BarçaNorbi írta:MesQueUnClub írta:
Laoz tegnap még szerintem fejben valahol nyaralgatott, úgy adott sárgát, hogy háttal állt egy esetnek és csak annyira fordult meg, hogy valaki a földön eljátssza a nagy halált, szóval tavaly óta semmit nem javult a bíráskodás.
Háttal volt az esetnek, így az asszisztensére hallgatott, de te nem tudom mit néztél, mert a "szabálytalanságért" nem adott lapot Denisnek, viszont a hevesen reklamáló Busi-Suarez kombónak igen.
A korábban említett eset szerintem nem volt amúgy tizi, mind a ketten fogták egymást, majd a legvégén a földön fekvő Rakitic éppen, hogy hozzáért a játékoshoz, aki feltűnően nagyot esett ennek hatására, és a bíró túl közel volt, hogy ezt megegye.
Sok esetben tévednek a bírók a Barca javára, vagy épp nem fújnak be valamit amivel a Barcának kedveznek, de szerintem ez pont egy olyan szituáció volt, ahol a játékvezető ott hibázott, hogy nem fújta le a baszk gyerek szabálytalan labdaszerzési kísérletét. Rakitic lefedezte a labdát, az ellenfele pedig túl agresszíven támadta le Rakiticot, ilyen esetekben a védekező csapatot "kell" védeni. Szerintem itt nem beszélhetünk büntetőről, Rakitic lefedezte a labdát, elesett, mert szabálytalanul kibillentették az egyensúlyából, aztán ráadás, hogy Muniain eljátszotta a nagy halált.