Erre van valamennyi esély is, vagy csak ők szeretnék? Gondolom utóbbi, de hátha..Realista24 írta:Karimot vinné a PSG.

HozzászólásSzerző: palesz77 » 2016. augusztus 30., kedd 10:39
Erre van valamennyi esély is, vagy csak ők szeretnék? Gondolom utóbbi, de hátha..Realista24 írta:Karimot vinné a PSG.
HozzászólásSzerző: ikelemen5 » 2016. augusztus 30., kedd 10:24
HozzászólásSzerző: rashidm » 2016. augusztus 30., kedd 10:19
Jogos.Kerlon írta:Világbajnok, BL győztes, Spanyol, Olasz, Német bajnok, és kupa győztes +hakni kupákat fel sem kell sorolnom.
HozzászólásSzerző: Kerlon » 2016. augusztus 30., kedd 10:10
Világbajnok, BL győztes, Spanyol, Olasz, Német bajnok, és kupa győztes +hakni kupákat fel sem kell sorolnom.rashidm írta:És meg is érné egyáltalán? Én nem láttam játszani, youtube videók meg nem érdekelnek. Khedira-ról is van egy csomó videó, amiben vannak egész jó megmozdulások. Csak hát... tudjuk hogy milyenEl Unico írta:Benzema akkor fog távozni Madridból ha mar használhatatlan lesz. Az pedig meg jo nehány év. Addig viszont Morata kikopik innen, es lehetne nyomatni Aubat. Jövőre el lehetne hozni.
HozzászólásSzerző: ericco » 2016. augusztus 30., kedd 10:04
Amióta a törölközősfejű ott a boss, azóta vinnék.Realista24 írta:Karimot vinné a PSG.
Ahány klub, annyifajta megegyezés a mezgyártóval. A MU azért szar példa, mivel ők évente magas összeget kapnak az Adidastól, viszont az értékesítésekből alig. Mi pedig szépen kaszálunk az értékesítésekből is. Hogy a haszon felét, vagy annál kevesebbet, az kérdéses, ilyen részleteket ritkán közölnek.BBeno írta:http://hosszabbitas.hu/foci/nemzetkozi- ... -fizeteset
nem tudom hova tegyem. igazából mindenkinek ajánlott. szerintem.
HozzászólásSzerző: rashidm » 2016. augusztus 30., kedd 9:59
És meg is érné egyáltalán? Én nem láttam játszani, youtube videók meg nem érdekelnek. Khedira-ról is van egy csomó videó, amiben vannak egész jó megmozdulások. Csak hát... tudjuk hogy milyenEl Unico írta:Benzema akkor fog távozni Madridból ha mar használhatatlan lesz. Az pedig meg jo nehány év. Addig viszont Morata kikopik innen, es lehetne nyomatni Aubat. Jövőre el lehetne hozni.
HozzászólásSzerző: RealVazquez » 2016. augusztus 30., kedd 9:51
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2016. augusztus 30., kedd 9:48
Karimot vinné a PSG.ericco írta:Nem lenne rossz, de őt csak akkor lenne érdemes elhozni, ha a BBC egyik tagja távozna. Szóval szeirntem addigra eligazol Angliába, mire nálunk szóba kerülne.A BL sorsoláson a Dortmund igazgatója megersőítette a Real vezetőségének, hogy Auba csak a Realba igazolna, hiába hívja a Barca és az Atma.
HozzászólásSzerző: ericco » 2016. augusztus 30., kedd 9:47
Nem lenne rossz, de őt csak akkor lenne érdemes elhozni, ha a BBC egyik tagja távozna. Szóval szeirntem addigra eligazol Angliába, mire nálunk szóba kerülne.A BL sorsoláson a Dortmund igazgatója megersőítette a Real vezetőségének, hogy Auba csak a Realba igazolna, hiába hívja a Barca és az Atma.
HozzászólásSzerző: Remy » 2016. augusztus 29., hétfő 19:00
Nem mersz egy Benzema feliratú Vidi mezt készíttetni magadnak.Realista24 írta: Vidi mez 18ezer....
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2016. augusztus 29., hétfő 18:58
HozzászólásSzerző: R.M.C.F » 2016. augusztus 29., hétfő 18:56
BBeno írta:http://hosszabbitas.hu/foci/nemzetkozi- ... -fizeteset
nem tudom hova tegyem. igazából mindenkinek ajánlott. szerintem.
HozzászólásSzerző: RealVazquez » 2016. augusztus 29., hétfő 17:20
HozzászólásSzerző: BBeno » 2016. augusztus 29., hétfő 15:27
HozzászólásSzerző: morientes » 2016. augusztus 27., szombat 19:14
HozzászólásSzerző: lestat » 2016. augusztus 27., szombat 16:31
HozzászólásSzerző: numberone1 » 2016. augusztus 27., szombat 16:25
„Az emberek, akik nyernek, mindig megérdemlik. Gratulálok Ronaldónak. Egyénileg, és a csapat számára mint kohéziós erő is fontos szerepet töltött be a Bajnokok Ligája-győztes, illetve az Európa-bajnok gárdában. Ugyanakkor számomra az elmúlt idény egyértelmű legjobbja Griezmann volt”
Hat ez is ataludta az EB-t„Griezmann meghatározó játékos, biztosan a három legjobb között van a világon. Még csak most jön a szezon első meccse számára, s ő egyre erősebb és erősebb lesz”
HozzászólásSzerző: wZoLee7 » 2016. augusztus 26., péntek 20:20
Hát gondolom nem fért beLaMartin írta:Nacho miert nincs a keretben?
HozzászólásSzerző: LaMartin » 2016. augusztus 26., péntek 20:20
HozzászólásSzerző: numberone1 » 2016. augusztus 26., péntek 20:11
Jelenlévő fórumozók: 4 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem