Karim Benzema
- hala real
- Kedvenc játékosaid: casillas, r9, cr7
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, Ferencváros
Re: Karim Benzema - 9
elvileg ma mar labdas edzest vegzett. remeltem, hogy osasuna ellen ott lehet mar.

Annyi a köcsög , hogy megtelik velük a Nou Camp.
"A szívem inkább fehér, mint gránátvörös-kék” – (R9)
"Megvan a véleményem, de tudom, hogy bármit is mondok, úgyis rossz fényben tüntetik fel." - C.Ronaldo
"Megvan a véleményem, de tudom, hogy bármit is mondok, úgyis rossz fényben tüntetik fel." - C.Ronaldo
-
- Kedvenc játékosaid: Sergio
- Kedvenc csapatod: Még is KI lehetne? Hagyjuk már a divatokat. A legnagyobb: REAL MADRID.
Az a baj hogy totál más a felépítése a támadásainknak,az talán jó hogy ronaldo sincsen,mert igy csak bale van bajban,mert morata mozgásait,elképzeléseit a mai korszerű fociban nehéz elfogadni.
De hajrá morata vállj be,és boldog leszek.
De hajrá morata vállj be,és boldog leszek.
Ha a fogalmatlan osztja az észt akkor nagy a baj.....úgyhogy nagy a baj.
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
- Kapcsolat:
Osasuna ellen irjak.hala real írta:kovetkezo meccsen palyara lephet mar? egy jo benzema nagyon hianyzik, foleg, hogy moratat kell nezni helyette.
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- Veidt
- Kedvenc játékosaid: guti, de rossi, arbeloa
- Kedvenc csapatod: real madrid
Sajnos nem tudni egyelőre.hala real írta:kovetkezo meccsen palyara lephet mar? egy jo benzema nagyon hianyzik, foleg, hogy moratat kell nezni helyette.
JUANITO MARAVILLA
LM19 - TK8
LM19 - TK8

- hala real
- Kedvenc játékosaid: casillas, r9, cr7
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, Ferencváros
kovetkezo meccsen palyara lephet mar? egy jo benzema nagyon hianyzik, foleg, hogy moratat kell nezni helyette.
Annyi a köcsög , hogy megtelik velük a Nou Camp.
-
- Kedvenc játékosaid: Sergio
- Kedvenc csapatod: Még is KI lehetne? Hagyjuk már a divatokat. A legnagyobb: REAL MADRID.
dzsi91 írta:Előszezon fontos, marmint az edzés, de szerintem ezek a hakni meccsek nem igazan befolyasoljak senkinek sem a szezonját, legalabbis nem hiszem,hogy olyan rossz lenne ha pl a szuperkupa lett volna az első tétmeccsünk.Nem erzek semmi komolysagot sem taktikailag,sem a jatekosok részéről a felkészülési meccseinken, legyen az anbayern ellen vagy akárkinellen.Nem vagyok edző de szerintem sokkal jobbat tesz a jatekosoknak+2 hét pihi és 1 rahangolo meccs mint 4-5 hakni meccs és kevesebb nyári szünet.
Nem egészen. Egy labdarúgónak a mérkőzés a legfőbb felkészülési alap. Az edzés egy célspecifikus feladatközeg(ezt a kifejezést nem fogod hallani borgnárgyuritól,hegyitől vagy várhiditől)...,melyben jobban lehet erőltetni célpontokat amikhez több gyakorlás vagy több érintésszám szükséges,de ezek intenzítása SOHA sem éri el a mérkőzéshelyzeteket......
Ha a fogalmatlan osztja az észt akkor nagy a baj.....úgyhogy nagy a baj.
- RealVazquez
- Kedvenc játékosaid: CR
Ezzel nem értek egyet. A PSG elleni es a Bayern elleni mérkőzések kozott például mar jelentős különbségeket lehetett tapasztalni, vagy az időben tovább haladva a Sevilla elleni mérkőzésen is mar jobb volt a csapat, plusz az egyéni teljesítmények is javultak. Az edzés a legfontosabb ez tény, de az ott begyakoroltakat át kell ültetni a meccsbe is, es verseny szituációban tesztelni. Ezek a meccsek visszaadják a játékosoknak a meccsrutint, segít visszarazodni, visszaszoknak az edzés-edzés-edzés-meccs-edzés-meccs ritmusba, es meg számos pozitív előnye van. Persze, rosszul is elsülhet a dolog, pl Beniteznel, vagy Ancelotti utolsó idényében szarul sikerült a felkészülés a szezonra.dzsi91 írta:Előszezon fontos, marmint az edzés, de szerintem ezek a hakni meccsek nem igazan befolyasoljak senkinek sem a szezonját, legalabbis nem hiszem,hogy olyan rossz lenne ha pl a szuperkupa lett volna az első tétmeccsünk.Nem erzek semmi komolysagot sem taktikailag,sem a jatekosok részéről a felkészülési meccseinken, legyen az anbayern ellen vagy akárkinellen.Nem vagyok edző de szerintem sokkal jobbat tesz a jatekosoknak+2 hét pihi és 1 rahangolo meccs mint 4-5 hakni meccs és kevesebb nyári szünet.

Így van, erre gondoltam.Realista24 írta:mert Sierra ahogy értem és érzem azt hiányolja, hogy a kezdőcsapat nem játszik semmit együtt ezeken a meccseken.
De én kiszállok a témából, mert egyrészt off, másrészt nem is értek hozzá.

- dzsi91
- Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo, Sergio Ramos, Karim Benzema, Luka Modrić
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F
Előszezon fontos, marmint az edzés, de szerintem ezek a hakni meccsek nem igazan befolyasoljak senkinek sem a szezonját, legalabbis nem hiszem,hogy olyan rossz lenne ha pl a szuperkupa lett volna az első tétmeccsünk.Nem erzek semmi komolysagot sem taktikailag,sem a jatekosok részéről a felkészülési meccseinken, legyen az anbayern ellen vagy akárkinellen.Nem vagyok edző de szerintem sokkal jobbat tesz a jatekosoknak+2 hét pihi és 1 rahangolo meccs mint 4-5 hakni meccs és kevesebb nyári szünet.
"Real Madrid have made me feel small, as if I had a small penis...Football is my religion and I don't like that there are gods bigger than mine."- Robbie Williams
- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
Lehet mégsem érted, mert Sierra ahogy értem és érzem azt hiányolja, hogy a kezdőcsapat nem játszik semmit együtt ezeken a meccseken.
Vagy én nem értem. Majd kiderül.
Ha rajtad lennék, azt észrevennéd. A kefirtől felpuffadtam.
Vagy én nem értem. Majd kiderül.
Ha rajtad lennék, azt észrevennéd. A kefirtől felpuffadtam.
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- RealVazquez
- Kedvenc játékosaid: CR
Ez lehet átmeneti rossz időszak is, lehet tartós állapot is, nem tudjuk előre, de remélem marad Mariano, és elveszi Morata játékperceit, mert ez a gyerek nagyon brutál! Akár Benzema utódja is lehetne MAJD egyszer.Az elmúlt fél évben a csapat mérkőzéseinek a felén! volt sérült. Botrányos, pedig eddig nem volt sérülékeny.

- M1Ö
- Kedvenc játékosaid: Zidane; Modric, Isco, Ramos; Nagy Ádám; Özil, Xabi
Akkor csak jól értettem amit írtál. Ez amit írsz, főként. De kell a meccsrutin mindenkinek, akármilyen szar a felkészülés (értsd: sok a hiányzó), mert meccsek nélkül nem mehetsz neki egy szezonnak. Így is játszott mindenki aki számít, kivéve Navast, Pepet, CRt meg Karimot.Sierra írta:Azért írtam, mert nem értem, ennek így mi értelme van? Előszezonnak nem az lenne a lényege, hogy a majdani kezdőcsapat formába rázódjon, és hogy megfelelően felkészüljenek fizikálisan a következő szezonra? Mert itt ez rohadtul nem történt meg.
de megyek R24 kaksizok tovább, mert látom megint rajtam vagy.

De Gea - Carvajal, Varane, Ramos, Marcelo - Modric, Kroos, Verratti - Isco - Benzema, Agüero
Nyilván nem, de a legfontosabb szerintem az lenne. Persze mindenkinek játszania kell, erről szól az előszezon, viszont továbbra is azon van a hangsúly, hogy ezen a nyáron ez nem történt meg.
Mondjuk azért nem csak a majdani kezdőcsapatnak kell, mert nem hiszem hogy ugyanaz a kezdőnk lesz minden meccsen.Sierra írta:Azért írtam, mert nem értem, ennek így mi értelme van? Előszezonnak nem az lenne a lényege, hogy a majdani kezdőcsapat formába rázódjon, és hogy megfelelően felkészüljenek fizikálisan a következő szezonra? Mert itt ez rohadtul nem történt meg.

Azért írtam, mert nem értem, ennek így mi értelme van? Előszezonnak nem az lenne a lényege, hogy a majdani kezdőcsapat formába rázódjon, és hogy megfelelően felkészüljenek fizikálisan a következő szezonra? Mert itt ez rohadtul nem történt meg.
- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
Erre írtad:
ezt:Sierra írta:
Amúgy egy ilyen előszezonnak mi értelme van?
A többit meg látod. Jó kaksizástMert hogy nézne ki, ha meccs nélkül, csak edzések után esnénk neki a szezonnak? Buli meccsek voltak, senki nem játszott túl sokat, de egyértelmű, hogy kellenek.

Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- M1Ö
Hát én beszarok rajtad...Realista24 írta:Ez sem jött át rendesen úgy látom
Pont arról van szó, hogy a kulcsjátékosok (zöme) az egész előszezont kihagyják, edzés után esnek neki a szezonnak, így ahogy írod.

Ezt írta Sierra. Erre írtam azt, amit. Nem rosszból, csak nem értek vele egyet. Mert a sérülések sem emiatt vannak, meg aki harcképes volt a gálakezdőből, az játszott is.Gyakorlatilag csak a tartalékok játszottak a felkészülési meccseken, a kezdőjátékosok kb végig nyaraltak, mire visszatértek/visszatérnek már rég lementek a felkészülési meccsek.
De osszá' le ezért is...

De Gea - Carvajal, Varane, Ramos, Marcelo - Modric, Kroos, Verratti - Isco - Benzema, Agüero
- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
Ez sem jött át rendesen úgy látomMert hogy nézne ki, ha meccs nélkül, csak edzések után esnénk neki a szezonnak?

Pont arról van szó, hogy a kulcsjátékosok (zöme) az egész előszezont kihagyják, edzés után esnek neki a szezonnak, így ahogy írod.
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- Veidt
- Kedvenc játékosaid: guti, de rossi, arbeloa
- Kedvenc csapatod: real madrid
Csípőjével, hátával van most gond, a comb tavaly volt.
JUANITO MARAVILLA
LM19 - TK8
LM19 - TK8

- M1Ö
Mert hogy nézne ki, ha meccs nélkül, csak edzések után esnénk neki a szezonnak? Buli meccsek voltak, senki nem játszott túl sokat, de egyértelmű, hogy kellenek.Sierra írta:Amúgy egy ilyen előszezonnak mi értelme van?
Karim sérülése sem emiatt jött elő, ha jól emlékszek. Mondjuk mostmár nem tudom, hogy mi lehet vele, mert elvileg a combjával volt egy nagyon kis baj, erre....