Spanyol bajnokság
Re: Spanyol bajnokság
Szerintem csak nincsenek formában és két lelkes újonc ellen tolták.
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K
K
- RealVazquez
- Kedvenc játékosaid: CR
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
Ja biztos, meg egy döntetlen es mar semmi esélyük? Dehogyis. -9 pontról is oda lehet érni.terry76 írta:Mintha Simeone nem tudná feltüzelni csalódott játékosait?Még egy baki , aztán letehetnek a bajnokságról...Vajon döglégy mit érezhet:)

- terry76
- Kedvenc játékosaid: Zidane
- Kedvenc csapatod: RM
Mintha Simeone nem tudná feltüzelni csalódott játékosait?Még egy baki , aztán letehetnek a bajnokságról...Vajon döglégy mit érezhet:)
- hala real
- Kedvenc játékosaid: casillas, r9, cr7
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, Ferencváros
ott is van a dontetlen.
2 fordulo utan nem kell temetni oket, de azert en nem banom, ha ok nezik a mi hatunkat, es nem pedig forditva....

2 fordulo utan nem kell temetni oket, de azert en nem banom, ha ok nezik a mi hatunkat, es nem pedig forditva....
Annyi a köcsög , hogy megtelik velük a Nou Camp.
"A szívem inkább fehér, mint gránátvörös-kék” – (R9)
"Megvan a véleményem, de tudom, hogy bármit is mondok, úgyis rossz fényben tüntetik fel." - C.Ronaldo
"Megvan a véleményem, de tudom, hogy bármit is mondok, úgyis rossz fényben tüntetik fel." - C.Ronaldo
- torjack
- Kedvenc játékosaid: R9, Zizou, Raúl, RC, San Iker, Redondo, Hierro, Xabi, Ramos, CR7
- Kedvenc csapatod: RMCF, Fradi,Nationalelf
én speciel nem bánom, ha az egyik konkurens idő előtt elszállJim írta:az nem lenne baj...hala real írta:atletinek nem nagyon akar osszejonni a gyozelem...15 perc van hatra, de gondolom majd az utolso szogletbol fejelnek egyet...![]()
rossz lenne, ha már most 2 csapatos lenne a liga további része
- Jim
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Nacho
az nem lenne baj...hala real írta:atletinek nem nagyon akar osszejonni a gyozelem...15 perc van hatra, de gondolom majd az utolso szogletbol fejelnek egyet...![]()
rossz lenne, ha már most 2 csapatos lenne a liga további része

- hala real
- Kedvenc játékosaid: casillas, r9, cr7
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, Ferencváros
atletinek nem nagyon akar osszejonni a gyozelem...15 perc van hatra, de gondolom majd az utolso szogletbol fejelnek egyet...

Annyi a köcsög , hogy megtelik velük a Nou Camp.
- Veidt
- Kedvenc játékosaid: guti, de rossi, arbeloa
- Kedvenc csapatod: real madrid
Úgy tudom hogy az FFP miatt kell bevételt termelniük, de érthetetlen hogy olyan jó játékosok mint Fuego vagy Barragán aprópénzért váltanak csapat. Nem tartom elképzelhetetlennek hogy a vezetés/miatt nem akartak maradni.
JUANITO MARAVILLA
LM19 - TK8
LM19 - TK8

- Jim
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Nacho
tudja valaki mi lett a Valenciával?
az új külföldi tulaj ennyire leépíti a csapatot?
tavaly pont ellenkező hírek voltak
(meg lehetne szerezni tőlük Gayát balhátvéd cserének
)

az új külföldi tulaj ennyire leépíti a csapatot?
tavaly pont ellenkező hírek voltak
(meg lehetne szerezni tőlük Gayát balhátvéd cserének

- morientes
- Kedvenc játékosaid: Raul,Diego Maradona
- Kedvenc csapatod: Há' a rejálmadrid b+ :)
Megint kikapnak.Menjenek a...palesz77 írta:Paco nincs a keretben az Eibar ellen..
LEGIO PATRIA NOSTRA

http://m.youtube.com/watch?v=Hiyc2JB9v6U
Ha nem látod magadban a győztest,nem is lehetsz az...

http://m.youtube.com/watch?v=Hiyc2JB9v6U
Ha nem látod magadban a győztest,nem is lehetsz az...
d. llorente tegnap golt szerzett a malagaban az espanyol ellen
- Marci77
- Kedvenc játékosaid: Raúl.....Kocsárdi,Huszti.
- Kedvenc csapatod: ZTE FC, Real Madrid, Juventus, Arsenal, Boston Celtics, NE Patriots
Tudom,de 8 adott országban nevelkedett kell asszem ebből 4v5 az adott klubban. Azaz ha előbbiből kikerül Matuidi azt is pótolja Aréola. ÉrtedKerlon írta: Matuidi nem osparizsi

Mindörökké KÉK-FEHÉR szív!
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
- Kapcsolat:
Iker lemondta a válogatottságot, ha nem is teljesen hivatalosan, de az eb után egy Rambo idézettel búcsúzott.
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
lopetegui a regi szep idok emlekere kihagyta casillast a keretbol
nem is nagyon erdekelne ha nem reina maradt volna a tartalek kapus. benne mit latnak azt nem tudom. masik adrian.
amugy asensio egybol behivot kapott

amugy asensio egybol behivot kapott

Matuidi nem osparizsiMarci77 írta:Igen,em volt rossz szezonja,meg legaláb a BLbe nevezettekhez is jó egy sajátnevelés,aki ér is valamitBBeno írta:igen. areolarol tudok. nagy talent volt anno fmben. ennyire jol sikerult a tavalyi eve a villarrealnal ezekszerint hogy marad a psgnel. bar meg csak 23 eves. maradhatott volna meg egy evet alapkezdokent valami spanyol 1 vagy francia 1 csapatban. de trapp is fiatal szoval majd eldol idovel ki lesz az elsoszamu kapus.![]()
(Főleg,ha Matuidi is lép a Juventusba)
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K
K
- Marci77
- Kedvenc csapatod: ZTE FC, Real Madrid, Juventus, Arsenal, Boston Celtics, NE Patriots
Igen,em volt rossz szezonja,meg legaláb a BLbe nevezettekhez is jó egy sajátnevelés,aki ér is valamitBBeno írta:igen. areolarol tudok. nagy talent volt anno fmben. ennyire jol sikerult a tavalyi eve a villarrealnal ezekszerint hogy marad a psgnel. bar meg csak 23 eves. maradhatott volna meg egy evet alapkezdokent valami spanyol 1 vagy francia 1 csapatban. de trapp is fiatal szoval majd eldol idovel ki lesz az elsoszamu kapus.

(Főleg,ha Matuidi is lép a Juventusba)
igen. areolarol tudok. nagy talent volt anno fmben. ennyire jol sikerult a tavalyi eve a villarrealnal ezekszerint hogy marad a psgnel. bar meg csak 23 eves. maradhatott volna meg egy evet alapkezdokent valami spanyol 1 vagy francia 1 csapatban. de trapp is fiatal szoval majd eldol idovel ki lesz az elsoszamu kapus.
- Marci77
Aréola ott van. Aki francia és saját nevelés. Asszem arról is volt szó,hogy Emery őt favorizálja,de bajnokin legutóbb mégis Trapp védett.BBeno írta:sirigu opcioval a sevillahoz kerult. nem tudom a psg nek miert nem kell ket elfogadhato kapus. ki lesz a 2.?
sirigu opcioval a sevillahoz kerult. nem tudom a psg nek miert nem kell ket elfogadhato kapus. ki lesz a 2.?