Elektronika
- ___Samy___
Re: Elektronika
Én vagy ket hete rendeltem egy xiaomi mi band 2-t, meglátjuk mi lesz vele.
Egyébként meg van olyan eladó alin, aki EU-n belülről is tudja küldeni a telot DHL-el (azt hiszem az a neve a cégnek), és ott elvileg nem kellene vamolniuk. Én is igy akartam venni, de aztán a szoftver miatt az eustockon szereztem be.
Eddig amugy vagy 75 csomagot kaptam meg alirol, de nem vamoltak még egyiket sem. (kop-kop)
Egyébként meg van olyan eladó alin, aki EU-n belülről is tudja küldeni a telot DHL-el (azt hiszem az a neve a cégnek), és ott elvileg nem kellene vamolniuk. Én is igy akartam venni, de aztán a szoftver miatt az eustockon szereztem be.
Eddig amugy vagy 75 csomagot kaptam meg alirol, de nem vamoltak még egyiket sem. (kop-kop)
"We will not fight for one decade, when Madrid is the best club of the last century and the best club in history, also the best in the last decade and is the best because we never do something like that, not appreciate someone success"
- M1Ö
- Kedvenc játékosaid: Zidane; Modric, Isco, Ramos; Nagy Ádám; Özil, Xabi
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
donor írta:de benne van a rizikó (mint ahogyan mindenben, ha kínából vásárolsz )
Ettől féltemRealista24 írta:Nekem egy 10 dolláros "okos" karperecet is kikaptak vámra.

De Gea - Carvajal, Varane, Ramos, Marcelo - Modric, Kroos, Verratti - Isco - Benzema, Agüero
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kapcsolat:
Nekem egy 10 dolláros "okos" karperecet is kikaptak vámra.
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Májusban volt téma. Általában megúszod ÁFA és vámmentesen, de benne van a rizikó (mint ahogyan mindenben, ha kínából vásárolszM1Ö írta:Kis segítség kéne azoktól akik Aliexpress-ben otthon vannak. Ha rendelni akarok egy telefont, akkor mennyi eséllyel pályázok arra, hogy megúszom ÁFA és vám nélkül? Mert utána néztem és ha bele számolják az áfát is, akkor jobban járok, ha magyarországon veszem meg...

Járjatok nyitott szemmel, legyetek bátorak!
- M1Ö
- Kedvenc játékosaid: Zidane; Modric, Isco, Ramos; Nagy Ádám; Özil, Xabi
Kis segítség kéne azoktól akik Aliexpress-ben otthon vannak. Ha rendelni akarok egy telefont, akkor mennyi eséllyel pályázok arra, hogy megúszom ÁFA és vám nélkül? Mert utána néztem és ha bele számolják az áfát is, akkor jobban járok, ha magyarországon veszem meg...
De Gea - Carvajal, Varane, Ramos, Marcelo - Modric, Kroos, Verratti - Isco - Benzema, Agüero
- ___Samy___
Nálam alapból ki vannak kapcsolva a frissítések, mert a hang kártya drivere nem tetszik a gépemnek, ha letölti, akkor elbaszodik a hang. Igazából elég szopas ez a win10, de már csak azért sem rakom vissza a régit.
"We will not fight for one decade, when Madrid is the best club of the last century and the best club in history, also the best in the last decade and is the best because we never do something like that, not appreciate someone success"
-
- Kedvenc játékosaid: Zidane,Benzema,Modric,Kroos
Ezen én is erősen gondolkozok egy ideje, mert felbasz ez 10-es...nmate írta:most visszaraktam a 7-es

- nmate
- Kedvenc játékosaid: Arbeloa
Nekem ezt mar egyik juniusi frissites is eljatszotta, ott untam meg es toroltem le a picsaba. Fel sem rakom tobbet. Sokaig ubuntuztam, most visszaraktam a 7-es windowst.P. Krisz írta:Más is tapasztalt olyat, hogy a Win 10 a legutóbbi frissítés óta belassult ? A sima indítás ugyanolyan gyors , de újraindítás után nagyon lassan bootol. SSD-ről fut.
- P. Krisz
Más is tapasztalt olyat, hogy a Win 10 a legutóbbi frissítés óta belassult ? A sima indítás ugyanolyan gyors , de újraindítás után nagyon lassan bootol. SSD-ről fut.
Hogy híjják?
Bill.
Ide hallgass Bill!... Bill??!!! Mi a lófaszt hallok én, Bill?
Bill.
Ide hallgass Bill!... Bill??!!! Mi a lófaszt hallok én, Bill?
- nmate
Na, mobilarenan atragtam kismillio hozzaszolast, hosszu tavon a GPS meghulyul sokaknak, ennyi igazabol a komoly negativum. Illetve tobben panaszkodnak meg az ujjlenyomatolvasora, de az egyreszt hidegen hagy, masreszt jo esellyel a userben van a hiba, hogy nem tudjak betanitani. Illetve meg jon az akksi, es a hasznalhatatlan kamera (nem zavarna igazabol, de elvileg kb egy 4-es iPhone szintjen keszit kepet).nmate írta:Nyomul kozuletek valaki Vernee Thorral?
40k most eustockon, szallitassal.
Sok jot olvastom rola, kiveve az akksirol, de hogy megis ha akad itt egy "mezei" felhasznalo, o mire tartja.
De a GPS es az Stock Android ami egyuttesen lebeszel a telorol.
- nmate
Nyomul kozuletek valaki Vernee Thorral?
Sok jot olvastom rola, kiveve az akksirol, de hogy megis ha akad itt egy "mezei" felhasznalo, o mire tartja.
- pheco
- Kedvenc játékosaid: Beckham, CR, Ramos
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F.
Egy olyan routeren ami wifin max 120 megara kepes, azon at is jon a 120-as net? Vagy erosebb router kell ennel ehhez?
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kapcsolat:
Mobilt kereső Ce fanoknak (is)
http://www.nubiamobileshop.com/nubia-z1 ... obile.html
http://www.nubiamobileshop.com/nubia-z1 ... phone.html
http://www.nubiamobileshop.com/nubia-z1 ... obile.html
http://www.nubiamobileshop.com/nubia-z1 ... phone.html
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
-
- Kedvenc játékosaid: zizou, marcelo, modric
- Kedvenc csapatod: los blancos.
akkor mb számot be se linkeljem zenetopikba?pheco írta:Remélem mész a zárkábacsabi* írta:buzi szarszungos

- pheco
Remélem mész a zárkábacsabi* írta:buzi szarszungos

-
- Kedvenc játékosaid: zizou, marcelo, modric
- Kedvenc csapatod: los blancos.
buzi szarszungospheco írta: G4 már van 100-ért is újonnan. De egyébként jófogáson is ki lehet fogni jó vételeket. Haverom ott vett 94-ért S6 edge-et én meg most vadásztam ott egy Galaxy A5 2016-ot 70-ért. Mindkettő patika.

- pheco
G4 már van 100-ért is újonnan. De egyébként jófogáson is ki lehet fogni jó vételeket. Haverom ott vett 94-ért S6 edge-et én meg most vadásztam ott egy Galaxy A5 2016-ot 70-ért. Mindkettő patika.hunmadridista írta:Max. 150 000 ft-ot szánnék rá.nmate írta:Az attol fugg mennyi az annyi.
- nmate
Arra voltam kivancsi melyik az olcsobbhunmadridista írta:Max. 150 000 ft-ot szánnék rá.nmate írta:Az attol fugg mennyi az annyi.

Nalam mondjuk telefonoknal van egy lelektani hatar olyan 60-70k kornyeken, annal tobbet nem tudom kiadnek-e egyre.
- hunmadridista
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Figo, Beckham, Ronaldo, CR
Max. 150 000 ft-ot szánnék rá.nmate írta:Az attol fugg mennyi az annyi.