Ezt amúgy viccen kívül mondom, eb-n is hangoztattam tavaly is folyton, hogy szerintem SR jobbhátvédként tud a legjobban játszani. Középpályán se rossz, de oda nem elég az a szint amit hoz, viszont jobbhátvédként szerintem kezdő is lehet nálunk éveken keresztül. Úgyhogy én pl Bellerínt se hoztam volna nyáron, SR-nél nagyobb zsákbamacska lenne 50-60 millióért szerintem. Most is Robi került be a válogatott keretbe jobbhátvédnek amúgy helyette, nem véletlen..M1Ö írta:Értem amit írtok, hogy SR jó egyelőre jobb bekk ként, meg már Arda is megtanult szélsőt játszani. De ettől még nem ott a legjobbak.

Arda meg sose volt jó nálunk a középpályán, most se tenném oda vissza. Nem mozog eleget, nem helyezkedik jól, nagyon gyenge ott. Ha nem javult volna fel szélsőként, az eladását követelném még mindig, így viszont hál istennek úgytűnik megold egy hiányposztot. Az Atmában is inkább előrébb játszott, úgyhogy nála egyáltalán nem mondható el, hogy kényszerből játszik itt, és másik poszton lenne a legjobb. Ő konkrétan vagy itt játszik jól, vagy teljesítmény alapján utolsó számú középpályás lesz. Mint nálatok James, csak a török hál istennek szélen hasznosnak tűnik..
Reaktiválódott a dolog, jó eséllyel Munir megy a Valenciához kölcsönbe, Paco meg hozzánk.Géci írta:Ez a Paco hír nekem ùj. Én ùgy tudtam, hogy nem engedik el...