Tény. Amúgy én egy spanyol csapatban is megnézném, hogy mit tud. Villarreal mondjuk, ők próbálnak focizni is.ziro4vr írta: Wilshere a legjobb képességű közülük kb, de a hozzáállása és a sérülékenysége miatt örök ígéret marad.

HozzászólásSzerző: Remy » 2016. augusztus 31., szerda 19:38
Tény. Amúgy én egy spanyol csapatban is megnézném, hogy mit tud. Villarreal mondjuk, ők próbálnak focizni is.ziro4vr írta: Wilshere a legjobb képességű közülük kb, de a hozzáállása és a sérülékenysége miatt örök ígéret marad.
HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2016. augusztus 31., szerda 19:37
Brutális névsor. Ha a 4. hely a cél.Remy írta:Wilshere a szezon felén nem játszik. Campbell és Gnabry perememberek. Középpályára ott van Ramsey, Elneny, Xhaka, Cazorla, Özil, Sanchez, Coq. Egy olyan játékosnak, mint Wilshere, kellenek a játékpercek. Fel kell építeni. Arsenalnak erre esélye nincs most.
HozzászólásSzerző: Marci77 » 2016. augusztus 31., szerda 19:35
Adom,pontosan Bírom Wilshere-t,de jobb hogy elment kölcsönbe. Bár Romába se lett volna rossz ötlet,de itt jobban szem előtt van.Kerlon írta:Xhaka, Ramsey, Cazorla, El Neny, Coquellin 2 posztra. Hetente megsérül Wilshere és kb. esélye nem lenne beverekedni magát. Szerintem Wenger értelmesen inkább kölcsön adja, hátha felépíti magát, ha tud rendszeresen játszani. Bár kétlem, mert nem olyan a hozzáállása.
HozzászólásSzerző: Remy » 2016. augusztus 31., szerda 19:13
HozzászólásSzerző: Kerlon » 2016. augusztus 31., szerda 19:11
HozzászólásSzerző: alexoxladjackoxi » 2016. augusztus 31., szerda 19:09
De nem is feltétlen kéne neki a kezdőben szerepelni. 4 fronton indulunk, nem hiszem el, hogy nem tud neki Wenger elég játéklehetőséget biztosítani. Végre nem sérült, szép fokosaztosan be lehetne építgetni, erre fel kölcsön akarják adni... ráadásul a Bornemouthba... istenem!!! Tök logikátlan! Campbell, és Gnabry is elment, Jackit egyáltalán nem kéne elengedni.kodo írta:Xhaka ott van helyette, Wilshere-re nem lehet építeni.
HozzászólásSzerző: kodo » 2016. augusztus 31., szerda 18:57
HozzászólásSzerző: M1Ö » 2016. augusztus 31., szerda 18:23
Ne b**d mááár.... Mármint, hogy tényleg kölcsön adta Wenger. Annak az embernek tényleg elment az esze. Értem, hogy telítve vannak és sokat is sérült, de az egyik, ha nem a legjobb kkp-ja Ramsey mellett, erre pont neki kellett mennie. Azt sem lehet mondani, hogy 10en éves és még nem érett a kezdőre. Na mindegy, ahogy mondani szokták Wenger knows.BBeno írta:wilshere meg elutasitotta a romat a bmouth kedveert.
HozzászólásSzerző: BBeno » 2016. augusztus 31., szerda 18:14
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2016. augusztus 31., szerda 16:48
HozzászólásSzerző: BBeno » 2016. augusztus 31., szerda 9:14
HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2016. augusztus 31., szerda 8:26
Baba Rahmanra is ezt írtad.BBeno írta:marcos alonso akit nyáron mondogattam marcelo cserének úgynézki a chelseabe megy. 27 millióról írnak. szerintem beválik.
HozzászólásSzerző: Marci77 » 2016. augusztus 31., szerda 1:30
Nem igazan ismerem,Juve elleni meccset lattam csak,de olyan szempontbol jo lett volna,hogy Real nevelesBBeno írta:marcos alonso akit nyáron mondogattam marcelo cserének úgynézki a chelseabe megy. 27 millióról írnak. szerintem beválik.
HozzászólásSzerző: BBeno » 2016. augusztus 30., kedd 22:56
HozzászólásSzerző: wxyz » 2016. augusztus 30., kedd 22:37
HozzászólásSzerző: numberone1 » 2016. augusztus 30., kedd 16:53
Nincs olyan, h lusta Zizounal es Pintusnal. Fejben szerintem nem gyenge, a barca elleni meccsukon is o volt az egyeduli aki nem volt beszarva. Egy gond van vele a serulekenysege.KAG írta:Képességekre meglenne a srác, de fejben gyenge rendkívül, lusta is és ráadásul sérülékeny.
Szerintem fölösleges igazolás lenne.
HozzászólásSzerző: KAG » 2016. augusztus 30., kedd 16:33
HozzászólásSzerző: numberone1 » 2016. augusztus 30., kedd 16:29
Eleg serulekeny, de megprobalnam 1 evre Casemiro melle.Kerlon írta:Wenger kiszórná kölcsönbe Wilshere-t. Mondjuk nem meglepő, Xhaka, Cazorla, Ramsey, Coqueillin, El Neny, Wilshere... 2 posztra.
HozzászólásSzerző: MesQueUnClub » 2016. augusztus 30., kedd 16:14
Attól hogy angol válogatott kapus meg nem feltétlen jó is, am meg azért Bravó jobb mint Hart, lábbal meg főleg.wZoLee7 írta:Nem hiszem el...sajnalom szerencsetlen Hartot. Ezer eve mindent megtett a cityert amit a kepessegei engedtek. Valogatott elsoszamu kapusa, es egy ilyen csapatban kot ki. Guardiola egy idiota. Ha megbukik akkor az angolok a fejuket verhetik majd a falba, k ahogy a nemetek Kroos miatt.
HozzászólásSzerző: wZoLee7 » 2016. augusztus 30., kedd 16:10
Jelenlévő fórumozók: 3 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem