Taktikai háború (Legyél Xabi)
Re: Taktikai háború (Legyél Zidane)
az mekkora kamu mar a marcatol hogy james magas fizetese miatt akarjak eladni. pont nyar elejen volt egy hir hogy tok alacsony a fizetese.
draxler meg marad egy evet az tuti
draxler meg marad egy evet az tuti
-
- Kedvenc játékosaid: Zidane,Benzema,Modric,Kroos
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
Amennyiben valaki lép, én hoznék egy Draxlert, ha mozdítható

- wZoLee7
- Kedvenc csapatod: REAL MADRID
Érdekes, azért ha Isco megy és James marad akkor nem kicsit leszek mérges.
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kapcsolat:
Marca elmélet!!Kerlon írta:TÁdám sérülést ír a keret hirdetésnél. Btw., ha a te elméleted a jó, abból Arsenal lesz. Jamesből meg Chelsea. Gyakorlatilag továbbra is a spanyolt tudnánk jobban használni, kevesebb a fizetése, keveset nyavalyog és spanyol is.Realista24 írta:Isco nincs keretben, két órája, még a kihirdetés előtt jött ki egy olyan hír, hogy aki ma kimarad a keretből Isco és James közül, az távozni fog. Marca hozta le.
Nacho sincs egyébként bent...
Jamest meg el kell engedni a francba, 2 hetente nyilatkozik valamelyik szerette, hogy Zidane nem kedveli, ezért nem játszik stb.. Akkor se fog, ha marad, de a sok retardtál meg ugat...

Én sehol nem találtam hírt sérülésről. Edzésen is ott vigyorog Cé mellett edzőcuccban.
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
TÁdám sérülést ír a keret hirdetésnél. Btw., ha a te elméleted a jó, abból Arsenal lesz. Jamesből meg Chelsea. Gyakorlatilag továbbra is a spanyolt tudnánk jobban használni, kevesebb a fizetése, keveset nyavalyog és spanyol is.Realista24 írta:Isco nincs keretben, két órája, még a kihirdetés előtt jött ki egy olyan hír, hogy aki ma kimarad a keretből Isco és James közül, az távozni fog. Marca hozta le.
Jamest meg el kell engedni a francba, 2 hetente nyilatkozik valamelyik szerette, hogy Zidane nem kedveli, ezért nem játszik stb.. Akkor se fog, ha marad, de a sok retardtál meg ugat...
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K
K
- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
Isco nincs keretben, két órája, még a kihirdetés előtt jött ki egy olyan hír, hogy aki ma kimarad a keretből Isco és James közül, az távozni fog. Marca hozta le.
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
-
- Kedvenc játékosaid: Sergio
- Kedvenc csapatod: Még is KI lehetne? Hagyjuk már a divatokat. A legnagyobb: REAL MADRID.
5 kulcsember nem lesz....hát nem lesz így könnyű.
Ha a fogalmatlan osztja az észt akkor nagy a baj.....úgyhogy nagy a baj.
- numberone1
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F., Ferencvaros
Remelm Modric hianyaban a kp-t fogjuk megerositeni es nem egy plusz embert a tamadosorba. Nalam is inkabb Kovacic most, mint James v Isco.
Casillas--Cafu,Hierro,Ramos,Robi Carlos--Kroos,Redondo,Modrics--Ronaldo,Benzema,Zidane
34. Liga, 13. BL
Merci Zizou
KAK 
34. Liga, 13. BL

Merci Zizou

- wZoLee7
Hát az alternatíváihoz képestRealista24 írta:Kova 1,78. Nem mondanám magasnak.

- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
Kova 1,78. Nem mondanám magasnak.
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- wZoLee7
Az a baj hogy Bale lenne elöl és nem Asensio, James meg a jobb oldalon teljesen haszontalan a beadásaival. Ide most be kell tolni kezdőként Kovat Modric helyére, kezdeni 433-ben, CR helyett Asensioval és meglássuk mit tudnak a srácok. Első meccsen idegenben egy kemény harcias csapat ellen nem fér bele sem James egy lábas lassú töketlenkedése, sem az hogy Isco keresse a helyét a kp jobb oldalán. Labda biztos, jól passzoló emberek kellenek Marcelo és Carvajal mellé is, akkor működhet a dolog. Pontrúgásokban meg erősek vagyunk, Kova magassága jól jöhet ha másból nem is sikerül bevenni az ellenfél kapuját. Morata, Bale, Kova, Ramos, Varane...ezt az ötöst elég nehéz lenyomni szögleteknél
- ziro4vr
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Ronaldo
A másik oldalról meg, a szoszisok bekezdenek majd mintha az életük lenne a tét, mire átvesz egy labdát meg megtolja, már 3x leszerelték és -1 ember lesz a kp-n.
Hazai büfé meccseken beadogathat meg lőhet gólokat, mikor az ellen behúzódik és helyet hagy, ilyen meccseken tavaly nem fért bele, most sem fog szerintem.
Hazai büfé meccseken beadogathat meg lőhet gólokat, mikor az ellen behúzódik és helyet hagy, ilyen meccseken tavaly nem fért bele, most sem fog szerintem.
Nem illik.
- pheco
- Kedvenc játékosaid: Beckham, CR, Ramos
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F.
Tök jól szállt be Sevilla ellen
Benne van leginkább benne a gól a középpályások közül. Ő ad be a legjobban, ami jól jön, ha Bale és Morata van elől. Simán játszatnám ma
(is
)

- ziro4vr
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Ronaldo
Csak ezzel a hamesz mániával számolnál fel.
Én Kovácsot raknám be, vagy egyiket se és 442 ahogy írtam korábban.

Én Kovácsot raknám be, vagy egyiket se és 442 ahogy írtam korábban.
Nem illik.
- pheco
- Kedvenc játékosaid: Beckham, CR, Ramos
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F.
Casilla-Carvajal-Varane-Ramos-Marcelo-James-Casemiro-Kroos-Bale-Morata-Asensio
Ezt a kezdőt küldeném fel ma este, ez lehet 4-3-3, 4-2-3-1 vagy 4-4-2 is akár. Aztán Kova, Isco, Lucas jöhet pörgetni a játékon, ha kell.
Ezt a kezdőt küldeném fel ma este, ez lehet 4-3-3, 4-2-3-1 vagy 4-4-2 is akár. Aztán Kova, Isco, Lucas jöhet pörgetni a játékon, ha kell.
- morientes
- Kedvenc játékosaid: Raul,Diego Maradona
- Kedvenc csapatod: Há' a rejálmadrid b+ :)
Ha a posztra gondolt a Ramos/Pepe/Varane viszonylatban,akkor ehhez a háromhoz mèrten ki.Jim írta:leírni azt, hogy Nacho kilóg a sorból??![]()
![]()
(a keretben)
valaki nem nézett meccset mostanában...
LEGIO PATRIA NOSTRA

http://m.youtube.com/watch?v=Hiyc2JB9v6U
Ha nem látod magadban a győztest,nem is lehetsz az...

http://m.youtube.com/watch?v=Hiyc2JB9v6U
Ha nem látod magadban a győztest,nem is lehetsz az...
- Jim
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Nacho
leírni azt, hogy Nacho kilóg a sorból??
(a keretben)

(a keretben)
- Veidt
- Kedvenc játékosaid: guti, de rossi, arbeloa
- Kedvenc csapatod: real madrid
Modric eltiltott.miVida írta:--------------Casilla----------------
Carvajal-Ramos-Varane-Marcelo
-------------Casemiro--------------
----------Kroos----Modric----------
-----Bale-----------------Isco------
---------------Morata---------------
JUANITO MARAVILLA
LM19 - TK8
LM19 - TK8

De nem szélső védő ő továbbra sem. Egyszerűen annyira jó és okos játékos, hogy berakták kényszerből balhátvédnek, ahol szintén hozza a top3 szintjét. BTB ő és nálunk is abban a pozícióban alkalmaznám. Egyértelműen Casemiro az, akinek a posztján jelentős javulást lehetett volna produkálni, mondjuk Kantéval, Pogbaval vagy Alabaval. Ebből 2ről lecsúsztunk és utóbbi esetében kéne bankot robbantani. Nos eddig, ha hihetünk a híreknek, akkor toltunk egyszer 50-et és még egyszer 65 milliót érte. Ebből az jön le, hogy a Bayern hajlandó tárgyalni, de nem tudom, hogy mennyire hajlamos a klub érte fizetni, mert ugye a posztjából kiindulva annyira nem nagy arc. Viszont, ha szakmailag nézné a klub, akkor rájöhetnének a fejesek, hogy tényleg ez az egyetlen poszt, amire nem kellene sajnálni ráfizetni se. (Halkan megjegyzem, hogy Pogbaért is mehettünk volna 90-100 millióval, de amit a MU fizetett az már szerintem nevetséges volt.)Steve írta:Irgalmatlan jó játékos.
Egy Robi Carlos pozíciót(ha nem is az ő szintjén) tudna produkálni. Felfutás, robotolás, kp, védelem mindegy.
Baromi jó a srác.
Svéd-osztrákon láttam élőben, brutálisan futotta le az egész mezőnyt, még ha sem a svéd, sem az osztrák nem egy minőségi keret.
Zlatan és ő kiemelkedtek minden tekintetben a meccsen.De mondjuk ez mindegy is bizonyít hétről-hétre a bajoroknál.
Amit továbbra is tartok, hogy Jamest el kéne passzolni és számolva az eltiltással kellene valaki Casemiro mellé. Akár olyan is, aki nem jelent előrelépést, hanem csak közel egy szinten van vele. 2 évre tervezve - lehet röhögni vagy se-, de egy Dembelé, Witsel, Weigl, Matic vonalon lehetne gondolkozni. Ilyen 30 millió (+-5 millát) nem kéne sajnálni rászánni a posztra. Főleg, ha Jamesért röpködnek a 70-80 milliós ajánlatok.
Estére meg
---------------Casilla
--------Varane-------Ramos
Dani------------------------Marcelo
---------------Casemiro
--------Kovacic--------Kroos
Bale------------------------Asensio
---------------Morata
kezdőt jósolok. Esetleg James vagy Isco fog bekerülni Kovacic helyére, de a jobb oldali btb helyére szerintem a kis horvát a legideálisabb. CR hiányában viszont 4231 is mehetne Jamessal 10es poszton Kova nélkül.
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K
K
- miVida
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema (Marcelo,Kovacic,Kroos)
- Kedvenc csapatod: Real Madrid (DVSC, Francia válogatott)
--------------Casilla----------------
én azt mondom, hadd bizonyítson Isco és Morata ma este és ha nem megy nekik akkor megint be fog bizonyosodni h nincs itt keresni valójuk, (hát ha felmegy Perezben is a pumpa, még ha egy veszteségbe is kerül) és alig várom h lássam mit tud Asensio és Mariano élesben a Realban
(mindenesetre CR és Benzema hiányozni fog ma meg hát Navas is, de remélem az ő hiányát kevésbé fogjuk érzékelni...)
szerk.: vmikor be lehetne hozni Kovacict/Jamest is ha jól megy a játék, ha meg erősíteni kell akkor Vazquezt
én azt mondom, hadd bizonyítson Isco és Morata ma este és ha nem megy nekik akkor megint be fog bizonyosodni h nincs itt keresni valójuk, (hát ha felmegy Perezben is a pumpa, még ha egy veszteségbe is kerül) és alig várom h lássam mit tud Asensio és Mariano élesben a Realban

(mindenesetre CR és Benzema hiányozni fog ma meg hát Navas is, de remélem az ő hiányát kevésbé fogjuk érzékelni...)
szerk.: vmikor be lehetne hozni Kovacict/Jamest is ha jól megy a játék, ha meg erősíteni kell akkor Vazquezt
Mert mit használ az embernek, ha az egész világot megnyeri is, de az ő lelkében kárt vall? Avagy micsoda váltságot adhat az ember az ő lelkéért?
Courtois - Odriozola-Ramos-Varane-Alaba - Kovacic-Kroos - Isco - Hazard-Mbappé-Asensio
Courtois - Odriozola-Ramos-Varane-Alaba - Kovacic-Kroos - Isco - Hazard-Mbappé-Asensio