M1Ö írta:Ami igaz is, csak SZERINTEM elől és hátul nem minőségileg. ... Ezért kérdeztem, hogy abszolút nem aggódtok a hátulja meg az eleje miatt? De látom nem...

Te kerdezted, mi leirtuk..

Ennel minosegibben nem tudom hogy lehetett volna melyiteni elol-hatul, egyedul a jobbhatved poszt kerdojel nalam, de csak Vidal miatt. Es itt jon be, hogy te nem neztel tavaly annyi Barca meccset, meg a felkeszulest se kovetted vegig - legalabbis az irasod alapjan igy gondolom. SR Alves stilusu jobbhatved lehet nalunk, jol szerel, nagyon technikas, jol atlatja a jatekot, kihozza nehez helyzetekbol, nagyon jo alapanyag - ezzel nem azt mondom, hogy Alves szint. Egyedul a kezdosebessege nem olyan jo, es kerdes, hogy szezon vegeig hogy birja a terhelest, de a jateka boven biztato. Pihentetni meg lehet Vidallal Eibar szintu csapatok ellen. Balhatvednek volt eddig 1 szem Alba, most van melle Digne. Akit ha lattal jatszani, nem hiszem, hogy ne minosegi cserenek mondanal az eddigiek alapjan. Umtiti szinten, eros, gyors, labdaval meg magabiztosabb mint Pique kb. Ardat is irod, hogy nem megoldas szelre. Nezd meg az elozo ket meccset, meg ha idegen testnek is tunik, meglepoen jo szintet hozott, ennel tobbet egy cseretol nem lehet elvarni - sot.. Pacot meg nem kell nagyon magyarazni szerintem.
Ugyhogy max nev alapjan nem erosodott a keret, de ez meg olyan, mintha latatlanba rasutnem most Asensiora, vagy tavaly Lucasra, hogy nem fogjak tudni potolni a BBC-t.