Real Madrid vs. Barcelona
-
- Kedvenc játékosaid: Zidane,Benzema,Modric,Kroos
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
Re: Real Madrid vs. Barcelona
Ez a Paco hír nekem ùj. Én ùgy tudtam, hogy nem engedik el...

- wZoLee7
- Kedvenc csapatod: REAL MADRID
Ha posztonként hasonlitanank ossze a ket csapat jatekosait akkor a legtobb poszton mi lennenk a jobbak. Nos ez nem jelent semmit. Meg kell verni oket es kesz
- M1Ö
- Kedvenc játékosaid: Zidane; Modric, Isco, Ramos; Nagy Ádám; Özil, Xabi
Olyanokat láttok bele a véleményembe ami nincs is.Matyi írta:Egyébként meg nem mindegy, hogy ki kerete jobb nevek alapján? Nem ez dönt. Ennyi erővel posztonként lehetne pontozni, aztán a végén kijönne, hogy melyik keret a jobb, és mennyivel.

De nálatok ez a Sergi Roberto-s, Arda-s sztori olyan, mint nálunk James meg Nacho. Jók-jók idegen poszton, de mégsem az igazi. Nem csak nevekre gondoltam, hogy a mi keretünk erősebb. De nekem kiegyensúlyozottabnak is tűnik. Ez még nem jelenti azt -nem is írtam-, hogy na akkor idén hozunk egy triplázást, ti meg nem nyertek semmit. Mert jól írták paleszék, hogy főleg az edzőkön múlik majd. De mondom, szerintem mi jobban tudunk majd rotálni meg pótolni a gála 11et, mint ti. Aztán majd meglátjuk mi lesz a végén, de dobjuk ezt a témát.

De Gea - Carvajal, Varane, Ramos, Marcelo - Modric, Kroos, Verratti - Isco - Benzema, Agüero
-
- Kedvenc játékosaid: Iniesta, Agüero, Messi
- Kedvenc csapatod: FC Barcelona
Egyébként meg nem mindegy, hogy ki kerete jobb nevek alapján? Nem ez dönt. Ennyi erővel posztonként lehetne pontozni, aztán a végén kijönne, hogy melyik keret a jobb, és mennyivel.
Amikor több drága játékost is vettetek egy nyár alatt, erősebb volt a keretetek, mint nekünk, mégis volt, hogy több trófeát nyertünk... Lehet, hogy pont emiatt lesz meg nálatok az a plusz, mert nem kell nagyon beépíteni senkit.
Amikor több drága játékost is vettetek egy nyár alatt, erősebb volt a keretetek, mint nekünk, mégis volt, hogy több trófeát nyertünk... Lehet, hogy pont emiatt lesz meg nálatok az a plusz, mert nem kell nagyon beépíteni senkit.

- M1Ö
Ember, melletted érveltem.Ónó írta:Dehogy túltam túl, ez egy madrid szurkolói fórum, írtam is, hogy reménykedem és szeretném. Miért ne lehetne? Egy évre temessük el a "spanyolország legjobb csapata kultuszt". Egyszerűen unom már, hogy ezt kell hallgatnom úton útfélen... Ha ezt itt nem írhatom le, akkor sehol. És számomra, az én véleményem szerint, csapatként ezzel a kerettel jobbak lehetünk, vagyis szerintem az én véleményem szerint, az én álmom szerint jobbak is leszünk. Remény, nem kijelentés. Kész. Aki akar nevet, aki akar figyelmen kívül hagy, csak annyit kérek kezeljétek a helyén a hszt.

De én sem azt írtam, hogy gyenge.palesz77 írta:Es ezzel nem azt mondom, hogy szamomra tokeletes a keret

De Gea - Carvajal, Varane, Ramos, Marcelo - Modric, Kroos, Verratti - Isco - Benzema, Agüero
-
- Kedvenc játékosaid: Xavi, Iniesta, Verratti, Dahoud
- Kedvenc csapatod: Barcelona
En ezt nem erzem, reszemrol ki lett javitva ott a gondolatod ahol nem volt szerintem jo, ennyi. Irod pl Marquinhost, en meg ezert mondtam, hogy nev alapjan gyengebb max a keret, Umtiti is pl baromira bekezdett. Varane se nagy nevkent ment hozzatok, aztan latod..M1Ö írta:Csak elég "letámadósra" sikerült, mintha világi f***ságot kérdeztem volna, bár lehet rosszul érzékeltem.
Es ezzel nem azt mondom, hogy szamomra tokeletes a keret, Ardat en szemely szerint pl Lucasra elcserelnem, de attol meg baromi eros, es iden a cserekhez is batran lehet nyulni. Ha Arda igy fog jatszani egesz szezonban, akkor cserekent is kepes lehet lenditeni a jatekunkon.. Luchon fog csak mulni, hogy o mennyire el majd a lehetoseggel, Robert megadott neki mindent a jo szezonhoz..
-
- Kedvenc játékosaid: Ronaldinho, Ronaldo, Henry, Iniesta, Thiago, Neymar
- Kedvenc csapatod: Barça
Cillessen-Vidal,Umtiti,Mathieu,Digne-Gomes,Denis,Rafinha-Arda,Paco,Munir (bár ő menni fog, így helyette vki a B-ből, ha egyszerre két szélső kiesik, de a kp-ről legalább egy nem, akkor Ranfinha és Denis is feltolható.)
Casilla-Danilo,Nacho,Varane/Pepe (ki melyiket favorizálja kezdőnek),Coentrao-Kovacic,James,Isco-Asensio,Morata,LV
Ennél minőségibb cseresorrol szerintem egyik csapat sem álmodhatott, így is vannak olyan játékosok akik már-már luxus kategória padra, bár megérdemelten vannak ott (Arda-James). A BBC és MSN teljes kiesésén túl mindkét csapatnál vkp posztról gondolom azt, hogy a legjobban megéreznék a hiányt.
Casilla-Danilo,Nacho,Varane/Pepe (ki melyiket favorizálja kezdőnek),Coentrao-Kovacic,James,Isco-Asensio,Morata,LV
Ennél minőségibb cseresorrol szerintem egyik csapat sem álmodhatott, így is vannak olyan játékosok akik már-már luxus kategória padra, bár megérdemelten vannak ott (Arda-James). A BBC és MSN teljes kiesésén túl mindkét csapatnál vkp posztról gondolom azt, hogy a legjobban megéreznék a hiányt.
-
- Kedvenc játékosaid: Lampard Zidane Ronaldo
Dehogy túltam túl, ez egy madrid szurkolói fórum, írtam is, hogy reménykedem és szeretném. Miért ne lehetne? Egy évre temessük el a "spanyolország legjobb csapata kultuszt". Egyszerűen unom már, hogy ezt kell hallgatnom úton útfélen... Ha ezt itt nem írhatom le, akkor sehol. És számomra, az én véleményem szerint, csapatként ezzel a kerettel jobbak lehetünk, vagyis szerintem az én véleményem szerint, az én álmom szerint jobbak is leszünk. Remény, nem kijelentés. Kész. Aki akar nevet, aki akar figyelmen kívül hagy, csak annyit kérek kezeljétek a helyén a hszt.
- M1Ö
Jól van, legyen így. Igaz nem értek egyet, de makacs leszek és nem tudtok meggyőzni.
Szerintem a mi keretünk erősebb, aztán majd szezon végén okosabbak leszünk.

Szerintem a mi keretünk erősebb, aztán majd szezon végén okosabbak leszünk.

Csak elég "letámadósra" sikerült, mintha világi f***ságot kérdeztem volna, bár lehet rosszul érzékeltem.Te kerdezted, mi leirtuk..

-
Te kerdezted, mi leirtuk..M1Ö írta:Ami igaz is, csak SZERINTEM elől és hátul nem minőségileg. ... Ezért kérdeztem, hogy abszolút nem aggódtok a hátulja meg az eleje miatt? De látom nem...

Ugyhogy max nev alapjan nem erosodott a keret, de ez meg olyan, mintha latatlanba rasutnem most Asensiora, vagy tavaly Lucasra, hogy nem fogjak tudni potolni a BBC-t.
- MesQueUnClub
- Kedvenc játékosaid: Ronaldinho, Ronaldo, Zizou, Kaká, Messi, Eto'o, CR, Deco
- Kedvenc csapatod: Barca
Nekünk center helyettes kellett nem szélső, mert oda be tud szállni Arda/DS/Rafinha is akár és előbbi eddig eléggé érzi is, Marquinhos pedig középső védő oda pedig érkezett Umtiti aki eddig mondhatni tökéletesen illeszkedik és az EB-n is mikor bekerült rendkívül jó teljesítményt hozott le, nem mellesleg, max elrabolni lehetett volna a PSG-től mert eladni nem akarták.M1Ö írta: André Gomes helyett Nolito meg Marquinhos, pl.
♠Ronaldo♣Ronaldinho♥Zidane♦
-
Marquinhos nyilván, 60-ért elhozzuk padozni...M1Ö írta:André Gomes helyett Nolito meg Marquinhos, pl.MesQueUnClub írta:Na de most komolyan, ki lett volna az a minőség aki még a padot is tűri?

Nolito szerintem körülbelül egy szint Pacoval, viszont Noltio nem jó középen, nekünk oda kell ember.
- M1Ö
André Gomes helyett Nolito meg Marquinhos, pl.MesQueUnClub írta:Na de most komolyan, ki lett volna az a minőség aki még a padot is tűri?
- MesQueUnClub
Na de most komolyan, ki lett volna az a minőség aki még a padot is tűri?M1Ö írta:Erre jöttél te, hogy mélyítettétek a keretet. Ami igaz is, csak SZERINTEM elől és hátul nem minőségileg.
- M1Ö
Nem, klónozni kell egy Ronaldo-t meg Maradona-t!MesQueUnClub írta:Most a padra kit kéne venni? Lewát vagy Agüerot?

Én nem tudom, szerintem érthetően írtam le a gondolatom. Abból indult ki az egész, hogy az egyik srác leírta, hogy szerinte idén a mi keretünk tökéletesen van felépítve és 4-6 pontot vár ellenetek. Mondjuk azt túltolta, hogy temethetünk titeket. Erre jöttél te, hogy mélyítettétek a keretet. Ami igaz is, csak SZERINTEM elől és hátul nem minőségileg. Egy szóval nem mondtam, hogy szar a keretetek, mert abszolút top 3, DE a miénk szerintem jobb. Ezért kérdeztem, hogy abszolút nem aggódtok a hátulja meg az eleje miatt? De látom nem...

-
De miert ne lenne olyan a padon, aki potolni tud? Egyedul SR kiesese lenne nagy ervagas, mert Vidal nem tud vedekezni. Egy kh kiesik, ott van Umtiti. Alba kiesik, ott van Digne. Messi/Neymar kiesik, ott van Arda - akit nyilvan korai meg magasztalni, de az utobbi meccseinken a szeleken tobb mint biztato volt. Suarez kiesik, ott lesz Paco. Kozeppalyan meg Rakitic/Gomez, Ini/Denis, Busit meg 4 jatekos is tobbe kevesbe potolni tudja a keretbol. Az MSN helyett nem talalsz olyan beugrost, hogy az ne erzodjon meg, egyenileg, de egy jo formaban levo Ardanal es Paconal nem hiszem, hogy komolyabb padot ossze lehetne hozni elore..
Lestat jol irta, itt az edzokon fog mulni, nem a kereteken. Azok majdhogynem ki vannak maxolva mindegyik oldalon.
Lestat jol irta, itt az edzokon fog mulni, nem a kereteken. Azok majdhogynem ki vannak maxolva mindegyik oldalon.
-
Ha úgy nyomja Arda, mint eddig ebben a szezonban, akkor még Neymarnak is meggyűlik vele a baja.

- MesQueUnClub
Miért kéne rajta aggódni? 2 részre is érkezett erősítés, SR pedig rendkívül kombinatív játékra képes, ha nem is Alvesi szinten, de okos játékos, Vidal cserének a liga 70%-a ellen elég, ráadásul akár 3 védős felállásra is át lehet állni, ha szükséges, 3 kh-el. Előre ha jön Paco, akkor mellé ott van Arda aki kezd éledezni szélső szerepkörben, elég megnézni milyen szép gólokat vert. Most a padra kit kéne venni? Lewát vagy Agüerot?M1Ö írta: Komolyan egy Barcás sem aggódik a védelem meg a támadó sor miatt?Mert ott szerintem lesznek bajok. Legalábbis én nem lennék nyugodt, ha a Real állna így a k.pályán kívül.

Nemtudom emlékszel-e tavaly ősszel amikor másfél-két hónapig nem volt Messi és Neymi+Suárez, hogy oldotta meg (ellenetek se volt ott).M1Ö írta:Tegyük fel, hogy komoly sérülés nélkül lehozzátok a szezont, mert azért általában ez sikerül. De ha mégis kihull valaki elölről vagy hátulról, akkor nincs olyan a padon, aki minőségben pótolni tudná.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára MesQueUnClub 2016. augusztus 27., szombat 14:46-kor.
- M1Ö
Tegyük fel, hogy komoly sérülés nélkül lehozzátok a szezont, mert azért általában ez sikerül. De ha mégis kihull valaki elölről vagy hátulról, akkor nincs olyan a padon, aki minőségben pótolni tudná. Sergi Robertoval is várnék, egyelőre bíztató, de nekem eléggé kényszermegoldás szagú. K.páylán viszont fullon vagytok. Előre meg Rafinha és Arda nem megoldás. Igazából Denis és Munir a két csere, meg Paco, ha megy. Abszolút nem gyenge a keret, nem azt írtam, csak szerintem jobban is lehetett volna erősíteni. Nem kell temetni, meg lenézni őket. Szubjektív gondolat, de szerintem a mi keretünk jobban van felépítve, ezért írta a kollega, hogy idén már felénk kell billenjen a mérleg nyelve.