Real Madrid vs. Barcelona
- Bencze
- Kedvenc játékosaid: Benzema, Valverde
- Kedvenc csapatod: Tippelj :)
Re: Real Madrid vs. Barcelona
Targyalnak Leo hosszabbitasarol. Evente fizetesemeles es gondolom egy keveske alairasi bonusz is csoppen az osszes hosszabbitas utan. Igy kell ezt.

Szerintem erre kötelezik őket a szerződésben. Vagy ekkora a falka szellem. De tuti traingezik ezt is, mert ebben ténylegesen világ elsők vagytok.palesz77 írta:Az a "legszebb" az egészben, hogy Denis nem kapott lapot, csak Suárez és Busi, akik odamentek reklamálni. Ezt én se értem mire jó, nem is szeretem bennük, de sajna ők már maradnak ilyenek.
Tipikus olyan eset, hogyha velük történik, akkor is reklamálnak, ha ellenük akkor is.
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K
K
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
- Kapcsolat:
Pálya közepén lefújta, mert nem volt biztos benne, hogy volt-e szabálytalanság vagy sem. Korrekt bírói döntés, nem értem miért kell röhögni rajta. Nem befolyásolt semmit.palesz77 írta:Hogy lefújta Benat esését, miközben nem is látta normálisan, mert épp forgolódott. Itt még jobban látszik, hogy mennyi kontakt volt.Realista24 írta:Mi olyan vicces rajta?
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
-
- Kedvenc játékosaid: Xavi, Iniesta, Verratti, Dahoud
- Kedvenc csapatod: Barcelona
Az a "legszebb" az egészben, hogy Denis nem kapott lapot, csak Suárez és Busi, akik odamentek reklamálni. Ezt én se értem mire jó, nem is szeretem bennük, de sajna ők már maradnak ilyenek.
Ezzel nincs is a gond, de a f*szt kell reklamálni 4 embernek, 1 mm-ről, a pálya közepén lévő "szabálytalanság" miatt, aztán meg gondolom azért is ment a hiszti, hogy ez miért lap.palesz77 írta:Hogy lefújta Benat esését, miközben nem is látta normálisan, mert épp forgolódott. Itt még jobban látszik, hogy mennyi kontakt volt.Realista24 írta:Mi olyan vicces rajta?

-
Hogy lefújta Benat esését, miközben nem is látta normálisan, mert épp forgolódott. Itt még jobban látszik, hogy mennyi kontakt volt.Realista24 írta:Mi olyan vicces rajta?
-
- Kedvenc játékosaid: Alba, Busi, Alves... ja nem
1. sztem sem volt tizi.lesliejr írta:Hát ha az tizi, akkor D.Suarez esete is, mikor a nemtudomki eléfeküdt, Denis meg átesett rajta, de szabadrúgás jött kifelé.
Ez meg mindent visz.![]()
https://youtu.be/fHot9H7yRZY
2. itt meg azért kapta gondolom mert 5 mm-ről az arcába reklamált. olyan szokásos barcás módon.
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kapcsolat:
Mi olyan vicces rajta?lesliejr írta:Hát ha az tizi, akkor D.Suarez esete is, mikor a nemtudomki eléfeküdt, Denis meg átesett rajta, de szabadrúgás jött kifelé.
Ez meg mindent visz.![]()
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
-
Hát ha az tizi, akkor D.Suarez esete is, mikor a nemtudomki eléfeküdt, Denis meg átesett rajta, de szabadrúgás jött kifelé.
Ez meg mindent visz.
Ez meg mindent visz.

- RealVazquez
- Kedvenc játékosaid: CR
Sok esetben tévednek a bírók a Barca javára, vagy épp nem fújnak be valamit amivel a Barcának kedveznek, de szerintem ez pont egy olyan szituáció volt, ahol a játékvezető ott hibázott, hogy nem fújta le a baszk gyerek szabálytalan labdaszerzési kísérletét. Rakitic lefedezte a labdát, az ellenfele pedig túl agresszíven támadta le Rakiticot, ilyen esetekben a védekező csapatot "kell" védeni. Szerintem itt nem beszélhetünk büntetőről, Rakitic lefedezte a labdát, elesett, mert szabálytalanul kibillentették az egyensúlyából, aztán ráadás, hogy Muniain eljátszotta a nagy halált.BarçaNorbi írta:Háttal volt az esetnek, így az asszisztensére hallgatott, de te nem tudom mit néztél, mert a "szabálytalanságért" nem adott lapot Denisnek, viszont a hevesen reklamáló Busi-Suarez kombónak igen.MesQueUnClub írta:
Laoz tegnap még szerintem fejben valahol nyaralgatott, úgy adott sárgát, hogy háttal állt egy esetnek és csak annyira fordult meg, hogy valaki a földön eljátssza a nagy halált, szóval tavaly óta semmit nem javult a bíráskodás.
A korábban említett eset szerintem nem volt amúgy tizi, mind a ketten fogták egymást, majd a legvégén a földön fekvő Rakitic éppen, hogy hozzáért a játékoshoz, aki feltűnően nagyot esett ennek hatására, és a bíró túl közel volt, hogy ezt megegye.

- Bencze
- Kedvenc játékosaid: Benzema, Valverde
- Kedvenc csapatod: Tippelj :)
A cikkbol egy idezet: because all Rakitic did was shield the ball, while Muniain fell on his own accord.
Igen? Hatulrol, ember mogul megis hogy az istenbe lehet fedezni a labdat?
Igen? Hatulrol, ember mogul megis hogy az istenbe lehet fedezni a labdat?
- Kercsó
- Kedvenc játékosaid: R9, Kroos, Guti, Zidane, Bellingham
Muniain Buszkeccet megszégyenítő drámával rogyott össze.
Ha volt is kontakt, akkor is elbaszkodta a lehetőséget
#whatisyourexcuse
Zinedine Zidane - When I retire I'll say, I managed Kroos.
"Mégis, ha legvégül össze kellene foglalnom a sikereim okát, csak annyit mondanék, hogy mindig én akartam jobban." Benedek Tibor
Zinedine Zidane - When I retire I'll say, I managed Kroos.
"Mégis, ha legvégül össze kellene foglalnom a sikereim okát, csak annyit mondanék, hogy mindig én akartam jobban." Benedek Tibor
-
- Kedvenc játékosaid: Raul, Michel, El Buitre
oké. én meg a saját szememnek hiszek.defender3 írta:http://www.marca.com/en/football/barcel ... b4590.html
-
- Kedvenc játékosaid: Raul, Michel, El Buitre
-
- Kedvenc játékosaid: Lampard Zidane Ronaldo
Tiszta NSO ez a topik, leszámítva a trágár szavakat... Van itt olyan bele és megmagyarázás, el se hiszem

-
- Kedvenc játékosaid: Sergio
- Kedvenc csapatod: Még is KI lehetne? Hagyjuk már a divatokat. A legnagyobb: REAL MADRID.
Nekem személy szerint úgy tetszene ha messi, a hidrogénes sérót meg is növesztené,kicsivel a válla alá érjen....az szép lenne.
A good boy...lehetne handsome is.....
A good boy...lehetne handsome is.....
Ha a fogalmatlan osztja az észt akkor nagy a baj.....úgyhogy nagy a baj.
- Remy
- Kedvenc játékosaid: Zidane, CR, Ramos, Jesé, Griezmann, Varane, Marcelo, Modric, Bappé, Ødegaard
- Kapcsolat:
Meg azt is, hogy a játéka kérdéses. Tehát pihizik majd.
2014 - 10.
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Cristiano Ronaldo 2008, 2013, 2014, 2016, 2017!
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
Schumacher, Verstappen, Alonso, Mick
New England Patriots
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
New England Patriots
-
Pár perce írták, hogy utazik a válogatotthoz.Remy írta:Jajj, hát Messi pont a válogatott meccsek előtt szedett össze sérülést, így valószínűleg ki kell hagynia ezeket a találkozókat.
- Remy
- Kedvenc játékosaid: Zidane, CR, Ramos, Jesé, Griezmann, Varane, Marcelo, Modric, Bappé, Ødegaard
- Kapcsolat:
Jajj, hát Messi pont a válogatott meccsek előtt szedett össze sérülést, így valószínűleg ki kell hagynia ezeket a találkozókat.

2014 - 10.
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
New England Patriots
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
New England Patriots