En. Csak tudnom kene hogy mikor lesz a meccs...Géci írta:Kik gondolkoznak egy varsói meccsen?

HozzászólásSzerző: sonic » 2016. augusztus 25., csütörtök 21:31
En. Csak tudnom kene hogy mikor lesz a meccs...Géci írta:Kik gondolkoznak egy varsói meccsen?
HozzászólásSzerző: Géci » 2016. augusztus 25., csütörtök 20:53
HozzászólásSzerző: RealVazquez » 2016. augusztus 19., péntek 22:15
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2016. augusztus 19., péntek 21:35
Én az idei meccsre mennék, szóval remélem egyszer elolvasod, amit írtam privátbanEl Unico írta:De igen, engem érdekel!:) írj privátban legyszi, ott megbeszéljük a részleteket:)Realista24 írta:Kit érdekelne egy Betis elleni idegenbeli meccs?
Repjegy, kocsi, szállás 60ezer pénz.
A többi (belépő, üa ktg) még némi plusz. Belépő, ha lesz akkor 50-60 euró körül lesz.
Sevillai és madridi (opcionálisan, meccs időpontjától függően toledói) városnézéssel egybekötött út.
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2016. augusztus 18., csütörtök 11:07
Bernabéu túra olcsóbb, 19 helyett 13 euró.Takesz írta:Gondolkodom Carnet Madridista kártya kiváltásán..
Milyen előnyei vannak ennek a kártyának és ez hogy működik?
HozzászólásSzerző: Takesz » 2016. augusztus 18., csütörtök 11:00
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2016. augusztus 18., csütörtök 7:53
Remélem ketten vagytokEl Unico írta:De igen, engem érdekel!:) írj privátban legyszi, ott megbeszéljük a részleteket:)Realista24 írta:Kit érdekelne egy Betis elleni idegenbeli meccs?
A többi (belépő, üa ktg) még némi plusz. Belépő, ha lesz akkor 50-60 euró körül lesz.
Sevillai és madridi (opcionálisan, meccs időpontjától függően toledói) városnézéssel egybekötött út.
HozzászólásSzerző: RealVazquez » 2016. augusztus 18., csütörtök 0:58
De igen, engem érdekel!:) írj privátban legyszi, ott megbeszéljük a részleteket:)Realista24 írta:Kit érdekelne egy Betis elleni idegenbeli meccs?
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2016. augusztus 17., szerda 22:38
Szia,hollogabor86 írta:Sziasztok!
Október 23-án szeretnénk megnézni a párommal az Athletic Bilbao elleni mérkőzést. A jelentkezés linken nem tudok semmit kitölteni, ezért ide írok. Mivel csak ez a hétvégénk szabad ezért előre meg szeretném venni a jegyeket, hogy biztos meglegyenek. A 129-134 vagy 101-106 szektorokat néztem ki. Tudom, hogy nem olcsó helyek, de nem sűrűn fogok élőben meccset nézni..Vegyem meg viagogo-n, pegasus-on keresztül (ezt a kettőt találtam hirtelen) vagy esetleg rajtatok keresztül is tudok vásárolni?
Előre is köszönöm a választ!
Üdv,
Gábor
HozzászólásSzerző: hollogabor86 » 2016. augusztus 17., szerda 22:33
HozzászólásSzerző: zoli1234 » 2016. augusztus 16., kedd 15:07
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2016. augusztus 15., hétfő 8:47
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2016. augusztus 14., vasárnap 9:05
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2016. augusztus 12., péntek 13:46
Szia,revolver írta:Sziasztok!
A klub VB miatt melyik meccs marad el? Depor ( dec. 11-ei hétvége ) vagy pedig az utána következő? Elvileg dec. 15-én játszunk a VB-n. Köszi előre is
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2016. augusztus 7., vasárnap 20:04
Depor remelem nem. Azt néztem kirevolver írta:Sziasztok!
A klub VB miatt melyik meccs marad el? Depor ( dec. 11-ei hétvége ) vagy pedig az utána következő? Elvileg dec. 15-én játszunk a VB-n. Köszi előre is
HozzászólásSzerző: revolver » 2016. augusztus 7., vasárnap 18:52
HozzászólásSzerző: deni » 2016. augusztus 2., kedd 12:29
Köszönöm szépen uram.Realista24 írta:1. 99,9%, hogy nem változik, ahhoz valami természeti katasztrófának kéne lennie.deni írta:Sziasztok!
Szeptember 6., illetve 13. között Costa Bravan leszünk a kedves feleségemmel és szeretnénk elmenni az osasuna elleni meccsünkre. Azt, hogy a meccsjeggyel kapcsolatban az egyesület tud segíteni képben vagyok.
1- Viszont olyan kérdésem lenne, hogy amint látom már hivatalos a délután 16:00 órási kezdés. Ez változhat még?
2- Ha jól értesültem meccsnapokon nem lehet meglátogatni a stadiontúrát. Ebben az esetben szeretnénk MAdridba menni egy nappal hamarabb. Akkor van e esély a látogatásra, illetve esetleg valaki tud-e ajánlani valami olcsóbb szállást erre az egy napra, közel a stadionhoz. Tényleg csak arra van szükség, hogy aludni tudjunk hol, ugyanis meglátogatjuk a nevezetességeket, aztán hullák leszünk..![]()
3- Utazott-e már valaki a Barcelona - Madrid szupervonaton, vagy béreljek autót erre a szolid 600km-re?
2. Meccsnapon van túra, de csak korlátozottan, hazai öltöző pl. nem bejárható. Előtte/utána nyugodtan mehettek.
3. A vonatról sok jót lehetett olvasni, viszont keci drága, már bocsánat. Kocsibérlés vagy repülő (olcsóbb, nem vicc)
Kocsibérlés 35-40 euró nagyjából két napra.
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2016. augusztus 1., hétfő 20:52
1. 99,9%, hogy nem változik, ahhoz valami természeti katasztrófának kéne lennie.deni írta:Sziasztok!
Szeptember 6., illetve 13. között Costa Bravan leszünk a kedves feleségemmel és szeretnénk elmenni az osasuna elleni meccsünkre. Azt, hogy a meccsjeggyel kapcsolatban az egyesület tud segíteni képben vagyok.
1- Viszont olyan kérdésem lenne, hogy amint látom már hivatalos a délután 16:00 órási kezdés. Ez változhat még?
2- Ha jól értesültem meccsnapokon nem lehet meglátogatni a stadiontúrát. Ebben az esetben szeretnénk MAdridba menni egy nappal hamarabb. Akkor van e esély a látogatásra, illetve esetleg valaki tud-e ajánlani valami olcsóbb szállást erre az egy napra, közel a stadionhoz. Tényleg csak arra van szükség, hogy aludni tudjunk hol, ugyanis meglátogatjuk a nevezetességeket, aztán hullák leszünk..![]()
3- Utazott-e már valaki a Barcelona - Madrid szupervonaton, vagy béreljek autót erre a szolid 600km-re?
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2016. augusztus 1., hétfő 20:24
Írok később, ha gepnel leszek, ha addig senki.deni írta:Sziasztok!
HozzászólásSzerző: deni » 2016. augusztus 1., hétfő 20:02
Jelenlévő fórumozók: 29 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem