Szerintem a mi keretünk erősebb, aztán majd szezon végén okosabbak leszünk.
Csak elég "letámadósra" sikerült, mintha világi f***ságot kérdeztem volna, bár lehet rosszul érzékeltem.Te kerdezted, mi leirtuk..
HozzászólásSzerző: M1Ö » 2016. augusztus 27., szombat 15:09
Csak elég "letámadósra" sikerült, mintha világi f***ságot kérdeztem volna, bár lehet rosszul érzékeltem.Te kerdezted, mi leirtuk..
HozzászólásSzerző: palesz77 » 2016. augusztus 27., szombat 15:06
Te kerdezted, mi leirtuk..M1Ö írta:Ami igaz is, csak SZERINTEM elől és hátul nem minőségileg. ... Ezért kérdeztem, hogy abszolút nem aggódtok a hátulja meg az eleje miatt? De látom nem...
HozzászólásSzerző: MesQueUnClub » 2016. augusztus 27., szombat 15:03
Nekünk center helyettes kellett nem szélső, mert oda be tud szállni Arda/DS/Rafinha is akár és előbbi eddig eléggé érzi is, Marquinhos pedig középső védő oda pedig érkezett Umtiti aki eddig mondhatni tökéletesen illeszkedik és az EB-n is mikor bekerült rendkívül jó teljesítményt hozott le, nem mellesleg, max elrabolni lehetett volna a PSG-től mert eladni nem akarták.M1Ö írta: André Gomes helyett Nolito meg Marquinhos, pl.
HozzászólásSzerző: Matyi » 2016. augusztus 27., szombat 15:02
Marquinhos nyilván, 60-ért elhozzuk padozni...M1Ö írta:André Gomes helyett Nolito meg Marquinhos, pl.MesQueUnClub írta:Na de most komolyan, ki lett volna az a minőség aki még a padot is tűri?
HozzászólásSzerző: gólvonal » 2016. augusztus 27., szombat 15:00
HozzászólásSzerző: M1Ö » 2016. augusztus 27., szombat 14:58
André Gomes helyett Nolito meg Marquinhos, pl.MesQueUnClub írta:Na de most komolyan, ki lett volna az a minőség aki még a padot is tűri?
HozzászólásSzerző: MesQueUnClub » 2016. augusztus 27., szombat 14:55
Na de most komolyan, ki lett volna az a minőség aki még a padot is tűri?M1Ö írta:Erre jöttél te, hogy mélyítettétek a keretet. Ami igaz is, csak SZERINTEM elől és hátul nem minőségileg.
HozzászólásSzerző: M1Ö » 2016. augusztus 27., szombat 14:53
Nem, klónozni kell egy Ronaldo-t meg Maradona-t!MesQueUnClub írta:Most a padra kit kéne venni? Lewát vagy Agüerot?
HozzászólásSzerző: palesz77 » 2016. augusztus 27., szombat 14:49
HozzászólásSzerző: Matyi » 2016. augusztus 27., szombat 14:46
HozzászólásSzerző: MesQueUnClub » 2016. augusztus 27., szombat 14:45
Miért kéne rajta aggódni? 2 részre is érkezett erősítés, SR pedig rendkívül kombinatív játékra képes, ha nem is Alvesi szinten, de okos játékos, Vidal cserének a liga 70%-a ellen elég, ráadásul akár 3 védős felállásra is át lehet állni, ha szükséges, 3 kh-el. Előre ha jön Paco, akkor mellé ott van Arda aki kezd éledezni szélső szerepkörben, elég megnézni milyen szép gólokat vert. Most a padra kit kéne venni? Lewát vagy Agüerot?M1Ö írta: Komolyan egy Barcás sem aggódik a védelem meg a támadó sor miatt?Mert ott szerintem lesznek bajok. Legalábbis én nem lennék nyugodt, ha a Real állna így a k.pályán kívül.
Nemtudom emlékszel-e tavaly ősszel amikor másfél-két hónapig nem volt Messi és Neymi+Suárez, hogy oldotta meg (ellenetek se volt ott).M1Ö írta:Tegyük fel, hogy komoly sérülés nélkül lehozzátok a szezont, mert azért általában ez sikerül. De ha mégis kihull valaki elölről vagy hátulról, akkor nincs olyan a padon, aki minőségben pótolni tudná.
HozzászólásSzerző: M1Ö » 2016. augusztus 27., szombat 14:41
HozzászólásSzerző: lestat » 2016. augusztus 27., szombat 14:26
HozzászólásSzerző: palesz77 » 2016. augusztus 27., szombat 14:15
Miért kéne aggódni? A keretben egyedül Vidal aggasztó szerintem, a többi teljesen korrekt. SR majd kiderül rangadókon hogy játszik jobbhátvédet, tavaly ment neki akkor is, én miatta nem aggódok. Középen jók vagyunk, Umtitivel még erősödtünk is tavalyhoz képest, pedig akkor se volt komoly gond. Digne szintén erősítés a balosra, oda se volt eddig ember. A támadósorban meg Arda lefedi a széleket, Paco - 99%, hogy jön - meg Suárezt helyettesíti majd ahogy tudja. Ennél sokkal jobb keretet nem lehet összerakni szerintem, még Matyi se gáz, mert a szezon 75%-ában bátran bedobnám kh-nek, 4. számú embernél meg ennél többet nem nagyon lehet elvárni. Luchon fog csak múlni, hogy mit hoz ki ebből a keretből, de ő meg javarészt be szokta látni a hibáit, szóval remélhetőleg jobban forog majd a csapat idén. Tavaly is jó szezonunk volt, azóta meg csak erősödött a keret, én pozitívan indukok neki a szezonnak..M1Ö írta:Komolyan egy Barcás sem aggódik a védelem meg a támadó sor miatt?Mert ott szerintem lesznek bajok. Legalábbis én nem lennék nyugodt, ha a Real állna így a k.pályán kívül.
HozzászólásSzerző: Matyi » 2016. augusztus 27., szombat 14:14
HozzászólásSzerző: P. Krisz » 2016. augusztus 27., szombat 14:11
Biztos beletettek egy új összetevőt is, attól lett szőke a hajuk.Géci írta:Minek félni mikor ott a jól bevált csodaszörp![]()
HozzászólásSzerző: Géci » 2016. augusztus 27., szombat 14:06
HozzászólásSzerző: M1Ö » 2016. augusztus 27., szombat 14:03
Komolyan egy Barcás sem aggódik a védelem meg a támadó sor miatt?MesQueUnClub írta:Ehhez csak annyit, hogy idén a Barca is rendkívül mélyítette a cserepadját, ami eddig elég nagy hiányosság volt, szóval azzal a temetéssel még várjál.
HozzászólásSzerző: lestat » 2016. augusztus 27., szombat 13:56
Az egy dolog ha LE ugyanazt a szart adja mint tavaly és az MSN kipukkad mert 6-0nál a 70.percben is fent maradnak. Vagy jön majd az Arda-Rakitic csere.MesQueUnClub írta:Ehhez csak annyit, hogy idén a Barca is rendkívül mélyítette a cserepadját, ami eddig elég nagy hiányosság volt, szóval azzal a temetéssel még várjál.Ónó írta:
Offbú ki: Ez lesz az az év, amikor végre lesz cserepadunk,összeszokott csapatunk, végre normális körülmények között temethetjük el a Barcát és a sok szennyet ami körül vesz minket és őket. 4 pont a minimum amit várok, de remélem a 6is meglesz. Nagyon bizakodó vagyok!
HozzászólásSzerző: MesQueUnClub » 2016. augusztus 27., szombat 13:31
Ehhez csak annyit, hogy idén a Barca is rendkívül mélyítette a cserepadját, ami eddig elég nagy hiányosság volt, szóval azzal a temetéssel még várjál.Ónó írta:
Offbú ki: Ez lesz az az év, amikor végre lesz cserepadunk,összeszokott csapatunk, végre normális körülmények között temethetjük el a Barcát és a sok szennyet ami körül vesz minket és őket. 4 pont a minimum amit várok, de remélem a 6is meglesz. Nagyon bizakodó vagyok!
Jelenlévő fórumozók: 1 regisztrált és 0 vendég
Real Madrid
Betis
Estadio Santiago Bernabéu
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem