Matyi írta:Nem sok értelme van általánosítani, mindkét szurkolótábor pont ugyanolyan, nem az különbözteti meg az emberek személyiségét, hogy kinek szurkol.
Dátumot meg az Eurobarcáról vettem, egy fórumozó írta, én meg elhittem neki, hogy 21-e van írva. Érveket meg írtam, de jöttél a személyeskedéssel, na mindegy.
Egyáltalán nem ugyanolyan,és nem azért mert más személyiség lesz barcás vagy realos,hanem maga a közeg nevel mássá. Anno sokat időztem az EBán,egy igazi fertő,egy igazi személyiség formáló közeg. Vagy beállsz és hazudsz,csúsztatsz,elhitetsz,köpködsz másra,ferdítesz,gúnyolsz,erőltetetten kiröhögsz mást...stb...vagy menj innét hesssss.....vannak ott is arcok,akik próbáltak/nak hiteles véleménnyel bírni,de volt olyan esküszöm ha nagyon erőlködöm még a nick neve is eszembe jut(8 éve lehetett kb) akit majdnem kidobott a közeg mert néhol elismerte a realt és a barca esetleges hibáit,vagy bírói részrehajlását észlelvén ezt kimondta)
Vannak kivételek,de összességében egy real drukker sokkal tisztelettudóbb,jobban elismer másokat,akár a barcát is pl. Nem is kell ebben nagy igazságot meglátni,lásd ronaldinho vagy del piero focija a bernabeuban.....mit váltott ki? Dícséretet,ez az amit Ti SOHA sem tudtatok , mert a
jellemetek más....Ti SOHA sem becsülitek mások erényeit,Ti SOHA sem dícsértek,ismertek el pl bennünket....de ezt sorolhatnánk.
Nem....nem Te vagy rossz ember,hanem a klubod,a közeg mutatja neked azt amit képviselned kell ha oda akarsz tartozni. Én soha sem tudnék oda húzni,mert hányok a hazug dolgaitoktól,az őszintétlen mivoltotoktól. A real madrid 100x őszintébb klub a hibái ellenére is. A drukkerei között is akad bunkó,vagy túl nagy arc....de összességében sokkal lojálisabbak és tiszteletudóbbak mint Ti. Nálatok a mások leszólása,kigúnyolása a belépő a klubba,nálunk a mások elismerése és megbecsülése lásd állva tapsolás a bernabeuban ha valaki klasszis teljesítménnyel tudja megajándékozni a közeget(függetlenül hogy kinek a mezét hordja),ezt emberségnek,tiszteltnek hívják...és ezt CSAK azt tudja aki megélte ezt korábban vagy megkövetelték tőle a szülei,vagy csapata stb.
Ha a fogalmatlan osztja az észt akkor nagy a baj.....úgyhogy nagy a baj.