Real Madrid vs. Barcelona
- morientes
- Kedvenc játékosaid: Raul,Diego Maradona
- Kedvenc csapatod: Há' a rejálmadrid b+ :)
Re: Real Madrid vs. Barcelona
Jaj már megint ez a szerecsenmosdatás

LEGIO PATRIA NOSTRA

http://m.youtube.com/watch?v=Hiyc2JB9v6U
Ha nem látod magadban a győztest,nem is lehetsz az...

-
- Kedvenc játékosaid: Ronaldinho, Ronaldo, Henry, Iniesta, Thiago, Neymar
- Kedvenc csapatod: Barça
Háttal volt az esetnek, így az asszisztensére hallgatott, de te nem tudom mit néztél, mert a "szabálytalanságért" nem adott lapot Denisnek, viszont a hevesen reklamáló Busi-Suarez kombónak igen.MesQueUnClub írta:
Laoz tegnap még szerintem fejben valahol nyaralgatott, úgy adott sárgát, hogy háttal állt egy esetnek és csak annyira fordult meg, hogy valaki a földön eljátssza a nagy halált, szóval tavaly óta semmit nem javult a bíráskodás.
A korábban említett eset szerintem nem volt amúgy tizi, mind a ketten fogták egymást, majd a legvégén a földön fekvő Rakitic éppen, hogy hozzáért a játékoshoz, aki feltűnően nagyot esett ennek hatására, és a bíró túl közel volt, hogy ezt megegye.
- lestat
- Kedvenc játékosaid: Beckham, Zidane, C.Ronaldo, Ramos
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
Az ökör...több van benne hogy padozzon szerintem.Realista24 írta:Paco orvosija elvileg kész van a Barcánál.
De kitudja...lehet LE rászokik a rendes rotálásra.

Cristiano Ronaldo
❼
2014-2024 Champions League Dynasty.
Danke Toni
Zinedine Zidane
92:48

2014-2024 Champions League Dynasty.
Danke Toni
Zinedine Zidane
92:48

- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kapcsolat:
Paco orvosija elvileg kész van a Barcánál.
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- morientes
- Kedvenc játékosaid: Raul,Diego Maradona
- Kedvenc csapatod: Há' a rejálmadrid b+ :)
Harapós csapar az a bilbao,nem tolták be a buszt.Akár ki megy az uj mames-ba,nem lesz egyszerű dolga.
A bíráskodást meg haggyuk,tudjuk milyen a spanyol szinvonal.Tèvednek mèg idèn a mi javunkra is...
A bíráskodást meg haggyuk,tudjuk milyen a spanyol szinvonal.Tèvednek mèg idèn a mi javunkra is...
LEGIO PATRIA NOSTRA

-
- Kedvenc játékosaid: Zidane,Benzema,Modric,Kroos
Én a csak a meccs statisztikáit olvastam, és annyit láttam, hogy a bilbaonak több kaput eltaláló lövése volt. Sajnálom, hogy nem lett egy nagy büdös X ....

-
- Kedvenc játékosaid: Xavi, Iniesta, Verratti, Dahoud
- Kedvenc csapatod: Barcelona
Elotte Muniain vitte foldre Piquet, Lahoz vagy ugy volt vele, hogy 1-1, vagy csak nem tudta mi folyik korulotte. Sajnos az utobbira tippelek.. Nalunk egyszer Denist allitottak meg szabalytalanul mikozben betort a 16-osra, kifele szabad, Benat muesesenel hattal allt epp az akcionak, szabad szinten a Bilbaonak - reklamaloknak meg sarga, de lehet Denis is kapotta "szabalytalansagert". Es nyilvan a Bilbaonak is voltak tevedesei, csak azokat nem jegyeztem meg. Szokasos szinten vezette a meccset az oreg, nem ertem hogy adhatnak neki meg komoly meccseket..Realista24 írta:Nem láttam a meccset, ebből lett valami?
https://pbs.twimg.com/media/Cq-UXWmWcAAPlal.jpg
https://pbs.twimg.com/media/Cq-UX8fWIAAy5C3.jpg
- MesQueUnClub
- Kedvenc játékosaid: Ronaldinho, Ronaldo, Zizou, Kaká, Messi, Eto'o, CR, Deco
- Kedvenc csapatod: Barca
Laoz tegnap még szerintem fejben valahol nyaralgatott, úgy adott sárgát, hogy háttal állt egy esetnek és csak annyira fordult meg, hogy valaki a földön eljátssza a nagy halált, szóval tavaly óta semmit nem javult a bíráskodás.Realista24 írta:![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
A kép alapján tizi, de persze egyben is kéne látni. De kedvem nincs hozzá, majd megírjátok.
♠Ronaldo♣Ronaldinho♥Zidane♦
- Remy
- Kedvenc játékosaid: Zidane, CR, Ramos, Jesé, Griezmann, Varane, Marcelo, Modric, Bappé, Ødegaard
- Kapcsolat:
Ez nagyon a szituacio vege. Muniain se volt artatlan. Egymasba voltak kapaszkodva.
2014 - 10.
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Cristiano Ronaldo 2008, 2013, 2014, 2016, 2017!
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
Schumacher, Verstappen, Alonso, Mick
New England Patriots
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Cristiano Ronaldo 2008, 2013, 2014, 2016, 2017!
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
Schumacher, Verstappen, Alonso, Mick
New England Patriots
- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:

A kép alapján tizi, de persze egyben is kéne látni. De kedvem nincs hozzá, majd megírjátok.
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
-
- Kedvenc játékosaid: James Rodríguez, Luka Modric, Sergio Ramos, Isco, Toni Kroos
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, Újpest
KirúgásRealista24 írta:Nem láttam a meccset, ebből lett valami?
- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
Nem láttam a meccset, ebből lett valami?
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
-
- Kedvenc játékosaid: Sergio
- Kedvenc csapatod: Még is KI lehetne? Hagyjuk már a divatokat. A legnagyobb: REAL MADRID.
Szar leírni? Mááméérr? Szempont hogy ki adogat körömpasszba jobban? A sociedad meg a kapuskirugásaiban jobb.....a valencia meg jobban kezd közepét....Buitre írta:gólvonal írta:
Hagyjuk már, továbbra is ők a legjobbak a rövidpasszos kombinatív játékban, bármennyire is szar leírni. Persze attól még van ellenszere, ezt is láttuk már korábban. Valverde csapata meg beleszalad a késbe, bár persze a nyílt sisakos játék becsülendő. Csak ezek ellen kockázatos. Azért hajrá b.aszkok

Nem hinném szar lenne leírni......
Ha a fogalmatlan osztja az észt akkor nagy a baj.....úgyhogy nagy a baj.
-
Az előző sör meccsen nem használta ki Lucho a cseréit, ma egy ilyen adok kapok meccsen mindhármat. Cserék után elvesztettük a fonalat, csak a kapkodás ment.
Szerintem ma pont nem kellett volna hozzányúlni a kezdőhöz, csak a végén időt húzni.
Ha a Bilbao minden meccsén így játszana mint otthon ellenünk, akkor dobogós lenne simán.
Ma az utolsó fél órára hiányzott középről egy Iniesta v Xavi kaliber.
Arda pedig szélső, nem középpályás. Ezt ma is láthattuk.
Szerintem ma pont nem kellett volna hozzányúlni a kezdőhöz, csak a végén időt húzni.
Ha a Bilbao minden meccsén így játszana mint otthon ellenünk, akkor dobogós lenne simán.
Ma az utolsó fél órára hiányzott középről egy Iniesta v Xavi kaliber.
Arda pedig szélső, nem középpályás. Ezt ma is láthattuk.
- Buitre
- Kedvenc játékosaid: Valderrama, Valerón, Butragueño
a másodikban sokkal jobban állt fel a Bilbao, az elsőben tiszta átjáróház volt a védelmük
- hala real
- Kedvenc játékosaid: casillas, r9, cr7
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, Ferencváros
utolso 20 percet neztem csak, de a barca elegge be volt szorulva...
suarezzel pedig nem tudtak golt rugatni az utolso percben, barmennyire is probaltak
suarezzel pedig nem tudtak golt rugatni az utolso percben, barmennyire is probaltak

Annyi a köcsög , hogy megtelik velük a Nou Camp.
"A szívem inkább fehér, mint gránátvörös-kék” – (R9)
"Megvan a véleményem, de tudom, hogy bármit is mondok, úgyis rossz fényben tüntetik fel." - C.Ronaldo
"A szívem inkább fehér, mint gránátvörös-kék” – (R9)
"Megvan a véleményem, de tudom, hogy bármit is mondok, úgyis rossz fényben tüntetik fel." - C.Ronaldo
-
- Kedvenc játékosaid: Borja, Jesé
- Kedvenc csapatod: Margitfalva SK
Úgy írja mintha mindig ezt játszanák.Buitre írta:Ez abból is látszik, hogy mennyire sikertelenek az utóbbi években...gólvonal írta:A Barca nagy kreativitása kimerül abban, hogy balról Messi beejti a jobb oldalra a labdat, és onnan vagy beadas vagy befejezes... Ez ilyen Bilbaok ellen mukodik de egy jobb csapat ellen nem fog![]()

Ha meg beválik, akkor minek játszanának mást. Enrique ezért jobb Guardiolanál, tud mást játszatni a csapatával. Amikor blt nyertek, akkor még kontráztak is, pedig az aztán tényleg messze állt tőlük, mert olyankor is inkább elkezdtek oldalra gurigázni. Ő tanul a hibáiból nem mint a csoda edző Pep. Ha idén már MSN-ből csak az egyiket rotálja, akkor tényleg bizonyítja, hogy nem olyan fogalmatlan, mint Guardiola...
- El Sie7e
- Kedvenc játékosaid: Raúl
nem azt írtam, hogy szabálytalan volt, sőt ott van zárójelben h nem volt azZedin írta:El Sie7e: Látom sikerült kiragadni a lényeget a szituációból. (Megjegyzem, fordított esetben habzó szájjal menne a bírózás.... ez az igazi szurkolói mentalitás) Nem mondom hogy meglepődtem. Azért hozzátenném, hogy TISZTELET A KIVÉTELNEK. (lásd pl az előttem szóló BorjaMayoral)
arra próbáltam rávilágítani h a barca játékosok ált. habzó szájjal ordítoznak a bíróval minden második szitunál, ergo nem egyedi esetről van szó, mindössze erre próbáltam rávilágítani

“Mindig emlékezz rá; a Real Madrid azért harcol, hogy megvédje a dicsőségét, a többi csapat pedig azért harcol, hogy felérjen a Real Madrid szintjére. Ez az igazság.”
egy 64 éves Real Madrid drukker
egy 64 éves Real Madrid drukker
- Buitre
- Kedvenc játékosaid: Valderrama, Valerón, Butragueño
Ez abból is látszik, hogy mennyire sikertelenek az utóbbi években...gólvonal írta:A Barca nagy kreativitása kimerül abban, hogy balról Messi beejti a jobb oldalra a labdat, és onnan vagy beadas vagy befejezes... Ez ilyen Bilbaok ellen mukodik de egy jobb csapat ellen nem fog

Hagyjuk már, továbbra is ők a legjobbak a rövidpasszos kombinatív játékban, bármennyire is szar leírni. Persze attól még van ellenszere, ezt is láttuk már korábban. Valverde csapata meg beleszalad a késbe, bár persze a nyílt sisakos játék becsülendő. Csak ezek ellen kockázatos. Azért hajrá b.aszkok

-
- Kedvenc játékosaid: Ronaldinho, Zidane, Messi, C. Ronaldo
El Sie7e: Látom sikerült kiragadni a lényeget a szituációból. (Megjegyzem, fordított esetben habzó szájjal menne a bírózás.... ez az igazi szurkolói mentalitás) Nem mondom hogy meglepődtem. Azért hozzátenném, hogy TISZTELET A KIVÉTELNEK. (lásd pl az előttem szóló BorjaMayoral
)