Real Madrid vs. Barcelona

A Real Madrid mérkőzéseivel, átigazolásaival, aktuális edzőjével foglalkozó fórumrész.
Sierra

Re: Real Madrid vs. Barcelona

HozzászólásSzerző: Sierra » 2016. augusztus 31., szerda 10:39

Lionel írta:hányingerkeltő az ahogy rólunk Katalán szurkolókról
:lol: :lol:

:coffee:

Lionel
Kedvenc játékosaid: Messi, Suárez, Neymar
Kedvenc csapatod: FC Barcelona

HozzászólásSzerző: Lionel » 2016. augusztus 31., szerda 10:33

Sziasztok Habfehér szurkolótársaim!

Nem állt módomban regisztrálni ide hozzátok de szívesen jöttem át hozzátok olvasgatni cikkeket és a fórumot!
Egy emberrel viszont itt óriási problémák vannak és már sértésnek veszem azt amit írogat és össze-vissza fröcsög a nagy tanult és bölcs R.M.C.F..... egy vicc és hányingerkeltő amit ír! Most nem kell azonnal támadásnak venni amit írok... mindenki nyugodjon le...de!!! Szánalmas és hányingerkeltő az ahogy rólunk Katalán szurkolókról sokszor ír és megnyilvánul! És ez a fehér mez többlet jelentése.... ugyan már.... a adócsalózik , áskálódik és tapad minden hírre , mint egy pióca! Semmivel nem vagytok különbek hidd el... kedves R.M.C.F semmivel...mind a klubbod , mind a játékosok és a szurkolók is ugyanolyanok színes vegyületei ennek a világnak....Szóval kérlek taníttasd meg magad a tisztelet nyílvánitásra és a szép beszédre! Igen tudom ott Barcelonában kakilnak rád egy jó nagyot , hogy te miket firkálsz ide és ez így jó de nekem igenis nagyon rosszul esik!

Köszönöm előre is! Üdv Geri

morientes
Kedvenc játékosaid: Raul,Diego Maradona
Kedvenc csapatod: Há' a rejálmadrid b+ :)

HozzászólásSzerző: morientes » 2016. augusztus 31., szerda 10:27

Lehet szidni a játékosokat, de sokszor amit az aktuális nem kedvelt (Higuaín, Khedira, Morata stb.) kapnak az nagyon méltatlan. Ezek a játékosok idekerültek, küzdöttek és olyan hangnemben beszélnek emberek róluk, mint valami rongyról.
Ez így sztm nem igaz.Mert..
1,ha valaki itt úgy beszèl valamelyikről mint a "rongyról" az repül.
2,Ha a szurker elmondja a vèlemènyèt,az meg nem biztos hogy "fikázás,szarba se nèzès,gyűlölet" hogy ezzel a gyermekded ám de divatos,mindazon által nem pontos kifejezèssel èljek,csak-lehet hogy vitriolos-de közel sem megalázó kritika.
Ès,legalább is èn onnantól ha valaki javuló tendenciát mutat,(lásd Bale akit egy szezonon keresztül ekèztem,de most egy rossz szavam sem lehet sőt),kèpes vagyok átèrtèkelni ès dicsérő szavakkal illetni bármelyiket.Mindegy ki az.
Ès vègül...attól,hogy valaki felveszi a fehèret,nem válik automatikusan èrinthetetlennè,pláne jobb játèkossá.Lehet hogy csak jókor volt èppen jó helyen...
LEGIO PATRIA NOSTRA
Kép
http://m.youtube.com/watch?v=Hiyc2JB9v6U
Ha nem látod magadban a győztest,nem is lehetsz az... 

Babinho

HozzászólásSzerző: Babinho » 2016. augusztus 31., szerda 9:42

Realista24 írta:Dinho mellett megtapsoltuk Messit, Tottit is, hogy csak a közelmúltban nezelodjek, meg Abidal is kapta az Animo feliratot mindenkitől, hogy aztán bemutathassa hálája jeléül a hírhedt goloromet, Cruyff-nak tisztelegnek a csapatok az El Clasicon es akkor is inkabb Cet futyulitek, a fel kezdőcsapat adocsalo, a vezetőségből szinten többen sittesek vagy olyanok akik ellen eljárás folyik vagy folyt, az átigazolási díjak manipulálása, a gusztustalan sajtótók...es meg folytathatnám a sort hogy miért vagyunk mi mások, mint ti.
Matyi. Felidegesítesz. Es az nem jo.
Pont.

Veidt
Kedvenc játékosaid: guti, de rossi, arbeloa
Kedvenc csapatod: real madrid

HozzászólásSzerző: Veidt » 2016. augusztus 31., szerda 0:35

ylati írta: Az az álva tapsolás nem inkább a madridi játékosoknak és vezetőknek szólt?őszintébb klub?erre kiváncsi lennék!
Amikor tavaly megtapsoltak Tottit, az is Pereznek szolt volna? Vagy Del Piero? Iniesta?
Egyebkent lesliejr nagyon jot irt.
JUANITO MARAVILLA

LM19 - TK8 :sziv:

Realista24
El Padre
Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
Kedvenc csapatod: Real Madrid
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2016. augusztus 31., szerda 0:31

Dinho mellett megtapsoltuk Messit, Tottit is, hogy csak a közelmúltban nezelodjek, meg Abidal is kapta az Animo feliratot mindenkitől, hogy aztán bemutathassa hálája jeléül a hírhedt goloromet, Cruyff-nak tisztelegnek a csapatok az El Clasicon es akkor is inkabb Cet futyulitek, a fel kezdőcsapat adocsalo, a vezetőségből szinten többen sittesek vagy olyanok akik ellen eljárás folyik vagy folyt, az átigazolási díjak manipulálása, a gusztustalan sajtótók...es meg folytathatnám a sort hogy miért vagyunk mi mások, mint ti.
Matyi. Felidegesítesz. Es az nem jo.
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema

Süti

HozzászólásSzerző: Süti » 2016. augusztus 31., szerda 0:00

lesliejr írta:Én továbbra is azt mondom...
Respekt, ez rendben volt, majdnem mindenben egyetértek. :agree:
Persze szerintem azért ez ennyire nem korosztályfüggő, és a rendes szurkolókból is elő tud jönni az "állat", ha igazságtalanságot érez, pl. az emlegetett tizi kapcsán... hiszen ugyanazért a kupáért küzd a két csapat, de ez meg szerintem a szurkoláshoz hozzá tartozik. :)
Legends Never Die.

...popped into the penalty area towards Zidaaaaane! Oh, fantastic... :sziv:

Real Madrid will be back.
You can put that on a poster.
Stick it on your wall.
Pray to it every night.
We will be back.

lesliejr
Kedvenc csapatod: Barcelona

HozzászólásSzerző: lesliejr » 2016. augusztus 30., kedd 23:47

Én továbbra is azt mondom, hogy a net nem ad normális képet egy szurkolói bázisról. Szerintem az én korosztályom (30+) jóval kevesebb időt tölt fórumon, mint a fiatalabb generáció. Eleve már az időnk is kevesebb az ilyenekre. Ne a tinikből, fiatalokból induljunk ki. Sokkal indulatosabbak, hevesebbek, még a saját hormonjaikkal is harcolnak. Mikor én tizen éves voltam gyűlölt ellenség volt a Real Madrid. Most csak a nagy ellenfél, akit pl én igenis elismerek ha jól játszik.
Elismerem Marcelo-t, akit a legjobbnak tartok a posztján. Igaz utána nálam rögtön Alba következik, de a number one Marcelo. Sergio Ramos az a játékos, akit bármikor szívesen látnék Barcelona mezben. Persze tudom, ez sosem fog megtörténni. Elismerően csettintek, mikor látom Carvajal-t játszani. Modric-ot élmény nézni, persze közben szurkolok az ellenfélnek, hisz a bajnoki kupáért harcolunk. Csodálom Ronaldo tehetségét és akarat erejét, kitartását, szorgalmát, még ha magát a palit ki nem állhatom. Benzema pedig sztem a legintelligensebben játszó center a világon. Nélküle fele annyit sem ér a Real támadó játéka a kapu előtt.
Irigykedtem, mikor volt egy Raúl-otok. Zidane-t tátott szájjal néztem, mikor alázott mindenkit a pályán és ahogy a labdához nyúlt. Azt mondtam, bárcsak lenne majd az én életemben is egy ilyen királyunk nekünk is. Lett, kettő is.
A 90es években viszont senkit sem akartam elismerni, de akkor a suliban se engedtem a véleményemből semmilyen témában. A Barcelona új "szurkolói" bázisa pedig a tini osztály, mert kis túlzással csapból is mi folytunk az elmúlt 8-10 évben. Ők pedig aktívak egész nap, mert ráérnek és nekik ez az életük. A net és a pötyögés.
Anno az én fiatalabb időmben nem volt se net, de még mobil telefon sem egy jó darabig. Nekik ez mind megadatik és így kint van a szellem a palackból....és sok a selejt.
A Barcelona arany korszaka egybeesett a net és okostelefonok elterjedésével, de az én szememben ők nem szurkolók még, csak tartozni akarnak vhova, egy csapathoz, társasághoz, ahol jól tele kiabálhatják a világot. Majd ha 20 év múlva is fel mer húzni az utcán egy Barca mezt, 20 év múlva is le fog ülni ugyanolyan szenvedéllyel a tv elé szurkolni, akkor ki lehet jelenteni, hogy ők is Barcelona szurkolók. Addig csak csapódtak a kirakatban lévő sztárcsapathoz. (én '94ben pityeregtem a BL döntő alatt, miközben apám cikizett, hogy "mi van fiam, verik a csapatodat :) )
Ezért nem lehet általánosítani, mert abban biztos vagyok, hogy az én korosztályomban nem igen van olyan, aki köpködne a Real Madridra. Legalábbis én egyet sem ismerek.
Az meg kit érdekel, hogy az ilyen elszállt agyú tizenévesek mit hőzöngenek a neten. Az utcán is nagy a hangjuk, főleg csoportba verődve, aztán ha szájon vágod meg rendőrt hív és apuciért kiált.
...tisztelet a kivételeknek természetesen, mert biztos, hogy vannak abban a korosztályban is...

Ónó
Kedvenc játékosaid: Lampard Zidane Ronaldo

HozzászólásSzerző: Ónó » 2016. augusztus 30., kedd 23:06

Chris írta:
Az az álva tapsolás nem inkább a madridi játékosoknak és vezetőknek szólt?őszintébb klub?erre kiváncsi lennék!
Ezt írtam én is korábban, hogy inkább Pereznek és a játékosoknak szólt. Na de ez akkor is egy igen intelligens fricska volt a nézők részéről. Lehetett volna ezt úgy is csinálni, hogy kitöltik a dühüket Dinhón és úgy kell kimenekíteni. Azért ebben benne volt az is, hogy a jó focit igenis elismeri a Bernabéu közönsége.
Ronaldinho kapta a tapsot. Fantasztikusan játszott, élete egyik ha nem a legjobb meccse volt. Azért meg kár volt beregelni, hogy még ebből is azt hozd ki, amit ki akarsz belőle hozni, nyugi értettük. De kíváncsi lennék, Te vagy Ti mikor ismernétek el egy ilyen nagy dolgot... életemben nem hallottam még egy Barcástol sem, mekkorát játszott egy egy Real játékos ellenetek, vagy amikor sorfalat álltak utána mekkora pofont kaptak egy jobb csapattól. Itt senki sem veszi el a 6-2 5-0 3-0 eredményeket, jobb volt a Barca, akár ennyivel is. Nálatok meg csak annyi megy, h bunda csalás.

rashidm
Kedvenc játékosaid: Alba, Busi, Alves... ja nem

HozzászólásSzerző: rashidm » 2016. augusztus 30., kedd 22:54

Matyi írta:Amúgy még annyi, hogy ugyanúgy sokan utálják a Barcásokat is, mivel általában azokat szokták utálni, akiknek jól megy abban az időszakban, ez meg most egyértelműen a 2 spanyol csapat. :)
Azért is utálják a barcát mert sikeres. Viszont nem egy embertől hallottam (és itt most nem a fotelhuszárokra gondolok az nso-n meg akárhol, hanem húsvér emberektől), hogy az adócsalás, bíróhoz 10-en odamenni 2 mm-re beleüvölteni az arcába, "érdekes" esetek amelyek eldöntötték vagy befolyásolták a mérkőzés kimenetelét, stb. (ezt lehetne sorolni), az ami miatt utálják a barcát. Jah a legfontosabb: a szurkolók miatt.

Chris
Kedvenc játékosaid: Roberto Carlos, Zidane

HozzászólásSzerző: Chris » 2016. augusztus 30., kedd 22:51

Az az álva tapsolás nem inkább a madridi játékosoknak és vezetőknek szólt?őszintébb klub?erre kiváncsi lennék!
Ezt írtam én is korábban, hogy inkább Pereznek és a játékosoknak szólt. Na de ez akkor is egy igen intelligens fricska volt a nézők részéről. Lehetett volna ezt úgy is csinálni, hogy kitöltik a dühüket Dinhón és úgy kell kimenekíteni. Azért ebben benne volt az is, hogy a jó focit igenis elismeri a Bernabéu közönsége.

ylati
Kedvenc játékosaid: iniesta
Kedvenc csapatod: barcelona

HozzászólásSzerző: ylati » 2016. augusztus 30., kedd 22:38

R.M.C.F írta:
Matyi írta:Nem sok értelme van általánosítani, mindkét szurkolótábor pont ugyanolyan, nem az különbözteti meg az emberek személyiségét, hogy kinek szurkol.

Dátumot meg az Eurobarcáról vettem, egy fórumozó írta, én meg elhittem neki, hogy 21-e van írva. Érveket meg írtam, de jöttél a személyeskedéssel, na mindegy.
Egyáltalán nem ugyanolyan,és nem azért mert más személyiség lesz barcás vagy realos,hanem maga a közeg nevel mássá. Anno sokat időztem az EBán,egy igazi fertő,egy igazi személyiség formáló közeg. Vagy beállsz és hazudsz,csúsztatsz,elhitetsz,köpködsz másra,ferdítesz,gúnyolsz,erőltetetten kiröhögsz mást...stb...vagy menj innét hesssss.....vannak ott is arcok,akik próbáltak/nak hiteles véleménnyel bírni,de volt olyan esküszöm ha nagyon erőlködöm még a nick neve is eszembe jut(8 éve lehetett kb) akit majdnem kidobott a közeg mert néhol elismerte a realt és a barca esetleges hibáit,vagy bírói részrehajlását észlelvén ezt kimondta)
Vannak kivételek,de összességében egy real drukker sokkal tisztelettudóbb,jobban elismer másokat,akár a barcát is pl. Nem is kell ebben nagy igazságot meglátni,lásd ronaldinho vagy del piero focija a bernabeuban.....mit váltott ki? Dícséretet,ez az amit Ti SOHA sem tudtatok , mert a jellemetek más....Ti SOHA sem becsülitek mások erényeit,Ti SOHA sem dícsértek,ismertek el pl bennünket....de ezt sorolhatnánk.

Nem....nem Te vagy rossz ember,hanem a klubod,a közeg mutatja neked azt amit képviselned kell ha oda akarsz tartozni. Én soha sem tudnék oda húzni,mert hányok a hazug dolgaitoktól,az őszintétlen mivoltotoktól. A real madrid 100x őszintébb klub a hibái ellenére is. A drukkerei között is akad bunkó,vagy túl nagy arc....de összességében sokkal lojálisabbak és tiszteletudóbbak mint Ti. Nálatok a mások leszólása,kigúnyolása a belépő a klubba,nálunk a mások elismerése és megbecsülése lásd állva tapsolás a bernabeuban ha valaki klasszis teljesítménnyel tudja megajándékozni a közeget(függetlenül hogy kinek a mezét hordja),ezt emberségnek,tiszteltnek hívják...és ezt CSAK azt tudja aki megélte ezt korábban vagy megkövetelték tőle a szülei,vagy csapata stb.

Chris

HozzászólásSzerző: Chris » 2016. augusztus 30., kedd 22:24

Nem akarok igazságot tenni, pláne, hogy én is elfogult vagyok. Én azt látom, hogy az alap attitűdök átjönnek még a magyar szurkolókba is. Amikor elkezdtem nemzetközi focit nézni kb. 2 évig 1999-2001 közt egyszerre szurkoltam a két csapatnak. Nem lehetett Rivaldot nem szeretni, de ott volt a Realnál Raul, ROberto Carlos, Redondo stb. és akkor a Real volt a csúcson (a BL-ben). Voltak alázások a Dinho-féle Barcától, de akkor kezdtem el igazán ellenszenvet érezni, amikor az egyik volt barcás szobatársam 2006-2007 táját elkezdte a megjegyzéseit tenni. Ez persze csak egy személyes történet, de itt akár meg is állná a helyét.

A fórumokat nézegetve azt tapasztaltam, hogy a barcásokba átjön ez katalán öntudat, ami egyébként a katalánoknál biztos fontos és a megmaradásukhoz kellett, de itt inkább nevetségesen hat. Mint kisebbségben mondjuk azt hogy elnyomott (bár röhejes a ezt a kifejezést használni pl. a székely-magyarok helyzetét nézve) jellemző hogy kompenzálnak a nagytestvért figyelik, mikor szúrhatnak oda. Mert megszokták, hogy kisebbségben vannak az odaszúrogatás, gerillaharc marad nekik. Van ebben nyilván szerepe a többségnek is, nem akarok senkit felmenteni. Ebből eredhet az is, hogy tényleg képtelenek elismerni a Real sikereit, mert akkor valahogy úgy éreznék, hogy alárendelik magukat a nagynak.
A Realnál meg külső szemlélőként bosszantó lehet, hogy ezt a világlegjobbja dolgot túltolják. Szerintem több alázat kéne, sokszor itt a fórumon is ezt tapasztalom. Nem csak a Barca vagy a többi csapat felé, hanem a játékosok felé is. Lehet szidni a játékosokat, de sokszor amit az aktuális nem kedvelt (Higuaín, Khedira, Morata stb.) kapnak az nagyon méltatlan. Ezek a játékosok idekerültek, küzdöttek és olyan hangnemben beszélnek emberek róluk, mint valami rongyról. És bizony ez is jellemez egy társaságot. Ugyanúgy viselkedtek verbálisan itt sokan emberekkel, mint ahogy az elnökök, Perez dobálta el a legjobb edzőket hülye indokkal és ahogy nem tudta tisztességes keretek közt megoldani az ikonok távozását. Ez is a Real.

R.M.C.F
Kedvenc játékosaid: Sergio
Kedvenc csapatod: Még is KI lehetne? Hagyjuk már a divatokat. A legnagyobb: REAL MADRID.

HozzászólásSzerző: R.M.C.F » 2016. augusztus 30., kedd 22:22

Matyi írta:Nyilván egy Bayern vagy Juve szurkoló nem jön ilyennel, hogy "csaló, meg real margit, meg pérez elintézte, stb.", maximum akkor, hogyha a BL-ben kiveritek őket. :) Pont leszarják, hogy mi van a bajnokságban.
Ilyen a rivalizálás. Csalózás ugyanúgy itt is megfigyelhető, ahogy a másik oldalon.

Amúgy még annyi, hogy ugyanúgy sokan utálják a Barcásokat is, mivel általában azokat szokták utálni, akiknek jól megy abban az időszakban, ez meg most egyértelműen a 2 spanyol csapat. :)

RMCF, mondom, ebbe nem megyek bele, mindkét oldal mondhatna példákat(nem fogok), de semmi értelme, nagyon egy szemszögből látod ezt, már bocs.
Pont ezt mondtam, a túloldalt elég sokan ezért utálják a realosokat, mert másabbnak tekintik magukat, ez van. :)

A médiás dologhoz meg annyit, hogy ők általában túloznak a hírekben, tehát ha az egyik oldalról van egy pozitív hír, azt kifényezik, ha meg negatív, akkor meg lehúzzák, ebből élnek meg, hogy emiatt többen kattintanak rá. De tudom, hogy ez neked a vesszőparipád, úgyhogy ezt is hagyom. :D

A két oldali példa nem tükrözi a valóságot.
Egy real madrid drukker,egy igazi drukker az büszke...és joggal az,és mivel a média,veletek egyetemben folyamatosan fújja hogy mi lófaxt sem érdemlünk meg,mert mindent külső segítséggel értünk el(nonszensz) akkor elkattan párunk agya. De nem a föld felett járnak 2 méterrel...sőt,még én szoktam ironizálni sokakkal akik nem elég büszkék és nem hisznek a csapatukban ha vereség jön,vagy előttünk van van valaki a tabellán.

Sokan elfelejtik amit vallok: A real madrid nem volt mindig a legjobb,csak legtöbbször.
Ha a fogalmatlan osztja az észt akkor nagy a baj.....úgyhogy nagy a baj.

Matyi
Kedvenc játékosaid: Iniesta, Agüero, Messi

HozzászólásSzerző: Matyi » 2016. augusztus 30., kedd 22:16

Nyilván egy Bayern vagy Juve szurkoló nem jön ilyennel, hogy "csaló, meg real margit, meg pérez elintézte, stb.", maximum akkor, hogyha a BL-ben kiveritek őket. :) Pont leszarják, hogy mi van a bajnokságban.
Ilyen a rivalizálás. Csalózás ugyanúgy itt is megfigyelhető, ahogy a másik oldalon.

Amúgy még annyi, hogy ugyanúgy sokan utálják a Barcásokat is, mivel általában azokat szokták utálni, akiknek jól megy abban az időszakban, ez meg most egyértelműen a 2 spanyol csapat. :)

RMCF, mondom, ebbe nem megyek bele, mindkét oldal mondhatna példákat(nem fogok), de semmi értelme, nagyon egy szemszögből látod ezt, már bocs.
Pont ezt mondtam, a túloldalt elég sokan ezért utálják a realosokat, mert másabbnak tekintik magukat, ez van. :)

A médiás dologhoz meg annyit, hogy ők általában túloznak a hírekben, tehát ha az egyik oldalról van egy pozitív hír, azt kifényezik, ha meg negatív, akkor meg lehúzzák, ebből élnek meg, hogy emiatt többen kattintanak rá. De tudom, hogy ez neked a vesszőparipád, úgyhogy ezt is hagyom. :D

R.M.C.F
Kedvenc játékosaid: Sergio
Kedvenc csapatod: Még is KI lehetne? Hagyjuk már a divatokat. A legnagyobb: REAL MADRID.

HozzászólásSzerző: R.M.C.F » 2016. augusztus 30., kedd 22:05

Matyi írta:Hú vazze, pont ezért nem szeretik nagyon sokan a madridistákat, mert úgy gondolják, hogy ők mindenkinél 2 méterrel fölött járnak.

Na mindegy, ezt a vitát nem viszem tovább, mert lennének itt pro és kontra érvek. Szerinted ti vagytok a jobbak, nagyon sok Barcás szerint mi, pont amiatt, ami írtam az előbb. Szerintem meg ugyanolyan, elég szétnézni az ismerőseim között, vagy a neten, vagy akár itt, nem látok sok különbséget. Egyik szurkolótábor ebben normálisabb, másik abban, de a Real vs Barcában a nagy többség ugyanolyan, részemről ennyi. :)

Szerintem kár abban élni, hogy van a hazug, csaló Barca, és az őszinte Real, de ez az én véleményem. :)

Dinhos eset meg szép volt, de őt nagyjából mindenki szerette, nem lehetett utálni, mostani mezőnyből nem sok ilyen játékos van már sajnos.
Nálunk is élt 21 db olyan 110 év alatt akit szeretni lehetett csak,de Ti nem hogy nem szerettétek,hanem leszóltátok. Nálatok a disznófej a kifejezőeszköz,nálunk a fehér zsepi....nálatok nem lehet túl drága autóval edzésre menni mert a drukkereknek azt kell mutatni hogy nem vagytok túlfizetve,nálunk nem vehetett DiStefano autót mert bernabeu nem engedte meg neki mivel szerinte amíg a drukkerek gyalog járnak Te is tudsz a lábaddal eljönni edzésre. Én realosként tudtam őszinte megható tisztelettel ott lenni a Campban és élményként megélni azt amit létok,Ti 2 órán át gyújtenétek a turhát ha ott lehetnétek a bernabeunál.....tudom,vannak kivételek,csak k*rva kevesen.
Ti egy sorfalat nem tudtok tisztéssegesen végigállni,benne mindenkivel, mert nektek ez derogál,nekünk el kell benneteket ismernünk és ha egy játékosunk a sorfalnál honfitársával poénkodik Ti ezt megélitek belharcnak.....lásd messi vs gago.

Tudom hogy neked/nektek ez nem elérhető igazság,titeket ez nem sarkal más gondolkodásra,nem baj,semmi baj,nem is ez a cél,a cél az,hogy mi,vagy én kimondhassam azt amit egyébként sokan nem tesznek meg...azt hogy másabbak vagyunk. Ez a büszkeségünk. A fehér mez. Nem azért mert más a színe...hanem amit jelent az miatt. Hiába ócsárol és hazudik a média rólunk sokat.
Ha a fogalmatlan osztja az észt akkor nagy a baj.....úgyhogy nagy a baj.

Chris

HozzászólásSzerző: Chris » 2016. augusztus 30., kedd 21:59

Nah igen. Amikor Dinho varázsolt a Bernabeu-ban az volt valami. Azt hittem ki fogják fütyülni, erre meg... :ozil:
Így volt, elegáns volt, de tegyük hozzá, hogy az a taps ugyanúgy szólt Pereznek meg a srácoknak, ha nem jobban min Dinhónak. De kulturált dolog a volt az biztos.

rashidm
Kedvenc játékosaid: Alba, Busi, Alves... ja nem

HozzászólásSzerző: rashidm » 2016. augusztus 30., kedd 21:55

Matyi írta:Hú vazze, pont ezért nem szeretik nagyon sokan a madridistákat, mert úgy gondolják, hogy ők mindenkinél 2 méterrel fölött járnak.
Tök véletlenül csak a barcások utálják nagyon a madridistákat... :lol: MEg az atleti... van pár bayern-es ismerősöm meg egy juvés és véletlenül se olyanok hogy "csaló, meg real margit, meg pérez elintézte, stb.". Egyszerűen jól esik nekik ha megvernek minket.

Erről a "2 m-rel a föld felett járnak" meg pont, hogy ti tudnátok mesélni... amikor megnyertétek a bl-t jöttetek át cigánykodni. következő évben megnyertük, nem volt semmi a mi részünkről. legalábbis a fórumról szerintem senki sem ment át.

DinhoL
Kedvenc játékosaid: Michael Laudrup, R10, Carles Puyol, Xavier Hernández
Kedvenc csapatod: FC Barcelona, LA Lakers

HozzászólásSzerző: DinhoL » 2016. augusztus 30., kedd 21:49

Már össze se lehet számolni hány frissen igazolt játékosról derült ki, hogy évekkel azelőtt kinek szurkolt. Mind2 oldalról. Hála a csodálatos közösségi médiáknak...Tökmindegy ezen aztán semmi nem múlik.
Som i Serem!
6oat

Matyi
Kedvenc játékosaid: Iniesta, Agüero, Messi

HozzászólásSzerző: Matyi » 2016. augusztus 30., kedd 21:48

Hú vazze, pont ezért nem szeretik nagyon sokan a madridistákat, mert úgy gondolják, hogy ők mindenkinél 2 méterrel fölött járnak.

Na mindegy, ezt a vitát nem viszem tovább, mert lennének itt pro és kontra érvek. Szerinted ti vagytok a jobbak, nagyon sok Barcás szerint mi, pont amiatt, ami írtam az előbb. Szerintem meg ugyanolyan, elég szétnézni az ismerőseim között, vagy a neten, vagy akár itt, nem látok sok különbséget. Egyik szurkolótábor ebben normálisabb, másik abban, de a Real vs Barcában a nagy többség ugyanolyan, részemről ennyi. :)

Szerintem kár abban élni, hogy van a hazug, csaló Barca, és az őszinte Real, de ez az én véleményem. :)

Dinhos eset meg szép volt, de őt nagyjából mindenki szerette, nem lehetett utálni, mostani mezőnyből nem sok ilyen játékos van már sajnos.

Vissza: