Realista24 írta:Döntetlen. Game over.
On: katalanek mar nyomatjak a bl sorsolásos csalás elméleteket.
Most ugyan mi nem jó nekik? Hol volt a csalás?
HozzászólásSzerző: Mester77 » 2016. augusztus 27., szombat 10:07
Realista24 írta:Döntetlen. Game over.
On: katalanek mar nyomatjak a bl sorsolásos csalás elméleteket.
HozzászólásSzerző: R.M.C.F » 2016. augusztus 27., szombat 7:53
MI a probléma ezzel? Ja hogy Te másképpen gondolod? Semmi baj,idiótázz le érte Te.....meg a nem kell vedekezo kozeppalyas
Tisztában vagyok azokkal amikről írok....inkább tanultál volna belőle,minthogy leidiótázol,meg a faxomat becézgeted.....amiket írtam kb 10 éven át,azok rendre rendben voltak. Szánalmas hogy mit meg nem engedsz magadnak......Máshol is megtudnám mérni a *****t ha akarnám. De nem különösképpen akarom mivel tele van hasonló olcsó alakokkal a szakma mint Te.
Ha annyira tudnad nem egy madridom forumon meregetned a faszodat szerintem.
Ezt is elmondtam már. Hogy szeretném,mindig is szerettem volna,de a munkám miatt egy csepp időm sem volt,illetve a szakma tanulatlansága miatt nem tudtam soha együttműködni a bebetonozott józsibácsival meg sanyinénivel akiknek fogalmuk sem volt mi ez a sport.de arrol meg nem igazan meseltel, hogy tenylegesen probaltal volna tenni valamit a foci irant.
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2016. augusztus 27., szombat 7:51
HozzászólásSzerző: R.M.C.F » 2016. augusztus 27., szombat 7:41
HozzászólásSzerző: nmate » 2016. augusztus 27., szombat 7:36
Mondjuk en nem allitom magamrol, hogy en vagyok a messias.R.M.C.F írta:Ha én kevés hasznos dolgot írtam...akkor Te mégis mennyit?![]()
Ha tudnál olvasni akkor nem írnál ekkora hülyeséget.
A faxozásod meg pffffff....és még neked áll feljebb. Baromi nevetséges egy alak vagy...sajnállak.
Bocs fonok, erre valaszolnom kellett mar, felbassza ez az idiota az agyamat. Mar befejeztem, tedd amit kell.Realista24 írta:Hello
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2016. augusztus 27., szombat 7:24
HozzászólásSzerző: R.M.C.F » 2016. augusztus 27., szombat 7:20
HozzászólásSzerző: nmate » 2016. augusztus 27., szombat 6:55
Beloled aztak kibaszottul dol a minoseg.R.M.C.F írta:A töredéke minőségi írása nem volt hozzám képest csak a nagy sz@ja....
HozzászólásSzerző: R.M.C.F » 2016. augusztus 27., szombat 6:42
Nem tudja mi az hogy színvonal. Ritka rossz természetű fazon.kodo írta:Legalabb nyerünk egy kicsit vele. Színvonal mindenképp emelkedik.Zsombor írta:Ja picit geci unalmas. De hát nem számít ha azt mondod lelepsz örökre és négy hónap múlva már irogatsz.
HozzászólásSzerző: kodo » 2016. augusztus 27., szombat 4:05
Legalabb nyerünk egy kicsit vele. Színvonal mindenképp emelkedik.Zsombor írta:Ja picit geci unalmas. De hát nem számít ha azt mondod lelepsz örökre és négy hónap múlva már irogatsz.
HozzászólásSzerző: Zsombor » 2016. augusztus 27., szombat 0:42
HozzászólásSzerző: Süti » 2016. augusztus 26., péntek 22:28
De ezen miért kell rugózni? Aki ezekre a médiákra támaszkodik, az meg is érdemli.R.M.C.F írta:Khhmmm....nálunk ilyenkor az a hír szokott menni hogy elzavarta a Real.....
Te meg jössz egy hihető racionális cselekvéssel.....
A realról istentelen sokat hazudott és hazudik a média....és ez nekik jó...mert a sok majom ezt szereti olvasni.
HozzászólásSzerző: R.M.C.F » 2016. augusztus 26., péntek 21:00
HozzászólásSzerző: palesz77 » 2016. augusztus 26., péntek 19:35
Ő akart menni, nem mi akartuk eladni. BL-ben akart védeni, ezt nem garantálta neki gondolom Lucho - vagy hagyta volna az eddigi felállást, vagy MAtS-ot akarta első számúnak -, ezért a chilei inkább lelépett.dzsi91 írta:Szerintem hiba volt ez a Bravo Cilessen csere.Nem is hibazott a chilei szibte és mellé sok nagy mentése volt.
HozzászólásSzerző: dzsi91 » 2016. augusztus 26., péntek 19:20
HozzászólásSzerző: BBeno » 2016. augusztus 26., péntek 19:06
HozzászólásSzerző: lesliejr » 2016. augusztus 26., péntek 9:15
Innentől mindenki azt magyaráz bele, amit szeretne és én itt alul fogok maradni, úgyhogy ezt kihagyom.Realista24 írta:Azzal nincs baj, ha megemlíti, de te is tudod, hogy Piqué miért említette.De ha ezt vki megemlíti az baj? Ki szeretné a csapatának a legnehezebb sorsolást?
HozzászólásSzerző: Süti » 2016. augusztus 25., csütörtök 15:52
Én örülök, hogy Bravo elkerült, szerintem messze a legjobb kapus volt kettejük közül. Bátor dolog 2 ilyen fiatal kapussal nekiindulni, remélem nem válik be.MesQueUnClub írta: Igazából nagy valószínűséggel MAtS lesz az első számú kapus, másodiknak teljesen jó lesz a holland sztem.
Nem akarom szétoffolni a topikot, de talán ennyi belefér.palesz77 írta:Bazoerrol par sort tudnal irni nekem?
HozzászólásSzerző: Ónó » 2016. augusztus 25., csütörtök 14:48
Jézusom ez a csávó kapus? Azt hittem eddig, hogy egy nagyon rossz csatár aki elől mindig mindent berúgnak a társakSüti írta:Ha a tavalyi szezonját hozza, akkor nem lesznek vele kint a vízből a katalánok.soadroli írta:közben Cillessen offisöl.
HozzászólásSzerző: morientes » 2016. augusztus 25., csütörtök 14:30
Ja,ezt nem tudtamBBeno írta:már ott van. akkor még nem volt.

Jelenlévő fórumozók: 11 regisztrált és 0 vendég
Real Madrid
Betis
Estadio Santiago Bernabéu
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem