Lionel írta:hányingerkeltő az ahogy rólunk Katalán szurkolókról

HozzászólásSzerző: Sierra » 2016. augusztus 31., szerda 10:39
Lionel írta:hányingerkeltő az ahogy rólunk Katalán szurkolókról
HozzászólásSzerző: Lionel » 2016. augusztus 31., szerda 10:33
HozzászólásSzerző: morientes » 2016. augusztus 31., szerda 10:27
Ez így sztm nem igaz.Mert..Lehet szidni a játékosokat, de sokszor amit az aktuális nem kedvelt (Higuaín, Khedira, Morata stb.) kapnak az nagyon méltatlan. Ezek a játékosok idekerültek, küzdöttek és olyan hangnemben beszélnek emberek róluk, mint valami rongyról.
HozzászólásSzerző: Babinho » 2016. augusztus 31., szerda 9:42
Pont.Realista24 írta:Dinho mellett megtapsoltuk Messit, Tottit is, hogy csak a közelmúltban nezelodjek, meg Abidal is kapta az Animo feliratot mindenkitől, hogy aztán bemutathassa hálája jeléül a hírhedt goloromet, Cruyff-nak tisztelegnek a csapatok az El Clasicon es akkor is inkabb Cet futyulitek, a fel kezdőcsapat adocsalo, a vezetőségből szinten többen sittesek vagy olyanok akik ellen eljárás folyik vagy folyt, az átigazolási díjak manipulálása, a gusztustalan sajtótók...es meg folytathatnám a sort hogy miért vagyunk mi mások, mint ti.
Matyi. Felidegesítesz. Es az nem jo.
HozzászólásSzerző: Veidt » 2016. augusztus 31., szerda 0:35
Amikor tavaly megtapsoltak Tottit, az is Pereznek szolt volna? Vagy Del Piero? Iniesta?ylati írta: Az az álva tapsolás nem inkább a madridi játékosoknak és vezetőknek szólt?őszintébb klub?erre kiváncsi lennék!
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2016. augusztus 31., szerda 0:31
HozzászólásSzerző: Süti » 2016. augusztus 31., szerda 0:00
Respekt, ez rendben volt, majdnem mindenben egyetértek.lesliejr írta:Én továbbra is azt mondom...
HozzászólásSzerző: lesliejr » 2016. augusztus 30., kedd 23:47
HozzászólásSzerző: Ónó » 2016. augusztus 30., kedd 23:06
Ronaldinho kapta a tapsot. Fantasztikusan játszott, élete egyik ha nem a legjobb meccse volt. Azért meg kár volt beregelni, hogy még ebből is azt hozd ki, amit ki akarsz belőle hozni, nyugi értettük. De kíváncsi lennék, Te vagy Ti mikor ismernétek el egy ilyen nagy dolgot... életemben nem hallottam még egy Barcástol sem, mekkorát játszott egy egy Real játékos ellenetek, vagy amikor sorfalat álltak utána mekkora pofont kaptak egy jobb csapattól. Itt senki sem veszi el a 6-2 5-0 3-0 eredményeket, jobb volt a Barca, akár ennyivel is. Nálatok meg csak annyi megy, h bunda csalás.Chris írta:Ezt írtam én is korábban, hogy inkább Pereznek és a játékosoknak szólt. Na de ez akkor is egy igen intelligens fricska volt a nézők részéről. Lehetett volna ezt úgy is csinálni, hogy kitöltik a dühüket Dinhón és úgy kell kimenekíteni. Azért ebben benne volt az is, hogy a jó focit igenis elismeri a Bernabéu közönsége.Az az álva tapsolás nem inkább a madridi játékosoknak és vezetőknek szólt?őszintébb klub?erre kiváncsi lennék!
HozzászólásSzerző: rashidm » 2016. augusztus 30., kedd 22:54
Azért is utálják a barcát mert sikeres. Viszont nem egy embertől hallottam (és itt most nem a fotelhuszárokra gondolok az nso-n meg akárhol, hanem húsvér emberektől), hogy az adócsalás, bíróhoz 10-en odamenni 2 mm-re beleüvölteni az arcába, "érdekes" esetek amelyek eldöntötték vagy befolyásolták a mérkőzés kimenetelét, stb. (ezt lehetne sorolni), az ami miatt utálják a barcát. Jah a legfontosabb: a szurkolók miatt.Matyi írta:Amúgy még annyi, hogy ugyanúgy sokan utálják a Barcásokat is, mivel általában azokat szokták utálni, akiknek jól megy abban az időszakban, ez meg most egyértelműen a 2 spanyol csapat.![]()
HozzászólásSzerző: Chris » 2016. augusztus 30., kedd 22:51
Ezt írtam én is korábban, hogy inkább Pereznek és a játékosoknak szólt. Na de ez akkor is egy igen intelligens fricska volt a nézők részéről. Lehetett volna ezt úgy is csinálni, hogy kitöltik a dühüket Dinhón és úgy kell kimenekíteni. Azért ebben benne volt az is, hogy a jó focit igenis elismeri a Bernabéu közönsége.Az az álva tapsolás nem inkább a madridi játékosoknak és vezetőknek szólt?őszintébb klub?erre kiváncsi lennék!
HozzászólásSzerző: ylati » 2016. augusztus 30., kedd 22:38
Az az álva tapsolás nem inkább a madridi játékosoknak és vezetőknek szólt?őszintébb klub?erre kiváncsi lennék!R.M.C.F írta:Egyáltalán nem ugyanolyan,és nem azért mert más személyiség lesz barcás vagy realos,hanem maga a közeg nevel mássá. Anno sokat időztem az EBán,egy igazi fertő,egy igazi személyiség formáló közeg. Vagy beállsz és hazudsz,csúsztatsz,elhitetsz,köpködsz másra,ferdítesz,gúnyolsz,erőltetetten kiröhögsz mást...stb...vagy menj innét hesssss.....vannak ott is arcok,akik próbáltak/nak hiteles véleménnyel bírni,de volt olyan esküszöm ha nagyon erőlködöm még a nick neve is eszembe jut(8 éve lehetett kb) akit majdnem kidobott a közeg mert néhol elismerte a realt és a barca esetleges hibáit,vagy bírói részrehajlását észlelvén ezt kimondta)Matyi írta:Nem sok értelme van általánosítani, mindkét szurkolótábor pont ugyanolyan, nem az különbözteti meg az emberek személyiségét, hogy kinek szurkol.
Dátumot meg az Eurobarcáról vettem, egy fórumozó írta, én meg elhittem neki, hogy 21-e van írva. Érveket meg írtam, de jöttél a személyeskedéssel, na mindegy.
Vannak kivételek,de összességében egy real drukker sokkal tisztelettudóbb,jobban elismer másokat,akár a barcát is pl. Nem is kell ebben nagy igazságot meglátni,lásd ronaldinho vagy del piero focija a bernabeuban.....mit váltott ki? Dícséretet,ez az amit Ti SOHA sem tudtatok , mert a jellemetek más....Ti SOHA sem becsülitek mások erényeit,Ti SOHA sem dícsértek,ismertek el pl bennünket....de ezt sorolhatnánk.
Nem....nem Te vagy rossz ember,hanem a klubod,a közeg mutatja neked azt amit képviselned kell ha oda akarsz tartozni. Én soha sem tudnék oda húzni,mert hányok a hazug dolgaitoktól,az őszintétlen mivoltotoktól. A real madrid 100x őszintébb klub a hibái ellenére is. A drukkerei között is akad bunkó,vagy túl nagy arc....de összességében sokkal lojálisabbak és tiszteletudóbbak mint Ti. Nálatok a mások leszólása,kigúnyolása a belépő a klubba,nálunk a mások elismerése és megbecsülése lásd állva tapsolás a bernabeuban ha valaki klasszis teljesítménnyel tudja megajándékozni a közeget(függetlenül hogy kinek a mezét hordja),ezt emberségnek,tiszteltnek hívják...és ezt CSAK azt tudja aki megélte ezt korábban vagy megkövetelték tőle a szülei,vagy csapata stb.
HozzászólásSzerző: Chris » 2016. augusztus 30., kedd 22:24
HozzászólásSzerző: R.M.C.F » 2016. augusztus 30., kedd 22:22
Matyi írta:Nyilván egy Bayern vagy Juve szurkoló nem jön ilyennel, hogy "csaló, meg real margit, meg pérez elintézte, stb.", maximum akkor, hogyha a BL-ben kiveritek őket.Pont leszarják, hogy mi van a bajnokságban.
Ilyen a rivalizálás. Csalózás ugyanúgy itt is megfigyelhető, ahogy a másik oldalon.
Amúgy még annyi, hogy ugyanúgy sokan utálják a Barcásokat is, mivel általában azokat szokták utálni, akiknek jól megy abban az időszakban, ez meg most egyértelműen a 2 spanyol csapat.
RMCF, mondom, ebbe nem megyek bele, mindkét oldal mondhatna példákat(nem fogok), de semmi értelme, nagyon egy szemszögből látod ezt, már bocs.
Pont ezt mondtam, a túloldalt elég sokan ezért utálják a realosokat, mert másabbnak tekintik magukat, ez van.![]()
A médiás dologhoz meg annyit, hogy ők általában túloznak a hírekben, tehát ha az egyik oldalról van egy pozitív hír, azt kifényezik, ha meg negatív, akkor meg lehúzzák, ebből élnek meg, hogy emiatt többen kattintanak rá. De tudom, hogy ez neked a vesszőparipád, úgyhogy ezt is hagyom.
HozzászólásSzerző: Matyi » 2016. augusztus 30., kedd 22:16
HozzászólásSzerző: R.M.C.F » 2016. augusztus 30., kedd 22:05
Nálunk is élt 21 db olyan 110 év alatt akit szeretni lehetett csak,de Ti nem hogy nem szerettétek,hanem leszóltátok. Nálatok a disznófej a kifejezőeszköz,nálunk a fehér zsepi....nálatok nem lehet túl drága autóval edzésre menni mert a drukkereknek azt kell mutatni hogy nem vagytok túlfizetve,nálunk nem vehetett DiStefano autót mert bernabeu nem engedte meg neki mivel szerinte amíg a drukkerek gyalog járnak Te is tudsz a lábaddal eljönni edzésre. Én realosként tudtam őszinte megható tisztelettel ott lenni a Campban és élményként megélni azt amit létok,Ti 2 órán át gyújtenétek a turhát ha ott lehetnétek a bernabeunál.....tudom,vannak kivételek,csak k*rva kevesen.Matyi írta:Hú vazze, pont ezért nem szeretik nagyon sokan a madridistákat, mert úgy gondolják, hogy ők mindenkinél 2 méterrel fölött járnak.
Na mindegy, ezt a vitát nem viszem tovább, mert lennének itt pro és kontra érvek. Szerinted ti vagytok a jobbak, nagyon sok Barcás szerint mi, pont amiatt, ami írtam az előbb. Szerintem meg ugyanolyan, elég szétnézni az ismerőseim között, vagy a neten, vagy akár itt, nem látok sok különbséget. Egyik szurkolótábor ebben normálisabb, másik abban, de a Real vs Barcában a nagy többség ugyanolyan, részemről ennyi.![]()
Szerintem kár abban élni, hogy van a hazug, csaló Barca, és az őszinte Real, de ez az én véleményem.
Dinhos eset meg szép volt, de őt nagyjából mindenki szerette, nem lehetett utálni, mostani mezőnyből nem sok ilyen játékos van már sajnos.
HozzászólásSzerző: Chris » 2016. augusztus 30., kedd 21:59
Így volt, elegáns volt, de tegyük hozzá, hogy az a taps ugyanúgy szólt Pereznek meg a srácoknak, ha nem jobban min Dinhónak. De kulturált dolog a volt az biztos.Nah igen. Amikor Dinho varázsolt a Bernabeu-ban az volt valami. Azt hittem ki fogják fütyülni, erre meg...
HozzászólásSzerző: rashidm » 2016. augusztus 30., kedd 21:55
Tök véletlenül csak a barcások utálják nagyon a madridistákat...Matyi írta:Hú vazze, pont ezért nem szeretik nagyon sokan a madridistákat, mert úgy gondolják, hogy ők mindenkinél 2 méterrel fölött járnak.
HozzászólásSzerző: DinhoL » 2016. augusztus 30., kedd 21:49
HozzászólásSzerző: Matyi » 2016. augusztus 30., kedd 21:48
Jelenlévő fórumozók: 11 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem