HozzászólásSzerző: Ónó » 2016. szeptember 1., csütörtök 13:50
HozzászólásSzerző: morientes » 2016. szeptember 1., csütörtök 13:31
HozzászólásSzerző: ferni » 2016. szeptember 1., csütörtök 10:30
Kivárt a végsőkig, biztos nem a Vidire várt egész nyáron...realistahuni írta:Fiola is okos volt, Vidibe ment.![]()
Én nem hiszem hogy ne lett volna valami jobb alternatíva, elnézve az utóbbi egy évben mutatott teljesítményét.
HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2016. szeptember 1., csütörtök 10:24
HozzászólásSzerző: IkerCasillas » 2016. szeptember 1., csütörtök 10:18
Amennyire en tudom, nem nagyon volt ertelmes kulfoldi ajanlata, szoval nem volt jobb alternativa.realistahuni írta:Fiola is okos volt, Vidibe ment.![]()
Én nem hiszem hogy ne lett volna valami jobb alternatíva, elnézve az utóbbi egy évben mutatott teljesítményét.
HozzászólásSzerző: realistahuni » 2016. szeptember 1., csütörtök 10:07
HozzászólásSzerző: Ursus » 2016. augusztus 31., szerda 13:26
HozzászólásSzerző: M1Ö » 2016. augusztus 31., szerda 12:52
HozzászólásSzerző: Süti » 2016. augusztus 30., kedd 22:47
Meg EL egyeneskiesés, ha oda tudják tenni magukat. Sporting fogható...Kerlon írta:Mondjuk nem tudom, hogy mennyit keres és mennyivel többet keresne, de azért elég koros már Nikolic. Mondjuk a Hullba gondolkozás nélkül mentem volna a helyére. BL-ben úgy is csak 6 meccsük lesz.
HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2016. augusztus 30., kedd 22:10
Nagyon nagy hiba lett volna odamenni.Kerlon írta:Mondjuk nem tudom, hogy mennyit keres és mennyivel többet keresne, de azért elég koros már Nikolic. Mondjuk a Hullba gondolkozás nélkül mentem volna a helyére. BL-ben úgy is csak 6 meccsük lesz.
HozzászólásSzerző: Kerlon » 2016. augusztus 30., kedd 10:38
HozzászólásSzerző: Géci » 2016. augusztus 29., hétfő 11:22
HozzászólásSzerző: ferni » 2016. augusztus 29., hétfő 11:08
HozzászólásSzerző: Tádám » 2016. augusztus 29., hétfő 10:31
HozzászólásSzerző: M1Ö » 2016. augusztus 27., szombat 14:44
Ezért írtam korábban, hogy nem követtem részletről részletre a sztorit, de írtak komolyabb klubokról, mint egy izraeli. Meg azért is írtam azt is, hogy akkor maradjon inkább a Legianál, mert ez így szerintem visszalépés.numberone1 írta:Honnan tudod, h mehetne nyugatra? NSO pletykakra ne alapozz.
HozzászólásSzerző: numberone1 » 2016. augusztus 27., szombat 14:34
Honnan tudod, h mehetne nyugatra? NSO pletykakra ne alapozz.M1Ö írta:Nem rossz orosz, hanem rossz izraeli...Géci írta:Ùgy beszéltek a macabiról mintha valami rossz orosz közép csapat lenne...Megy keletre, mikor nyugatra is mehetne. Az egy dolog, hogy ELben játszhat, de nem lesz szem előtt. Izraeli bajnokság... Akkor már maradt volna Varsóban.
HozzászólásSzerző: M1Ö » 2016. augusztus 27., szombat 14:31
Nem rossz orosz, hanem rossz izraeli...Géci írta:Ùgy beszéltek a macabiról mintha valami rossz orosz közép csapat lenne...
HozzászólásSzerző: Géci » 2016. augusztus 27., szombat 14:09
HozzászólásSzerző: M1Ö » 2016. augusztus 27., szombat 14:07
Szimpatikus vagy nem, igaza van. Már rohadtul unalmas, hogy minden magyar játékos a pénzt választja. Nyílván többségében így van, de maradjunk Madridon belül. Isco és Varane sem ment el jóval több fizetésért, pedig még bérelt helyük sincs a kezdőbe. Erre Nikolic is átmegy prostiba... Nem követtem ezt a ságát, de ha nincs valami nagyon komoly indok (nem volt komoly keresője pl) és csak a pénz miatt megy el Izraelbe, akkor jár neki a taps...G. V.tinho írta:szimpatikus dolog madarazni meg gúnyolódni...
akkor tedd ezt, ha neked is kínálnak évi 1 millió EUR fizetést, és hanyagul nemet mondasz... barátom.
HozzászólásSzerző: Géci » 2016. augusztus 27., szombat 14:03
Jelenlévő fórumozók: 3 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem