Mennyei futball
-
- Kedvenc játékosaid: Zidane,Benzema,Modric,Kroos
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
Re: Mennyei futball
Ùgy beszéltek a macabiról mintha valami rossz orosz közép csapat lenne...
- M1Ö
- Kedvenc játékosaid: Zidane; Modric, Isco, Ramos; Nagy Ádám; Özil, Xabi
Szimpatikus vagy nem, igaza van. Már rohadtul unalmas, hogy minden magyar játékos a pénzt választja. Nyílván többségében így van, de maradjunk Madridon belül. Isco és Varane sem ment el jóval több fizetésért, pedig még bérelt helyük sincs a kezdőbe. Erre Nikolic is átmegy prostiba... Nem követtem ezt a ságát, de ha nincs valami nagyon komoly indok (nem volt komoly keresője pl) és csak a pénz miatt megy el Izraelbe, akkor jár neki a taps...G. V.tinho írta:szimpatikus dolog madarazni meg gúnyolódni...
akkor tedd ezt, ha neked is kínálnak évi 1 millió EUR fizetést, és hanyagul nemet mondasz... barátom.

De Gea - Carvajal, Varane, Ramos, Marcelo - Modric, Kroos, Verratti - Isco - Benzema, Agüero
-
Macabi konstans ott van az európai porondon, de a legia nem. Szerintem nem döntött rosszul. Jövőre a macabival nagyobb sansza lesz szerintem bl főtáblára jutni mint a legiával... Nincs ezzel semmi baj. Szóval én se értem a nagy nevetésed Remy... Most 6 meccs miatt kockáztassa a pályafutást? A macabi kimondottan jó kis csapat szerintem...
- Tádám
- El Siete
- Kedvenc játékosaid: Raúl, Pipita, Morientes, Zidane
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, Újpest
- Kapcsolat:
Sajtóhír.
Rengeteg klubnak van komoly történelme, de csak egyetlen klub írja a történelmet... Hala Madrid!
Hierro azt mondta: "Raúl egy Ferrari, amely idővel mindenkit le fog hagyni."- Igaza volt !
VARANE
Hierro azt mondta: "Raúl egy Ferrari, amely idővel mindenkit le fog hagyni."- Igaza volt !
VARANE
-
- Kedvenc játékosaid: Raul, Michel, El Buitre
szimpatikus dolog madarazni meg gúnyolódni...Remy írta:Nikolics menni Maccabi Tel-Aviv.![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Újabb madár. Bejutnak a BL-be és elmegy.
![]()
![]()
![]()
![]()
akkor tedd ezt, ha neked is kínálnak évi 1 millió EUR fizetést, és hanyagul nemet mondasz... barátom.
- Remy
- Kedvenc játékosaid: Zidane, CR, Ramos, Jesé, Griezmann, Varane, Marcelo, Modric, Bappé, Ødegaard
- Kapcsolat:
Nikolics menni Maccabi Tel-Aviv.
Újabb madár. Bejutnak a BL-be és elmegy.

2014 - 10.
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Cristiano Ronaldo 2008, 2013, 2014, 2016, 2017!
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
Schumacher, Verstappen, Alonso, Mick
New England Patriots
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Cristiano Ronaldo 2008, 2013, 2014, 2016, 2017!
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
Schumacher, Verstappen, Alonso, Mick
New England Patriots
-
Fiola idén még nem lepett pályára, továbbra is az osztrákok elleni sérülésével szenved.messideco írta:Komolyan, most Fiola az MB2-ben tolja a Gyakadémia színeiben?
- ikelemen5
- Kedvenc játékosaid: Zidane,Guti,Modric, Kroos
Srácok, a Magyarország-Svájc meccsre várhatóan mikortól lesznek kaphatóak a jegyek?
“I don’t trust fish.They breathe water…..that’s crazy.”
-
Én ùgy tudom, hogy van egy komolyabb külföldi megkeresése. Mùlt héten olvastam az interjùt, ha jól rémlik.

-
- Kedvenc csapatod: Arsenal
Komolyan, most Fiola az MB2-ben tolja a Gyakadémia színeiben?

"And my heart will leave you never."
- lestat
- Kedvenc játékosaid: Beckham, Zidane, C.Ronaldo, Ramos
http://m.nemzetisport.hu/minden_mas_foc ... ol-2520975
Nikolics-Hull City.
Nem hivatalos de nagyon pletykálnak.
Hááát ne legyen igazam de nemfog sok vizet zavarni szerintem angliában.
Nikolics-Hull City.
Nem hivatalos de nagyon pletykálnak.
Hááát ne legyen igazam de nemfog sok vizet zavarni szerintem angliában.
Cristiano Ronaldo
❼
2014-2024 Champions League Dynasty.
Danke Toni
Zinedine Zidane
92:48

2014-2024 Champions League Dynasty.
Danke Toni
Zinedine Zidane
92:48

Vörösbaranyi interjúból: "Akkor hoztunk egy döntést, ami után a Dinamónál még konkrét ajánlatot kaptunk a Liverpooltól, lett volna lehetőség Nyugat-Európába szerződni, de a moszkvaiak akkor ragaszkodtak hozzá.”
Ezt mondjuk eddig nem olvastam sehol, kicsit bántó így. Azt elfogadom hogy a PSV drágán adta és más nem fizetett volna, meg most a Bursaspor után sem, de ezek szerint akkor a Dinamóból lett volna esély eljönni normális helyre.
Ezt mondjuk eddig nem olvastam sehol, kicsit bántó így. Azt elfogadom hogy a PSV drágán adta és más nem fizetett volna, meg most a Bursaspor után sem, de ezek szerint akkor a Dinamóból lett volna esély eljönni normális helyre.

-
Hol lehet visszanézni a tegnapi meccsek góljait? Az Újpest meccs érdekelne.
nem találom sehol :\
nem találom sehol :\
- RealVazquez
- Kedvenc játékosaid: CR
Hat ez oriasi...
ugy tunik, iden sem fog sok baber teremni nekem az NB1-ben, sportfogadas szempontjabol. Hat ez mi a tokom volt Kubatov FC?
Ez a Fradi nagyon durvan kiemelkedik a mezonybol, hazai palyan mindenkit be kene daralniuk, erre baszki...

Ez a Fradi nagyon durvan kiemelkedik a mezonybol, hazai palyan mindenkit be kene daralniuk, erre baszki...

Szerintem a rendszeres játéklehetőség miatt adták kölcsön, a Hertha nem hiszem hogy megfelelt volna erre a célra. Amúgy is Storck embere, nem Palié, mondjuk ez mellékes most.
Kár, hogy sérült és nem velük készült, mert így azért megint hátrányból indul. De legalább felepitheti magát. Furcsa, hogy Dárdai őt nem kereste.
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K
K
- 'shutterisland
- Kedvenc játékosaid: LM / GD
- Kedvenc csapatod: fcb / esp / arg
kleinheisler kölcsönben a szintén bundesligában szereplő darmstadt-nál.
jó döntés lehet, kruse igazolásával kevesebbet játszott volna a werdernél.
jó döntés lehet, kruse igazolásával kevesebbet játszott volna a werdernél.
Tedd oda, hogy szerinted, mert szerintem meg nem. Továbbra is tartom, hogy megint csak az anyagiak után ment, de már mindegy.ericco írta:Nem menne lekezelő szmájlik nélkül?
A lényeg. Balázs oda megy, ahová tudásban való. Többre nincs neki. Valamikor volt, elcseszte. De német bajnokságról ne is álmodjon. Max elvitték volna olcsó kiegészítő embernek, de még az sem jött össze.
Ezen meg tényleg csak nevetni tudok igazán. Lehet Roy Hodgson alteregója vagy.ericco írta: A pontrúgásokhoz pedig annyit, hogy az egy igazi szakembernél nem nagyon számít. Állított labdát még a falusi focista is jól meg tudja rúgni.
Jó, régen ment neki is, de a beadások, szögleteket nem ő végzi.Realista24 írta:Ce is elrugja az összes szabadotKerlon írta:Ja, magyar szinthez.az összes csapatában rabiztak a pont rugasokat.
Ott a nyilatkozatban, hogy visszaszoltak, hogy nem. Szerinted nem volt tárgyalás közöttük vagy mi?
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K
K
- ericco
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, Philadelphia Flyers
- Kapcsolat:
Ezt én is leakartam írni, de akkor válaszult kaptam volna egy szemforgatós szmájlit, akkor viszont már ki kellett volna derítenem, hol lakik Kerlon...

Merci Zizou!
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kapcsolat:
Ce is elrugja az összes szabadotKerlon írta:Ja, magyar szinthez.az összes csapatában rabiztak a pont rugasokat.
Ott a nyilatkozatban, hogy visszaszoltak, hogy nem. Szerinted nem volt tárgyalás közöttük vagy mi?
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema