző: RealVazquez » 2016. szeptember 1., csütörtök 11:54

Isco fürgébb, két lábas, technikásabb, több poszton bevethető. Nem mellesleg kreatívabb és látványosabb a játéka. Amikor folyamatosan megkapta a bizalmat, jól játszott. Jamesnek konkrétan nincs posztja, széleken lehetne játszatni de oda meg kevés mert nincs sebessége.

ateeemadrid

HozzászólásSzerző: ateeemadrid » 2016. szeptember 1., csütörtök 11:45

Ha James megy el, azt mondom rendben van. De Isco ne menjen sehova.
Miért ne? Mit láttok ti még benne azóta is, nem értem. Számomra fura ez a nagy James ellenesség, úgy hogy Iscot továbbra is támogatják itt páran. Az előbbi kevesebb idő alatt hozott már le olyan szintet, amit Isco kb. még soha. Mondjuk én személy szerint mindkettőt kevésnek tartom, és azt sem értem miért ragaszkodnak ennyire a maradáshoz, szinte biztos, hogy csak kiegészítőemberek lesznek. Na mind1.

RealVazquez

HozzászólásSzerző: RealVazquez » 2016. szeptember 1., csütörtök 11:23

Csabi írta:egy tottenham kölcsönjátéktól nem lehetett volna neki jobb alternatívát találni. sajnálom hogy nem jött össze
Meg szerencse hogy nem jött össze, sőt annak örülök hogy ez nem a szerencsén múlt, hanem Zidane nem engedte el. Ha James megy el, azt mondom rendben van. De Isco ne menjen sehova.

cart

HozzászólásSzerző: cart » 2016. szeptember 1., csütörtök 10:50

Vagy mind a kettőjüket, és abból a pénzből hozni Pogbát.

wZoLee7

HozzászólásSzerző: wZoLee7 » 2016. szeptember 1., csütörtök 10:36

Csabi írta:egy tottenham kölcsönjátéktól nem lehetett volna neki jobb alternatívát találni. sajnálom hogy nem jött össze
Jamest kellett volna eltakarítani és nem őt

Csabi
Kedvenc játékosaid: Figo, Cristiano Ronaldo, Modric
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Csabi » 2016. szeptember 1., csütörtök 9:54

egy tottenham kölcsönjátéktól nem lehetett volna neki jobb alternatívát találni. sajnálom hogy nem jött össze

realistahuni
Kedvenc játékosaid: Zidane, Van Nistelrooy, Modric,
Kedvenc csapatod: Los negros

HozzászólásSzerző: realistahuni » 2016. szeptember 1., csütörtök 8:39

Bár valszeg nem kell attól tartani, hogy egyszerre mindenki egészséges lesz.
Bebiztosítottuk magunkat. :mrgreen:
Mondjuk Isco vagy James igazán mehetett volna, mert idegen testek ebben a csapatban. Januárban Chelsea vagy MU behúzza valamelyiket.

Realista24
El Padre
Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2016. augusztus 31., szerda 10:48

A szívem Jamest mondja, az eszem Iscot...mármint hogy távozik, a realitás, hogy mindenki marad. Legalábbis a mai hírek szerint.
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema

ziro4vr
Kedvenc játékosaid: Zidane, Ronaldo

HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2016. augusztus 31., szerda 10:39

Szerintem marad mindenki.

Mondjuk már a meccskeretbe sem lesz egyszerű bekerülni, Casilla, Danilo, Pepe, Morata, Lucas alapnak tűnhet, és akkor 4 helyre marad Asensio, Isco, James és Kovacic.

Bár valszeg nem kell attól tartani, hogy egyszerre mindenki egészséges lesz.
Nem illik.

wZoLee7

HozzászólásSzerző: wZoLee7 » 2016. augusztus 31., szerda 10:31

Nem megy már el egyik sem. Lement egy előszezon meg 2 meccs. Isco többet játszott az előszezonban a kp-n, egy olyan poszton amin számítanak is rá. James ott képtelen játszani, amikor beállt változott is a csapat felállása. A két bajnokiból egyet Isco teljesen kihagyott, úgy van talán 18 perce, James két meccsen szedett össze 30 valamennyit. Előre egyikük sem első számú csere, de még csak 2. ember sem.
Ha valaki mindenképp távozik akkor az James lesz, mert nem akar padozni ismét, de valószínűbb, hogy mindenki marad

Vissza: