De lehet nem túlzás,hogy Cr nek is kapaszkodnia kell hogy tartsa majd bale-el a tempót...

HozzászólásSzerző: R.M.C.F » 2013. augusztus 3., szombat 11:54
HozzászólásSzerző: madridronie » 2013. augusztus 3., szombat 11:52
Csupán egyetlen egy brit szennylapnak, a "Daily Star"-nak az agyszüleménye (a fenti portálok is egytől-egyig erre a kacsára hivatkoznak), sehol máshol nem tudnak ilyenről!Hey, miért van tele az internet olyan szennyekkel, hogy Ronaldo megy a Junájtidbe vissza?![]()
HozzászólásSzerző: sander » 2013. augusztus 3., szombat 11:52
nem halálosan komolyan gondoltam hogy aztán most rúgni fog nekik 3 gólt. (csak azért írom mert úgy látszik hogy félre értettük egymást)Galacticos írta:szerintem is kicsit parasztság volt. mondja azt hogy a braziil ronaldo, de így hogy az igazi ronaldot, a brazilt ez így már sok.nem fog mou csapatának sosem 3gólt lőni. pontosan tudja hogy miként kell ronaldot leszedni a pályáról..sander írta:Akkor nézném meg amikor CR vág nekik 3 gólt és simán lefocizzuk őket.
HozzászólásSzerző: Galacticos » 2013. augusztus 3., szombat 11:47
nem fog mou csapatának sosem 3gólt lőni. pontosan tudja hogy miként kell ronaldot leszedni a pályáról..sander írta:Akkor nézném meg amikor CR vág nekik 3 gólt és simán lefocizzuk őket.
HozzászólásSzerző: sander » 2013. augusztus 3., szombat 11:45
Engem soha nem igazán érdekeltek a felkészülési mérkőzések. Lehet hogy most valakinek nagyon megy aztán a szezonban meg abszolut nem. Messze menő következtetéseket nem érdemes levonni. Az említett példád is remekül alátámasztja. A Bayernnek nem voltak azok megfelelő ellenfelek és amikor meg jött egy olyan aki egy lapon van vele (vagy legalább a közelébbe) simán lefocizta a Bayernt.realistahuni írta:Mi még azért nem vagyunk annyira felpörögve, hogy megalázzuk a cselszit. Maximum egygólos győzelemre jók vagyunk. Viszont a bayern idén is a dortmund kivételével mindenkit lemosott a pályáról.Akkor nézném meg amikor CR vág nekik 3 gólt és simán lefocizzuk őket.
HozzászólásSzerző: Zsombor » 2013. augusztus 3., szombat 11:42
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2013. augusztus 3., szombat 11:35
Most megtaláltam a teljes Mou interjút, akit érdekel.szövegkörnyezet
HozzászólásSzerző: Gascoigne » 2013. augusztus 3., szombat 11:31
Miért kellene egy lapon emlegetni? Kurvára nem Cristiano hibája, hogy amikor ő alsótagozatos kisiskolás volt, ugyanazzal a családnévvel befutott egy brazil csodakölyök. Most dobja el ezért az apja nevét?Zsombor írta:Hát én ebben a Ronaldós nyilatkozatban sem találok semmi kivetnivalót. Nyílván oda akart bökni egyet ezzel CR-nek, de szerintem teljesen igaza van, nem érdemes egy lapon említeni a 2 játékost.
HozzászólásSzerző: miVida » 2013. augusztus 3., szombat 11:21
HozzászólásSzerző: Mike » 2013. augusztus 3., szombat 11:11
HozzászólásSzerző: Zsombor » 2013. augusztus 3., szombat 11:01
HozzászólásSzerző: Mike » 2013. augusztus 3., szombat 10:51
HozzászólásSzerző: realistahuni » 2013. augusztus 3., szombat 10:50
Azzal semmi, inkább ezzel.nemtudom mi a bajotok ezzel a nyilatkozattal.
2000-ben voltam először edző, de előtte nagy kluboknál dolgoztam asszisztensként. 30 éves koromban edzettem Ronaldót, nem Cristianót, az igazit, a brazil Ronaldót” – nyilatkozta Mourinho.
Mi még azért nem vagyunk annyira felpörögve, hogy megalázzuk a cselszit. Maximum egygólos győzelemre jók vagyunk. Viszont a bayern idén is a dortmund kivételével mindenkit lemosott a pályáról.Akkor nézném meg amikor CR vág nekik 3 gólt és simán lefocizzuk őket.
HozzászólásSzerző: pheco » 2013. augusztus 3., szombat 10:47
“2000-ben voltam először edző, de előtte nagy kluboknál dolgoztam asszisztensként. 30 éves koromban edzettem Ronaldót, nem Cristianót, az igazit, a brazil Ronaldót” – nyilatkozta Mourinho.Mike írta:nemtudom mi a bajotok ezzel a nyilatkozattal. Bale és Carlo irányába is tisztelettel beszél, az meg nagyon is igaz h az ő Madridjába jobban illett volna.
HozzászólásSzerző: Mike » 2013. augusztus 3., szombat 10:42
nemtudom mi a bajotok ezzel a nyilatkozattal. Bale és Carlo irányába is tisztelettel beszél, az meg nagyon is igaz h az ő Madridjába jobban illett volna.Mourinho: “A tavalyi szezonban kértem a klubtól, hogy igazolják le Balet, de nem volt lehetséges. Úgy néz ki, hogy ugyanez történik idén is, és elégedett vagyok, mert ő egy fantasztikus játékos. Persze ezek a számok óriásiak, és rajta lesz a nyomás, hogy bizonyítsa, megérte. Fantasztikus játékos, és úgy gondolom, ahogy az én Real Madridom játszott, könnyen beilleszkedett volna. Nem tudom Carlo mit gondol, de ő egy tapasztalt edző, és biztos, hogy a legjobbat hozza ki belőle
HozzászólásSzerző: sander » 2013. augusztus 3., szombat 10:37
Akkor nézném meg amikor CR vág nekik 3 gólt és simán lefocizzuk őket.Realista24 írta:Jó eséllyel adhatunk neki egy pofont az USA-ban, ha sikerül túllépniük, és döntőbe jutniuk, és mi is megverjük az Evertont.Jól van zsozé te megint megmondtad. Már alig várom, hogy lássam azt a tahó beképzelt pofáját, amikor a bayern elteszi az ötödiket a szuperkupán a favágó csapatának.
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2013. augusztus 3., szombat 10:31
Jó eséllyel adhatunk neki egy pofont az USA-ban, ha sikerül túllépniük, és döntőbe jutniuk, és mi is megverjük az Evertont.Jól van zsozé te megint megmondtad. Már alig várom, hogy lássam azt a tahó beképzelt pofáját, amikor a bayern elteszi az ötödiket a szuperkupán a favágó csapatának.
HozzászólásSzerző: realistahuni » 2013. augusztus 3., szombat 10:27
HozzászólásSzerző: madridronie » 2013. augusztus 3., szombat 10:26
Valahogy így, itt az elkövetkező években max. a távozó emberek pótlásáról kell majd gondoskodni; e tekintetben is véleményem szerint elsősorban a középpályán (Gündogan és a többiek azért nincsenek elfelejtve) lesznek majd komolyabb mozgások; idén pedig max. Coentrao utódját kell még megtalálni!A közeljövőben úgy sem hiszem h lesznek nagy költekezések. A védelem még jópár évig megvan, a kp-ra is megvannak az emberek hosszútávra, ha CR hosszabbít akkor előre se kell senkit venni. Az meg úgy nem lenne rossz ha két év alatt visszahozza az árát, és akkor a maradék 50 milliót már könnyen fizetjük ki.
Ezzel is nagyon egyetértek!én a helyében tuti a premier ligue-t választanám.
Portugál edzővel dolgozhat ráadásul, biztos kezdőként és ami lóvét akasztanak most Bale eladásával ha okosan igazolnak, nagyon jó lehet a Tottenham. Olvastam, hogy lehet viszik Eriksent is az Ajaxból, ha tud tovább fejlődni ő is baromi nagy játékos lesz figyeljétek meg.
Wengernek meg nagyon savanyú a szőlő /nem kicsit frusztrált az öregWenger: Bale bid makes mockery of FFP regulations
HozzászólásSzerző: reeed_ati » 2013. augusztus 3., szombat 10:01
Nem hiszem, hogy annyira ellenére lenne a londoni csapat.Az egy dolog, hogy nekünk kényelmes lenne bevonni az üzletbe, de a játékosnak is van beleszólása a dolgokba
Jelenlévő fórumozók: 11 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem