Real Madrid vs. Barcelona

A Real Madrid mérkőzéseivel, átigazolásaival, aktuális edzőjével foglalkozó fórumrész.
palesz77
Kedvenc játékosaid: Xavi, Iniesta, Verratti, Dahoud
Kedvenc csapatod: Barcelona

Re: Real Madrid vs. Barcelona

HozzászólásSzerző: palesz77 » 2016. augusztus 27., szombat 15:06

M1Ö írta:Ami igaz is, csak SZERINTEM elől és hátul nem minőségileg. ... Ezért kérdeztem, hogy abszolút nem aggódtok a hátulja meg az eleje miatt? De látom nem... :)
Te kerdezted, mi leirtuk.. :D Ennel minosegibben nem tudom hogy lehetett volna melyiteni elol-hatul, egyedul a jobbhatved poszt kerdojel nalam, de csak Vidal miatt. Es itt jon be, hogy te nem neztel tavaly annyi Barca meccset, meg a felkeszulest se kovetted vegig - legalabbis az irasod alapjan igy gondolom. SR Alves stilusu jobbhatved lehet nalunk, jol szerel, nagyon technikas, jol atlatja a jatekot, kihozza nehez helyzetekbol, nagyon jo alapanyag - ezzel nem azt mondom, hogy Alves szint. Egyedul a kezdosebessege nem olyan jo, es kerdes, hogy szezon vegeig hogy birja a terhelest, de a jateka boven biztato. Pihentetni meg lehet Vidallal Eibar szintu csapatok ellen. Balhatvednek volt eddig 1 szem Alba, most van melle Digne. Akit ha lattal jatszani, nem hiszem, hogy ne minosegi cserenek mondanal az eddigiek alapjan. Umtiti szinten, eros, gyors, labdaval meg magabiztosabb mint Pique kb. Ardat is irod, hogy nem megoldas szelre. Nezd meg az elozo ket meccset, meg ha idegen testnek is tunik, meglepoen jo szintet hozott, ennel tobbet egy cseretol nem lehet elvarni - sot.. Pacot meg nem kell nagyon magyarazni szerintem.

Ugyhogy max nev alapjan nem erosodott a keret, de ez meg olyan, mintha latatlanba rasutnem most Asensiora, vagy tavaly Lucasra, hogy nem fogjak tudni potolni a BBC-t.

MesQueUnClub
Kedvenc játékosaid: Ronaldinho, Ronaldo, Zizou, Kaká, Messi, Eto'o, CR, Deco
Kedvenc csapatod: Barca

HozzászólásSzerző: MesQueUnClub » 2016. augusztus 27., szombat 15:03

M1Ö írta: André Gomes helyett Nolito meg Marquinhos, pl.
Nekünk center helyettes kellett nem szélső, mert oda be tud szállni Arda/DS/Rafinha is akár és előbbi eddig eléggé érzi is, Marquinhos pedig középső védő oda pedig érkezett Umtiti aki eddig mondhatni tökéletesen illeszkedik és az EB-n is mikor bekerült rendkívül jó teljesítményt hozott le, nem mellesleg, max elrabolni lehetett volna a PSG-től mert eladni nem akarták.
♠Ronaldo♣Ronaldinho♥Zidane♦

Matyi
Kedvenc játékosaid: Iniesta, Agüero, Messi
Kedvenc csapatod: FC Barcelona

HozzászólásSzerző: Matyi » 2016. augusztus 27., szombat 15:02

M1Ö írta:
MesQueUnClub írta:Na de most komolyan, ki lett volna az a minőség aki még a padot is tűri?
André Gomes helyett Nolito meg Marquinhos, pl.
Marquinhos nyilván, 60-ért elhozzuk padozni... :D Amúgy akartuk hozni, de nem engedte a PSG.
Nolito szerintem körülbelül egy szint Pacoval, viszont Noltio nem jó középen, nekünk oda kell ember.

gólvonal
Kedvenc játékosaid: James Rodríguez, Luka Modric, Sergio Ramos, Isco, Toni Kroos
Kedvenc csapatod: Real Madrid, Újpest

HozzászólásSzerző: gólvonal » 2016. augusztus 27., szombat 15:00

Morata :)

M1Ö
Kedvenc játékosaid: Zidane; Modric, Isco, Ramos; Nagy Ádám; Özil, Xabi
Kedvenc csapatod: Real Madrid

HozzászólásSzerző: M1Ö » 2016. augusztus 27., szombat 14:58

MesQueUnClub írta:Na de most komolyan, ki lett volna az a minőség aki még a padot is tűri?
André Gomes helyett Nolito meg Marquinhos, pl.
De Gea - Carvajal, Varane, Ramos, Marcelo - Modric, Kroos, Verratti - Isco - Benzema, Agüero

MesQueUnClub

HozzászólásSzerző: MesQueUnClub » 2016. augusztus 27., szombat 14:55

M1Ö írta:Erre jöttél te, hogy mélyítettétek a keretet. Ami igaz is, csak SZERINTEM elől és hátul nem minőségileg.
Na de most komolyan, ki lett volna az a minőség aki még a padot is tűri?

M1Ö

HozzászólásSzerző: M1Ö » 2016. augusztus 27., szombat 14:53

MesQueUnClub írta:Most a padra kit kéne venni? Lewát vagy Agüerot?
Nem, klónozni kell egy Ronaldo-t meg Maradona-t! :)

Én nem tudom, szerintem érthetően írtam le a gondolatom. Abból indult ki az egész, hogy az egyik srác leírta, hogy szerinte idén a mi keretünk tökéletesen van felépítve és 4-6 pontot vár ellenetek. Mondjuk azt túltolta, hogy temethetünk titeket. Erre jöttél te, hogy mélyítettétek a keretet. Ami igaz is, csak SZERINTEM elől és hátul nem minőségileg. Egy szóval nem mondtam, hogy szar a keretetek, mert abszolút top 3, DE a miénk szerintem jobb. Ezért kérdeztem, hogy abszolút nem aggódtok a hátulja meg az eleje miatt? De látom nem... :)
De Gea - Carvajal, Varane, Ramos, Marcelo - Modric, Kroos, Verratti - Isco - Benzema, Agüero

palesz77

HozzászólásSzerző: palesz77 » 2016. augusztus 27., szombat 14:49

De miert ne lenne olyan a padon, aki potolni tud? Egyedul SR kiesese lenne nagy ervagas, mert Vidal nem tud vedekezni. Egy kh kiesik, ott van Umtiti. Alba kiesik, ott van Digne. Messi/Neymar kiesik, ott van Arda - akit nyilvan korai meg magasztalni, de az utobbi meccseinken a szeleken tobb mint biztato volt. Suarez kiesik, ott lesz Paco. Kozeppalyan meg Rakitic/Gomez, Ini/Denis, Busit meg 4 jatekos is tobbe kevesbe potolni tudja a keretbol. Az MSN helyett nem talalsz olyan beugrost, hogy az ne erzodjon meg, egyenileg, de egy jo formaban levo Ardanal es Paconal nem hiszem, hogy komolyabb padot ossze lehetne hozni elore..

Lestat jol irta, itt az edzokon fog mulni, nem a kereteken. Azok majdhogynem ki vannak maxolva mindegyik oldalon.

Matyi

HozzászólásSzerző: Matyi » 2016. augusztus 27., szombat 14:46

Ha úgy nyomja Arda, mint eddig ebben a szezonban, akkor még Neymarnak is meggyűlik vele a baja. :)

MesQueUnClub

HozzászólásSzerző: MesQueUnClub » 2016. augusztus 27., szombat 14:45

M1Ö írta: Komolyan egy Barcás sem aggódik a védelem meg a támadó sor miatt? :hmmm: Mert ott szerintem lesznek bajok. Legalábbis én nem lennék nyugodt, ha a Real állna így a k.pályán kívül.
Miért kéne rajta aggódni? 2 részre is érkezett erősítés, SR pedig rendkívül kombinatív játékra képes, ha nem is Alvesi szinten, de okos játékos, Vidal cserének a liga 70%-a ellen elég, ráadásul akár 3 védős felállásra is át lehet állni, ha szükséges, 3 kh-el. Előre ha jön Paco, akkor mellé ott van Arda aki kezd éledezni szélső szerepkörben, elég megnézni milyen szép gólokat vert. Most a padra kit kéne venni? Lewát vagy Agüerot? :D
M1Ö írta:Tegyük fel, hogy komoly sérülés nélkül lehozzátok a szezont, mert azért általában ez sikerül. De ha mégis kihull valaki elölről vagy hátulról, akkor nincs olyan a padon, aki minőségben pótolni tudná.
Nemtudom emlékszel-e tavaly ősszel amikor másfél-két hónapig nem volt Messi és Neymi+Suárez, hogy oldotta meg (ellenetek se volt ott).
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára MesQueUnClub 2016. augusztus 27., szombat 14:46-kor.

M1Ö

HozzászólásSzerző: M1Ö » 2016. augusztus 27., szombat 14:41

Tegyük fel, hogy komoly sérülés nélkül lehozzátok a szezont, mert azért általában ez sikerül. De ha mégis kihull valaki elölről vagy hátulról, akkor nincs olyan a padon, aki minőségben pótolni tudná. Sergi Robertoval is várnék, egyelőre bíztató, de nekem eléggé kényszermegoldás szagú. K.páylán viszont fullon vagytok. Előre meg Rafinha és Arda nem megoldás. Igazából Denis és Munir a két csere, meg Paco, ha megy. Abszolút nem gyenge a keret, nem azt írtam, csak szerintem jobban is lehetett volna erősíteni. Nem kell temetni, meg lenézni őket. Szubjektív gondolat, de szerintem a mi keretünk jobban van felépítve, ezért írta a kollega, hogy idén már felénk kell billenjen a mérleg nyelve.

lestat
Kedvenc játékosaid: Beckham, Zidane, C.Ronaldo, Ramos

HozzászólásSzerző: lestat » 2016. augusztus 27., szombat 14:26

Itt megint csak LE-n fog mulni hogy használja a keretet mennyire lesz április-május környékén hulla a brigád.
A keret náluk is fasza mindenképp esélyesek mind a 3 trófeára.

Én nagyon szoros küzdelmet várok mind a három nagy csapattól...Nem lehet egyikre sem kijelenteni hogy gyengült..inkább erősödött.
Cristiano Ronaldo :goat:
2014-2024 Champions League Dynasty.
Danke Toni 🎱
Zinedine Zidane

92:48 :sziv:

palesz77

HozzászólásSzerző: palesz77 » 2016. augusztus 27., szombat 14:15

M1Ö írta:Komolyan egy Barcás sem aggódik a védelem meg a támadó sor miatt? :hmmm: Mert ott szerintem lesznek bajok. Legalábbis én nem lennék nyugodt, ha a Real állna így a k.pályán kívül.
Miért kéne aggódni? A keretben egyedül Vidal aggasztó szerintem, a többi teljesen korrekt. SR majd kiderül rangadókon hogy játszik jobbhátvédet, tavaly ment neki akkor is, én miatta nem aggódok. Középen jók vagyunk, Umtitivel még erősödtünk is tavalyhoz képest, pedig akkor se volt komoly gond. Digne szintén erősítés a balosra, oda se volt eddig ember. A támadósorban meg Arda lefedi a széleket, Paco - 99%, hogy jön - meg Suárezt helyettesíti majd ahogy tudja. Ennél sokkal jobb keretet nem lehet összerakni szerintem, még Matyi se gáz, mert a szezon 75%-ában bátran bedobnám kh-nek, 4. számú embernél meg ennél többet nem nagyon lehet elvárni. Luchon fog csak múlni, hogy mit hoz ki ebből a keretből, de ő meg javarészt be szokta látni a hibáit, szóval remélhetőleg jobban forog majd a csapat idén. Tavaly is jó szezonunk volt, azóta meg csak erősödött a keret, én pozitívan indukok neki a szezonnak.. :)

Matyi

HozzászólásSzerző: Matyi » 2016. augusztus 27., szombat 14:14

Mi a baj a védelemmel? SR meglepően jó a szélen, semmi gond vele. Vidal cserének tökéletes. Másik szélen több, mint jó az Alba-Digne páros. Középen meg ott van a Piqué-Masch-Umtiti hármas, Umtiti szinte hiba nélkül nyomta le az eddigi meccseit, Mascheranót szépen fogja pótolni. Piqué meg ha úgy nyomja, mint tavaly, vele se lesz gond, hiába utáljátok annyira, és mondjátok, hogy nem jó játékos. Tavaly szerintem Suárez után a legjobbunk volt. És még ott van Mathieu, 4. védőnek ő is teljesen jó.

Elöl meg szélen ott van cserének Arda, Rafinha, Denis. Középre meg jön Paco.

P. Krisz

HozzászólásSzerző: P. Krisz » 2016. augusztus 27., szombat 14:11

Géci írta:Minek félni mikor ott a jól bevált csodaszörp :mrgreen:
Biztos beletettek egy új összetevőt is, attól lett szőke a hajuk. :shifty: :lol:
Hogy híjják?
Bill.
Ide hallgass Bill!... Bill??!!! Mi a lófaszt hallok én, Bill?

Géci
Kedvenc játékosaid: Zidane,Benzema,Modric,Kroos

HozzászólásSzerző: Géci » 2016. augusztus 27., szombat 14:06

Minek félni mikor ott a jól bevált csodaszörp :mrgreen:

M1Ö

HozzászólásSzerző: M1Ö » 2016. augusztus 27., szombat 14:03

MesQueUnClub írta:Ehhez csak annyit, hogy idén a Barca is rendkívül mélyítette a cserepadját, ami eddig elég nagy hiányosság volt, szóval azzal a temetéssel még várjál.
Komolyan egy Barcás sem aggódik a védelem meg a támadó sor miatt? :hmmm: Mert ott szerintem lesznek bajok. Legalábbis én nem lennék nyugodt, ha a Real állna így a k.pályán kívül.

lestat
Kedvenc játékosaid: Beckham, Zidane, C.Ronaldo, Ramos

HozzászólásSzerző: lestat » 2016. augusztus 27., szombat 13:56

MesQueUnClub írta:
Ónó írta:
Offbú ki: Ez lesz az az év, amikor végre lesz cserepadunk,összeszokott csapatunk, végre normális körülmények között temethetjük el a Barcát és a sok szennyet ami körül vesz minket és őket. 4 pont a minimum amit várok, de remélem a 6is meglesz. Nagyon bizakodó vagyok! :)
Ehhez csak annyit, hogy idén a Barca is rendkívül mélyítette a cserepadját, ami eddig elég nagy hiányosság volt, szóval azzal a temetéssel még várjál.
Az egy dolog ha LE ugyanazt a szart adja mint tavaly és az MSN kipukkad mert 6-0nál a 70.percben is fent maradnak. Vagy jön majd az Arda-Rakitic csere.
De tény hogy a Dennis Suárez és Gomes mindenképp minőségi bővítés. A kérdés ha mindenki egészséges lesz mennyire fogja forgatni a csapatot.

Én annak is örülnék ha 1 ponttal nyernénk. A kutyát nem érdekelné. Ahogy az sem hogy mi is nem egyszer maradtunk le 1 ponttal ami még fájóbb. Fájjon nekik is idén végre.
Cristiano Ronaldo :goat:
2014-2024 Champions League Dynasty.
Danke Toni 🎱
Zinedine Zidane

92:48 :sziv:

MesQueUnClub

HozzászólásSzerző: MesQueUnClub » 2016. augusztus 27., szombat 13:31

Ónó írta:
Offbú ki: Ez lesz az az év, amikor végre lesz cserepadunk,összeszokott csapatunk, végre normális körülmények között temethetjük el a Barcát és a sok szennyet ami körül vesz minket és őket. 4 pont a minimum amit várok, de remélem a 6is meglesz. Nagyon bizakodó vagyok! :)
Ehhez csak annyit, hogy idén a Barca is rendkívül mélyítette a cserepadját, ami eddig elég nagy hiányosság volt, szóval azzal a temetéssel még várjál.

Ónó
Kedvenc játékosaid: Lampard Zidane Ronaldo

HozzászólásSzerző: Ónó » 2016. augusztus 27., szombat 13:21

R.M.C.F. kérlek engedd el a témát, én is kedvelem az írásaid, de tudjuk mi lesz belőle, ha szét offoljátok a topikot. És ha kitesznek, kikapsz :D

Vissza: