Sorozatok, TV műsorok
- soadroli
- Kedvenc csapatod: a másik
Re: Sorozatok, TV műsorok
The Night Of
Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!hát van egy kis hiányérzetem. de zseniális sorozat volt. Turturrohoz meg remélem hozzácsapnak egy Emmyt és/vagy egy Golden Globe-ot.
Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!hát van egy kis hiányérzetem. de zseniális sorozat volt. Turturrohoz meg remélem hozzácsapnak egy Emmyt és/vagy egy Golden Globe-ot.

- Kercsó
- Kedvenc játékosaid: R9, Kroos, Guti, Zidane, Bellingham
12 majom.
Végig szenvedtem a 2 évadot pár nap alatt.
Az elején érdekfeszítőnek találtam, de valahol az 1.évad 8.részénél lezártam volna az egész sorozatot.
Onnan tovább számomra már erőltetett volt az egész idővonalasdi.
Sőt a végére átlátszó lett a sztori...
5/10
ha valaki látta az eredeti sztori alapjául szolgáló filmet, spoilerezzen egyet kérem
Végig szenvedtem a 2 évadot pár nap alatt.
Az elején érdekfeszítőnek találtam, de valahol az 1.évad 8.részénél lezártam volna az egész sorozatot.
Onnan tovább számomra már erőltetett volt az egész idővonalasdi.
Sőt a végére átlátszó lett a sztori...
5/10
ha valaki látta az eredeti sztori alapjául szolgáló filmet, spoilerezzen egyet kérem

#whatisyourexcuse
Zinedine Zidane - When I retire I'll say, I managed Kroos.
"Mégis, ha legvégül össze kellene foglalnom a sikereim okát, csak annyit mondanék, hogy mindig én akartam jobban." Benedek Tibor
Zinedine Zidane - When I retire I'll say, I managed Kroos.
"Mégis, ha legvégül össze kellene foglalnom a sikereim okát, csak annyit mondanék, hogy mindig én akartam jobban." Benedek Tibor
- P. Krisz
The Night Of
Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!Nagyon sok minden történt, valami záratlanul is ért, még meg kell emésztenem kicsit a látottakat .
Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!Nagyon sok minden történt, valami záratlanul is ért, még meg kell emésztenem kicsit a látottakat .
Hogy híjják?
Bill.
Ide hallgass Bill!... Bill??!!! Mi a lófaszt hallok én, Bill?
Bill.
- realmadridfan
Stranger things-hez még:
Fuck Barb, why she actually sucks
Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!BARB IS SO UNCOOL THAT HER SOLE ATTEMPT TO BE COOL, I.E. SHOTGUNNING A BEER AT A PARTY, WENT SO BADLY THAT SHE SUMMONED A HELL MONSTER TO SNATCH HER ASS INTO ANOTHER, DARKER UNIVERSE
Fuck Barb, why she actually sucks
Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!BARB IS SO UNCOOL THAT HER SOLE ATTEMPT TO BE COOL, I.E. SHOTGUNNING A BEER AT A PARTY, WENT SO BADLY THAT SHE SUMMONED A HELL MONSTER TO SNATCH HER ASS INTO ANOTHER, DARKER UNIVERSE

- Chris
- Kedvenc játékosaid: Roberto Carlos, Zidane
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
The nigh of
Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!Én még azt tudom elképzelni, ha Naz tette, hogy a benne rejtőző agresszióval magyarázzák majd az ügyet. Ugye szépen kiderült, hogy volt 1-2 komolyabb verekedése az iskolában, meg még ki tudja mi. Lehet az elfojtott indulat kitört belőle valami miatt. Aztán látjuk, hogy a börtönhöz is szépen alkalmazkodott, elég hamar beleszokott. Ahogy többen is írtátok a többi szál annyira nincs felderítve, hogy önmagában sekélyes lenne a befejezéshez, ha így lezárnák. Vagy amit írtam korábban, hogy összekapcsolnak szálakat.
Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!Én még azt tudom elképzelni, ha Naz tette, hogy a benne rejtőző agresszióval magyarázzák majd az ügyet. Ugye szépen kiderült, hogy volt 1-2 komolyabb verekedése az iskolában, meg még ki tudja mi. Lehet az elfojtott indulat kitört belőle valami miatt. Aztán látjuk, hogy a börtönhöz is szépen alkalmazkodott, elég hamar beleszokott. Ahogy többen is írtátok a többi szál annyira nincs felderítve, hogy önmagában sekélyes lenne a befejezéshez, ha így lezárnák. Vagy amit írtam korábban, hogy összekapcsolnak szálakat.
- P. Krisz
Annak a lábvakargatásnak igen komoly jelentése van.meg egy kis időhúzás, az idióta lábvakargatással
Hogy híjják?
Bill.
Bill.
Látom nézitek páran a Night Of-t, ha adja a téma akkor csekkoljátok az American Crime Storyt. Az OJ Simpson ügyet taglalják benne, nagyon profin.
Áram bekötést vállalok darido@gmail.com
-
- Kedvenc játékosaid: Benzema, Coentrao, Varane, Modric
Chris írta:The nigh of
Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!Én a hullaszállítós fickót zárnám ki elsőre. Nagyon-nagyon beetetésnek tűnt ezzel a pszichopata szöveggel, meg bibliai idézettel. Nekem az a furcsa, hogy a gyógyszertárnevű feka után megszűnt a nyomozás amikor elfutott. Az nekem valahogy gyanús, elvarratlan az a szál. Ha tippelni kéne a 3-4 szál közül (ha Nas-t is beleszmámítjuk) én rá tennék. Ez a 22 késszúrás is gyanús. Olyan megtorlás szagú. Valami drogbiznisz adná magát vagy szerelemféltés. Az örökség az megint csak túl egyértelmű lenne. Az is lehet, hogy majd összekötnek két szálat és úgy zárják le. Valahogy van egy olyan érzésem, hogy Freddy tud a dologról. nem véletlen vette maga mellé.
Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!Igen, a hullaszállítós arc sztorija hirtelen el lett vágva, nem tudom, hogy ez direkt van-e így, vagy csak a beetetés részét képezte a dolog, de ha ezek után kihozzák őt gyilkosnak, akkor az azért eléggé meredek lenne. Még esetleg azt tudom elképzelni, hogy a mostohaapa nem mint gyilkos, hanem mint felbérelő vett részt a dologban, a gyilkosságot pedig a hullaszállítós követte el, a kérésére. És a végén derül majd ki, hogy a szálak összefutnak... Maximum így látom értelmét, mert egyéni indíttatása nem igen lehet a hullaszállítósnak, vagy ha van, azt nagyon gyorsan le kellene nekünk a 8. részben darálni, de arra meg nem igen lesz idő. Szóval hiteles max akkor lehetne ez a dolog, ha őt csak felbérelik. A Freddys szál nekem is gyanús, gyakorlatilag a tenyerén hordozza a srácot, aki bár cserébe drogokat csempészik be neki, de ilyen bulira bárkit befoghatott volna ott a börtönben Freddy, fura, hogy pont Nazra esett a választása. De lehet ez is elterelés, mondván minél több ember van a képben, annál jobb. Ezt a Freddys dolgot sem lehetne már nagyon hitelesen ábrázolni, mert hogy mi köze van Freddynek a lányhoz, és esetleg miért lehet benne a halálába, azt megint részekkel előre ki kellett volna már dolgozni. Mondom, én még mindig azt mondom, hogy a legjobb az lenne ha Naz tette volna. Sajnálnám a dolgot picit, de így lenne a legütősebb, nekem az is gyanús, hogy hébe hóba tér vissza az emlékezete az estéről, baromi ütős lenne ha az utolsó részben emlékei közt látná magát, mint gyilkos. Naz tiszta ruháját mondjuk továbbra sem értem, hogy mivel magyarázzák majd, de akár még ezt is megoldhatják.Félek amúgy, hogy nem fogunk válaszokat kapni és elvágják valahol az egészet. Gyakorlatilag az első részt leszámítva nem sok minden történt a sorozatban, annyira látszik, hogy direkt az utolsó részre gyúrnak, mert az előtte lévő részeken csak felvezetés ment, meg egy kis időhúzás, az idióta lábvakargatással. Szóval ajánlom, hogy valami jót rakjanak elénk.
But he is a good boy...
- Chris
- Kedvenc játékosaid: Roberto Carlos, Zidane
The nigh of
Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!Én a hullaszállítós fickót zárnám ki elsőre. Nagyon-nagyon beetetésnek tűnt ezzel a pszichopata szöveggel, meg bibliai idézettel. Nekem az a furcsa, hogy a gyógyszertárnevű feka után megszűnt a nyomozás amikor elfutott. Az nekem valahogy gyanús, elvarratlan az a szál. Ha tippelni kéne a 3-4 szál közül (ha Nas-t is beleszmámítjuk) én rá tennék. Ez a 22 késszúrás is gyanús. Olyan megtorlás szagú. Valami drogbiznisz adná magát vagy szerelemféltés. Az örökség az megint csak túl egyértelmű lenne. Az is lehet, hogy majd összekötnek két szálat és úgy zárják le. Valahogy van egy olyan érzésem, hogy Freddy tud a dologról. nem véletlen vette maga mellé.
- torjack
- Kedvenc játékosaid: R9, Zizou, Raúl, RC, San Iker, Redondo, Hierro, Xabi, Ramos, CR7
- Kedvenc csapatod: RMCF, Fradi,Nationalelf
Egyébként a gyilkos kiléte a készítői szándéktól is függ. Mármint attól a szándéktól, hogy miről is szól a sorozat.
Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!Ha az íróknál nem csak Nas, hanem az igazságszolgáltatási rendszer is a vádlottak padján áll, akkor figyelembe véve a felszínes nyomozást, az alkudozást ügyész és ügyvéd között, no meg azt, hogy a rendszer gyorsan és csendben akarta lezárni az ügyet, akár egy ártatlant is sittre vágva, akkor akár ki is hozhatják Nast ártatlannak. Így mutatva a fukkot a rendszernek. Ha viszont a megdöbbentés a cél, akkor Nas lesz a hunyó.
Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!Ha az íróknál nem csak Nas, hanem az igazságszolgáltatási rendszer is a vádlottak padján áll, akkor figyelembe véve a felszínes nyomozást, az alkudozást ügyész és ügyvéd között, no meg azt, hogy a rendszer gyorsan és csendben akarta lezárni az ügyet, akár egy ártatlant is sittre vágva, akkor akár ki is hozhatják Nast ártatlannak. Így mutatva a fukkot a rendszernek. Ha viszont a megdöbbentés a cél, akkor Nas lesz a hunyó.
-
igen, ez valóban malac lenne így, ezért sem gondolnám, hogy ő tette. Valami bűzlik itt nekem.torjack írta:Erre már válaszoltak az egyik bírósági tárgyaláson.
Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!Az megvan, arra gondoltam, milyen malac már mostohapapi szempontjából, hogy pont aznap éjjel szánja rá magát a csajszi levágására, amikor ott van nála egy eszméletlen balek, aki elviszi a balhét. Egy nappal előbb/később megy oda, nincs ott egy bedrogozott muszlim gyerek, akire a zsaruk egyből ráverik a balhét.Adott egy hulla, elkezdik keresni az indítékot és hamar eljuthattak volna Donig.
Na mindegy, holnap ilyenkor már okosabbak leszünk

But he is a good boy...
- torjack
- Kedvenc játékosaid: R9, Zizou, Raúl, RC, San Iker, Redondo, Hierro, Xabi, Ramos, CR7
Erre már válaszoltak az egyik bírósági tárgyaláson.
Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!Az megvan, arra gondoltam, milyen malac már mostohapapi szempontjából, hogy pont aznap éjjel szánja rá magát a csajszi levágására, amikor ott van nála egy eszméletlen balek, aki elviszi a balhét. Egy nappal előbb/később megy oda, nincs ott egy bedrogozott muszlim gyerek, akire a zsaruk egyből ráverik a balhét.Adott egy hulla, elkezdik keresni az indítékot és hamar eljuthattak volna Donig.
Na mindegy, holnap ilyenkor már okosabbak leszünk

-
The night of
Szerintem meg túlzottan is adott lenne, hSpoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!a esetleg a mostohaapuci, vagy a titokzatos benzinkutas csávó ölte meg volna meg a lányt. Ez utóbbira nem is tudnának szerintem 60 percben egy hihető indítékot kitalálni, annak a felépítését már részekkel hamarabb el kellett volna kezdeni. Mostohaapucit elkezdték ezen a szálon felépíteni (vagyon és pénzszerzés indítékából elkövetett gyilkosság), de ő meg nagyon "adott" lenne, és picit sablonos is. Meg lehet, hogy egy barom a pasas, de baromira nem nézem ki a karaktere alapján, hogy 22-szer belevágja bárkibe is a kést, annak a csávónak maximum az megy, hogy gazdag MILFEKRE ráakaszkodjon, a gyilkosság az már megint egy más tészta. Szerintem igenis az ütne a legnagyobbat, ha kiderülne, ha Naz tette, mert lefogadom, hogy 10 nézőből 9 még így is arra tesz, hogy nem ő volt, mert ő a főszereplő, a jól nevelt muszlim gyermek, akiket borzasztóan szimpatikus ügyvédek védenek, és ők a "jó csapat", és jó csapatban nem lehet gyilkos, tehát akkor biztosan nem Naz. De pont ez lesz benne a poén, hogy ő lesz. Legalábbis szerintem ez lenne az ütős, viszont a sok vér mennyiséget én sem értem, hogy mivel magyarázzák.
Szóval vagy Naz, vagy olyasvalaki tette, aki találomra ment be és jól ismerte a lakást, tudta, hogy hol alszik a lány és egyből odament, ahogy behatolt a lakásba...és nem állt meg limonádét inni a konyhába. Hanem csak jött és távozott.
Szerintem meg túlzottan is adott lenne, hSpoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!a esetleg a mostohaapuci, vagy a titokzatos benzinkutas csávó ölte meg volna meg a lányt. Ez utóbbira nem is tudnának szerintem 60 percben egy hihető indítékot kitalálni, annak a felépítését már részekkel hamarabb el kellett volna kezdeni. Mostohaapucit elkezdték ezen a szálon felépíteni (vagyon és pénzszerzés indítékából elkövetett gyilkosság), de ő meg nagyon "adott" lenne, és picit sablonos is. Meg lehet, hogy egy barom a pasas, de baromira nem nézem ki a karaktere alapján, hogy 22-szer belevágja bárkibe is a kést, annak a csávónak maximum az megy, hogy gazdag MILFEKRE ráakaszkodjon, a gyilkosság az már megint egy más tészta. Szerintem igenis az ütne a legnagyobbat, ha kiderülne, ha Naz tette, mert lefogadom, hogy 10 nézőből 9 még így is arra tesz, hogy nem ő volt, mert ő a főszereplő, a jól nevelt muszlim gyermek, akiket borzasztóan szimpatikus ügyvédek védenek, és ők a "jó csapat", és jó csapatban nem lehet gyilkos, tehát akkor biztosan nem Naz. De pont ez lesz benne a poén, hogy ő lesz. Legalábbis szerintem ez lenne az ütős, viszont a sok vér mennyiséget én sem értem, hogy mivel magyarázzák.
Erre már válaszoltak az egyik bírósági tárgyaláson. Tulajdonképpen a gyilkos nem látta, hogy a lakásán volt Naz, mert ha valaki benyit a lány lakásába, akkor nem lát rá a konyhára, ahol ugye Naz feküdt. A gyilkos tehát ebből a szempontból biztos nem lehetett a benzinkutas csávó, mert az látta, hogy ezek ketten együtt vannak, tehát ha így követte őket és így ment be a lány lakásába, akkor tudnia kellett volna, hogy a lány nem egyedül van ott és esetleg ezzel kockára is tehette volna a saját bőrét is. Nazon kívül, csak olyan lehetett a gyilkos, aki aznap nem látta őket együtt és igen, úgymond lutriszerűen ment be a lakásba és elkerülte a konyhát is. Azt nem tudom elképzelni, hogy a benzinkutas csávó látta, hogy együtt vannak, és így próbált volna bemenni a lakásba. 2 az 1 ellen lett volna, nem hinném, hogy ekkorát kockáztatott volna és így ment volna be az épületbe, majd így vette észre, hogy bizony a csávó kidöglött a konyhába és akkor szabad a pálya, irány gyakni..."hogy miért pont aznap este ugrik be legyakni Andreát, amikor Nas is ott van? Szerencsés véletlen?"
Szóval vagy Naz, vagy olyasvalaki tette, aki találomra ment be és jól ismerte a lakást, tudta, hogy hol alszik a lány és egyből odament, ahogy behatolt a lakásba...és nem állt meg limonádét inni a konyhába. Hanem csak jött és távozott.
But he is a good boy...
- torjack
Lehet a rendőröknek is nézni kellett volna egy kis CSI kíséretébenP. Krisz írta:Látod , sok évadnyi Doktor House mire meg tanít.

- P. Krisz
Látod , sok évadnyi Doktor House mire meg tanít.

Hogy híjják?
Bill.
Bill.
- torjack
Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!De Nas meg nem pro és ezt nem tudjaP. Krisz írta:Ez nagyon pro , de Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!a vér fluoreszkál uv fény alatt és lemosás után is látszódik.

- P. Krisz
Ez nagyon pro , de Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!a vér fluoreszkál uv fény alatt és lemosás után is látszódik.

Hogy híjják?
Bill.
Bill.
- torjack
The Night of
Az nálam sem stimmel már az elejétől fogva, fura hogy a zsaruknak nem tűnt fel...Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!de arra lehet magyarázat az, hogy még beállva, meztelenül kaszabolta szét a csajt, még a zuhany is belefért, majd csak aztán dőlt ki. A mostohapapival az a gondom, hogy miért pont aznap este ugrik be legyakni Andreát, amikor Nas is ott van? Szerencsés véletlen? Ha a faszi az örökségért ölt, az egy dolog, de 22-szer belevágni a kést? Persze tehette azért, hogy a zsaruk egy őrültet keressenek, ne a rokont indítékkal. Na meg ugye ott van még a hullaszállítós, nőgyűlölő fazon is...ott tuti megnézném a kamerafelvételeket, vajon követte-e Nasirékat?
Az nálam sem stimmel már az elejétől fogva, fura hogy a zsaruknak nem tűnt fel...Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!de arra lehet magyarázat az, hogy még beállva, meztelenül kaszabolta szét a csajt, még a zuhany is belefért, majd csak aztán dőlt ki. A mostohapapival az a gondom, hogy miért pont aznap este ugrik be legyakni Andreát, amikor Nas is ott van? Szerencsés véletlen? Ha a faszi az örökségért ölt, az egy dolog, de 22-szer belevágni a kést? Persze tehette azért, hogy a zsaruk egy őrültet keressenek, ne a rokont indítékkal. Na meg ugye ott van még a hullaszállítós, nőgyűlölő fazon is...ott tuti megnézném a kamerafelvételeket, vajon követte-e Nasirékat?
- ziro4vr
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Ronaldo
Hát elég gagyi rész volt. Szőke ribi játéka mocskosul irritáló.nmate írta:Robot
Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!Filler. De legalabb haladt elore a Darlane szal, ami amugy valoban el volt maradva.
Nem illik.
- P. Krisz
Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!Amekkora vérfürdő volt az falon és az ágyon, kizárt dolog, hogy valaki olyan "tisztának" tűnjön utána mint Nasir.torjack írta:primrose írta:The night of
Aki esetleg nézi...szerintetek ki a gyilkos?![]()
Nekem úgy lenne érdekes haSpoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!Nazt felmentenék,majd miután kisétál eszébe jut,hogy tényleg Ő tette...
Hogy híjják?
Bill.
Bill.