Real Madrid vs. Barcelona
-
- Kedvenc játékosaid: Lampard Zidane Ronaldo
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
Re: Real Madrid vs. Barcelona
Anyatigrisek, anyatigrisek mindenhol... egy jó ideje szúrja már amúgy a szemem, h senkinek sem lehet véleménye. És még azt is bemagyarázzák, (amit a saját szemünkel is láthatunk)hogy hülyék vagyunk. Visszatértek a Chelsea ellen ellenünk fújtak idők...
mit jelent amúgy? gyenge vagyok gpleéébsől
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K
K
és vajon melyiket véleményezte? csak mert október 22-én kaptuk az 1. 11-est a szezonban.. a kép készítője kicsit elnézte a dátumot

- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kapcsolat:
Es csak folytatod...mondom. Vergődj máshol kérlek.
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
-
- Kedvenc játékosaid: Iniesta, Agüero, Messi
- Kedvenc csapatod: FC Barcelona
De, nyilván a nyár közepén ír véleményt, mikor májusban játszottunk legutóbb.Realista24 írta:Később nem írhat véleményt? Csak realtime?Matyi írta:21, benéztem, de 19-én és 22-én volt akkor Barca-meccs, tehát sehogy se jön össze. Főleg nem a júni 16.![]()
Nem baj, de látom lecsaptatok a lehetőségre.
Ne egesd magad tovább.

- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
Később nem írhat véleményt? Csak realtime?Matyi írta:21, benéztem, de 19-én és 22-én volt akkor Barca-meccs, tehát sehogy se jön össze. Főleg nem a júni 16.![]()
Ne egesd magad tovább.
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
-
21, benéztem, de 19-én és 22-én volt akkor Barca-meccs, tehát sehogy se jön össze. Főleg nem a júni 16.

- El Sie7e
- Kedvenc játékosaid: Raúl
nyugi, ezután az jön h de 21-én sem játszottakRealista24 írta:Hol van itt október 11-e?Matyi írta:Kamu a kép, madridisták szerkesztették, a dátumot viszont nem sikerült eltalálniuk, mert október 11-én nem játszottunk, csak 2-án és 15-én.Nem olyan bonyolult dátumformátum az.

“Mindig emlékezz rá; a Real Madrid azért harcol, hogy megvédje a dicsőségét, a többi csapat pedig azért harcol, hogy felérjen a Real Madrid szintjére. Ez az igazság.”
egy 64 éves Real Madrid drukker
egy 64 éves Real Madrid drukker
nem tudom te mit nézel de itt 2011. október 21. van és nem 11.Matyi írta:Kamu a kép, madridisták szerkesztették, a dátumot viszont nem sikerült eltalálniuk, mert október 11-én nem játszottunk, csak 2-án és 15-én.
és elég érdekes hogy akkoriban mindennap tweetelt valamit volt hogy napi többet és okt 21-én pont semmi nincs már

A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára BBeno 2016. augusztus 30., kedd 19:12-kor.
- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
Hol van itt október 11-e?Matyi írta:Kamu a kép, madridisták szerkesztették, a dátumot viszont nem sikerült eltalálniuk, mert október 11-én nem játszottunk, csak 2-án és 15-én.

Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
-
Kamu a kép, madridisták szerkesztették, a dátumot viszont nem sikerült eltalálniuk, mert október 11-én nem játszottunk, csak 2-án és 15-én.

Remélem megy majd a címerre a csók.
- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Olyan nagyon jót nem mutathatott, profik ezt úgy csinálják, hogy az életben nem kapják el őket. Mondjuk Neymaréknak legalább annyi esze volt, hogy nagy összeggel próbálkoztak, Messi apja csak valami nevetséges 1 milliárd körüli összeget akart eltenni.KAG írta:Nekem új. Sorry, ha valakinek nem
mas qué un club
Mondjuk a cikk alapján elképzelhető, hogy Ő volt a főkolompos, nem is Messiék.
Leigazolták, s megmutatta a jót
Áram bekötést vállalok darido@gmail.com
- KAG
- Kedvenc játékosaid: G.H#14 ; LuMo#19 ; M#12 ; SR#4 ; CR#7
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F
Nekem új. Sorry, ha valakinek nem
mas qué un club
mas qué un club

ZIDANE
-
- Kedvenc játékosaid: Xavi, Iniesta, Verratti, Dahoud
- Kedvenc csapatod: Barcelona
Nem az, Munir 9-es alapból, csak Lucho nem ott játszatta. A válogatottban is ott tolta, és az utánpótlásban is előtte végig ott focizgatott. Tud a másik 2 poszton is játszani elől, de legjobban középen érzi magát, tavaly is amikor ott játszott, akkor volt a legjobb.lesliejr írta:Munir szélső, főleg balszélső, ahol Neymar és Arda fog játszani. Alcacer Suarez mögé érkezik. Ott volt egy lyuk a keretben. Munir nem igazán jó 9esnek.
-
Bocs h 2x, de most van időm erre.
Sztem a Munir-Alcacer ügy világos. Munir szélső, főleg balszélső, ahol Neymar és Arda fog játszani. Alcacer Suarez mögé érkezik. Ott volt egy lyuk a keretben. Munir nem igazán jó 9esnek. A posztján meg 2 válogatott top játékos van.
Jól igazoltunk így ránézésre. De ez nem Fifa15v16, majd kiderül ki mit mutat.
A reklamálásra meg írtam is, hogy felesleges szinte mindig, főleg lázító, ahogy Busquets és Suarez csinálja, de ilyen kamu szituban lehet én is ordítanék.
Sztem a Munir-Alcacer ügy világos. Munir szélső, főleg balszélső, ahol Neymar és Arda fog játszani. Alcacer Suarez mögé érkezik. Ott volt egy lyuk a keretben. Munir nem igazán jó 9esnek. A posztján meg 2 válogatott top játékos van.
Jól igazoltunk így ránézésre. De ez nem Fifa15v16, majd kiderül ki mit mutat.
A reklamálásra meg írtam is, hogy felesleges szinte mindig, főleg lázító, ahogy Busquets és Suarez csinálja, de ilyen kamu szituban lehet én is ordítanék.
-
- Kedvenc játékosaid: Alba, Busi, Alves... ja nem
Egyik sem volt szabálytalan. Ennyi. Nem értem, hogy miért kell ezen fennakadni. Állítom, azért kaptatok sárgát mert 2 centiről az arcába ordibált az illető. Ezen miért kell csodálkozni? Szar a játékvezetés, de a reklamálókat egyik játékvezető sem szereti.lesliejr írta:Fújnak össze-vissza random módon, csak gondoltam ha annyira lessük, hogy az ott tizi volt e v sem, akkor ezt meg háttal nézte be a bíró. Korrekt? Tehát ha nem vok biztos benne be kell fújni mert az a korrekt? Itt például 6an támadtunk volna vissza, amiből könnyen gólt szerezhetünk. Azt tudjuk, hogy a Barca ebből szépen megél, mármint, hogy labdaszerzés után (az ellenfél térfelén) villamgyorsan kapu előtt vagyunk 3 passzal. Ehelyett kifelé szabi és 2 sárga nekünk. Igaz Suarez és Busquets a két fő reklamáló, amit én is elitélek, mert minek egyértelmű helyzetekben jártatni a szánkat. Múltkor volt egy jó riporteri duma, hogy azt a szabálytalanságot még nem találták fel amit Busquets elismer.Realista24 írta: Pálya közepén lefújta, mert nem volt biztos benne, hogy volt-e szabálytalanság vagy sem. Korrekt bírói döntés, nem értem miért kell röhögni rajta. Nem befolyásolt semmit.![]()
De ebben a helyzetben én is odamentem volna. Nem elég, hogy amúgy is vak, de most már azt hiszi, hogy hátul is van szeme. Nem látott semmit az az ő baja, rosszul helyezkedett. Hogy lehet egy bíró a labdának háttal?? Hányszor volt olyan, akár meccset eldöntő szitu, hogy a biró később azt mondta azért nem fújt, mert takarásban volt és nem volt biztos benne.
Ez a félkegyelmű meg a hasára ütött. Egy jó bírónak kézben kéne tudnia tartani egy feszült, pörgős meccset, az a dolga. De hát tudjuk, hogy milyen a játékvezetés.
-
Fújnak össze-vissza random módon, csak gondoltam ha annyira lessük, hogy az ott tizi volt e v sem, akkor ezt meg háttal nézte be a bíró. Korrekt? Tehát ha nem vok biztos benne be kell fújni mert az a korrekt? Itt például 6an támadtunk volna vissza, amiből könnyen gólt szerezhetünk. Azt tudjuk, hogy a Barca ebből szépen megél, mármint, hogy labdaszerzés után (az ellenfél térfelén) villamgyorsan kapu előtt vagyunk 3 passzal. Ehelyett kifelé szabi és 2 sárga nekünk. Igaz Suarez és Busquets a két fő reklamáló, amit én is elitélek, mert minek egyértelmű helyzetekben jártatni a szánkat. Múltkor volt egy jó riporteri duma, hogy azt a szabálytalanságot még nem találták fel amit Busquets elismer.Realista24 írta: Pálya közepén lefújta, mert nem volt biztos benne, hogy volt-e szabálytalanság vagy sem. Korrekt bírói döntés, nem értem miért kell röhögni rajta. Nem befolyásolt semmit.

De ebben a helyzetben én is odamentem volna. Nem elég, hogy amúgy is vak, de most már azt hiszi, hogy hátul is van szeme. Nem látott semmit az az ő baja, rosszul helyezkedett. Hogy lehet egy bíró a labdának háttal?? Hányszor volt olyan, akár meccset eldöntő szitu, hogy a biró később azt mondta azért nem fújt, mert takarásban volt és nem volt biztos benne.
Ez a félkegyelmű meg a hasára ütött. Egy jó bírónak kézben kéne tudnia tartani egy feszült, pörgős meccset, az a dolga. De hát tudjuk, hogy milyen a játékvezetés.
Két gyengébb pontja volt a barcának, a védelem meg a cserepad. Az utóbbit szerintem jól megoldották, a védelem még kérdéses. Jobb hátvéd nem ártott volna nekik szerintem, de majd kiderül. NBagy dolgok nem változtak, ugyanúgy esélyesek mindenhol, mint mi. Ami zavaró, hogy a keret mélysége, amiben fejlődtek, talán jobban számít a bajnokságban, azt meg eddig is vitték.