Arbeloa

Diego López

Hivatalos mindkettő.
Hirtelen azt hittem ez guggolás akar lenni..

HozzászólásSzerző: palesz77 » 2016. augusztus 31., szerda 21:54
Hirtelen azt hittem ez guggolás akar lenni..
HozzászólásSzerző: Tottinho » 2016. augusztus 31., szerda 21:41
HozzászólásSzerző: BBeno » 2016. augusztus 31., szerda 18:11
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2016. augusztus 31., szerda 18:09
Ez nagyon off, de hogyne lenne mindegy, hogy mikor ér be egy tendernél az ajánlat?Tendernél olymindegy, hogy mikor jön be az ajánlat, nem oszt nem szoroz, a lejáratig úgysincs döntés.
HozzászólásSzerző: CS0ki » 2016. augusztus 31., szerda 17:17
Tendernél olymindegy, hogy mikor jön be az ajánlat, nem oszt nem szoroz, a lejáratig úgysincs döntés.Pénz beszél. A legtöbb nagy beszerzésnél, tendernél, stb. mind az utolsó pillanatban, a határidő lejárta előtt érkeznek be a legjobb ajánlatok. Ez a fociban sincs másképp. Ha egy játékos megszerzése kemény diónak ígérkezik, az érdeklődő az utolsó pillanatra hagyja a legversenyképesebb ajánlatát. Egy, hogy már ne nagyon legyen már ráigérni, kettő, kihasználja a tulajdonjogokat birtokló klub "kapuzárási pánikját".
HozzászólásSzerző: ericco » 2016. augusztus 31., szerda 15:52
Pénz beszél. A legtöbb nagy beszerzésnél, tendernél, stb. mind az utolsó pillanatban, a határidő lejárta előtt érkeznek be a legjobb ajánlatok. Ez a fociban sincs másképp. Ha egy játékos megszerzése kemény diónak ígérkezik, az érdeklődő az utolsó pillanatra hagyja a legversenyképesebb ajánlatát. Egy, hogy már ne nagyon legyen már ráigérni, kettő, kihasználja a tulajdonjogokat birtokló klub "kapuzárási pánikját".CS0ki írta:Sosem fogom megérteni az uitolsó napos átigazolásokat...semmi értelmük. Már régen le kellett volna zárni a kereteket mindenhol. Talán csak pár, kb kereten kívüli játékos esetén mondhatnánk, hogy kivárnak az utolsó napig, de tényleg érdekes az utolsó napi őrület.
HozzászólásSzerző: CS0ki » 2016. augusztus 31., szerda 15:43
HozzászólásSzerző: Süti » 2016. augusztus 31., szerda 15:37
A The Sun nagyon megkavarta a szálakat. A bulvárlap szerint Karim Benzema a Real Madridtól a PSG-hez igazol a mai napon, méghozzá azért, mert Edinson Cavani elhagyja Párizst és visszatér a Napolihoz.
HozzászólásSzerző: lestat » 2016. augusztus 31., szerda 10:50
Igen nekem is az tetszett a legkevésbé.Kerlon írta:Na adidas mez kreátor. A spanyol zászlóson kívül szerintem bármelyik lehetne.
HozzászólásSzerző: Kerlon » 2016. augusztus 31., szerda 10:17
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2016. augusztus 30., kedd 17:19
HozzászólásSzerző: RealVazquez » 2016. augusztus 30., kedd 16:53
Nem hiszem. Zidane azt mondta hogy nem megy el, marad. Hiszek nekiziro4vr írta:Annál az ősembernél még 3 tál gyros után is.Realista24 írta: Nála még ziro is jobb.
Szerintem Isco el lesz passzolva még last minute.
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2016. augusztus 30., kedd 16:47
HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2016. augusztus 30., kedd 14:14
Annál az ősembernél még 3 tál gyros után is.Realista24 írta: Nála még ziro is jobb.
HozzászólásSzerző: wZoLee7 » 2016. augusztus 30., kedd 13:35
HozzászólásSzerző: CS0ki » 2016. augusztus 30., kedd 13:25
Ezt a hírt nem láttam. Amúgy nem is hinném, hogy így lenne...Miért tennék?A Marca azt írta, hogy a BVB felajánlotta a Realnak Aubát.
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2016. augusztus 30., kedd 13:22
A Marca azt írta, hogy a BVB felajánlotta a Realnak Aubát.CS0ki írta:Ez miért ellenmondás amúgy?Az AS ellentmond a Marca infójának.
Szerintük a BVB nem akarja eladni BL riválisának egyik legjobbját, csak akkor, ha kapnak érte 100 millát és a játékos kéri a távozását.A Marca nem csak annyit mond, hogy Abu ide akar jönni? Attól még a BVB nem akarja nekünk eladni...
Amúgy amíg van BBC, nem fog jönni a faszi. Jelen állás szerint pedig a következő kb 4 évben még lesz, szóval...
HozzászólásSzerző: CS0ki » 2016. augusztus 30., kedd 13:21
Ez miért ellenmondás amúgy?Az AS ellentmond a Marca infójának.
Szerintük a BVB nem akarja eladni BL riválisának egyik legjobbját, csak akkor, ha kapnak érte 100 millát és a játékos kéri a távozását.
HozzászólásSzerző: Kerlon » 2016. augusztus 30., kedd 12:53
Szerintem egyetlen egy esetben ajánlanák fel másnak is: ha a Bayern akarná és mindenképpen váltana.Realista24 írta:Az AS ellentmond a Marca infójának.
Szerintük a BVB nem akarja eladni BL riválisának egyik legjobbját, csak akkor, ha kapnak érte 100 millát és a játékos kéri a távozását.
HozzászólásSzerző: oroszisti » 2016. augusztus 30., kedd 12:28
Jelenlévő fórumozók: 18 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem