Én azért Bale-t elcserélném Ribéryre, legalábbis ha még 2-3 évvel fiatalabb lenne biztosan.Gábe írta:A Ronaldo-Bale duót nem cserélném le sem a Messi-Neymar, sem a Ribery-Robben kettősre.
Nem a mi pénzünk, és nem is fog csődbe menni a klub. De a mi klubunk (legalábbis aminek szurkolunk), így ha nem gond, páran nem szarjuk le.dzsihad91 írta:Leszarom mennyiért jön Bale, nem a mi pénzünk, és csődbe se fog menni a klub...
Mitől lett Ő a 3.? Mert páran így látják? Akkor én meg azt mondom, hogy Ribéry a 3. legjobb. Semmi baj azzal, hogy így látod, de ne állítsd már tényként. Arról nem is beszélve, hogy még a "Bale fanok" is elismerik, hogy nincs Ronaldo és Messi szinten. Akkor meg nem mindegy, hogy 3. vagy 5.?dzsihad91 írta:A lényeg, hogy egy atom keretünk lesz, a világ legjobb és 3ik legjobb játékosa a 2 szélen...
Téged nem, de a csapatnak nagyot jót tenne, ha a kiszoruló "sztárocskák" a sajtóban adnának hangot nemtetszésüknek.dzsihad91 írta:Az meg ,hogy ki fog padozni pont kit érdekel? Engem nem igazán vágna földhöz ha özil kiszorulna mert isco isten király lesz, vagy csatár nélkül játszanánk mert CR-Bale termelik a gólokat.
Azért alázatnál és a tehetségénél több kell majd, hogy itt is beváljon. De ha jön, kívánom Neki, hogy a 2. legjobb játékos legyen.dzsihad91 írta:Nem kell mindig a sírás, jön Bale és befog válni egyszerűen érzem alázatos srác nem nagyképű, jó lesz ez...
Szar vicc: -Bár nem tudom, hogy Ronaldo hogyan viselné, ha csak 3. lenne.