Bajnokok Ligája
- sonic
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Modric
Re: Bajnokok Ligája
Vannak mar idopontok?
"..We change the course of history. Everyday people like you and me.."
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
- Kapcsolat:
40-50 euró gondolom, bár a Ludogorets úgy 18 euró voltferni írta:Varsói meccs mennyibe fáj majd kb szted?Realista24 írta:Ezt az elcseszett sorsolást, hogy egy meccsre nem lehet eljutni értelmes áron és módon.
Jegyhez van esély jutni?

Esély van.
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Varsói meccs mennyibe fáj majd kb szted?Realista24 írta:Ezt az elcseszett sorsolást, hogy egy meccsre nem lehet eljutni értelmes áron és módon.
Jegyhez van esély jutni?
- ziro4vr
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Ronaldo
Köszönöm ezt a kiemelt figyelmet.numberone1 írta: Ok hiszek neked, remelem mast is mondasz, amit eddig meg eddig senki nem emlitett veluk kapcsolatban.

Nekem mondod? Most kapják meg a dortmundot, amikor a haverom eligazolt.Realista24 írta:Ezt az elcseszett sorsolást, hogy egy meccsre nem lehet eljutni értelmes áron és módon.

Nem illik.
- Chris
- Kedvenc játékosaid: Roberto Carlos, Zidane
Meg lehet ezt is magyarázni egy kis kreativitással. Amikor a csoportos-betűs golyókat pakolja be a fickó az urnába akkor a kívánt csoport golyóját sokáig a kezében tartja, lehelget rá fújogatja, hogy melegebb legyen csak persze a kamera azt nem mutatja.Más kérdés, hogy a csapatnevek golyóit teljesen felesleges lenne variálni, mert úgy is a csoportot utána sorsolják csak hozzá.

Már csak arra nehéz magyarázatot adni, hogy a Dormund az mióta jó a Realnak? Biztos azért ment a milliós csekk az Uefának, hogy a 4. kalapból a Legia legyen, ne a Dynamo Zagreb

- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
Ezt az elcseszett sorsolást, hogy egy meccsre nem lehet eljutni értelmes áron és módon.
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- numberone1
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F., Ferencvaros
Ok hiszek nekedziro4vr írta:Annyival, hogy én értek hozzá.numberone1 írta: Miert mennyivel tud tobbet, mint aki nezi a meccsit? Gundogan mar nincs ott, mar nem is koveti oket.![]()
A bayern ellen jok voltak, lefociztak oket.Vedelmuk csengecske, kicsit meg rutintalanok, de biztos csiszolodik.

Casillas--Cafu,Hierro,Ramos,Robi Carlos--Kroos,Redondo,Modrics--Ronaldo,Benzema,Zidane
34. Liga, 13. BL
Merci Zizou
KAK 
34. Liga, 13. BL

Merci Zizou

- András93
Az NSO már lehozta, a kommenteknél meg is jelentek a hideg-meleg golyó összeesküvők.Bencze írta:Vajon mikor jonnek bundat visitva, hogy Roberto Carlos visszarakott egy golyot, majd kihuzott egy masikat?

Más kérdés, hogy a csapatnevek golyóit teljesen felesleges lenne variálni, mert úgy is a csoportot utána sorsolják csak hozzá.
- ziro4vr
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Ronaldo
Annyival, hogy én értek hozzá.numberone1 írta: Miert mennyivel tud tobbet, mint aki nezi a meccsit? Gundogan mar nincs ott, mar nem is koveti oket.![]()
A bayern ellen jok voltak, lefociztak oket.Vedelmuk csengecske, kicsit meg rutintalanok, de biztos csiszolodik.

Nem illik.
- numberone1
Miert mennyivel tud tobbet, mint aki nezi a meccsit? Gundogan mar nincs ott, mar nem is koveti oket.ikarus93 írta:Dortmundról zirot kérdezném hogy mennyire lehetnek veszèlyesek ?

Casillas--Cafu,Hierro,Ramos,Robi Carlos--Kroos,Redondo,Modrics--Ronaldo,Benzema,Zidane
34. Liga, 13. BL
Merci Zizou
KAK 
34. Liga, 13. BL

Merci Zizou

- Bencze
- Kedvenc játékosaid: Benzema, Valverde
- Kedvenc csapatod: Tippelj :)
Vajon mikor jonnek bundat visitva, hogy Roberto Carlos visszarakott egy golyot, majd kihuzott egy masikat? 
Keveres nelkul huzott egyet, majd raszoltak, hogy keverje meg oket es huzzon ki egy masikat.

Keveres nelkul huzott egyet, majd raszoltak, hogy keverje meg oket es huzzon ki egy masikat.
- MesQueUnClub
- Kedvenc játékosaid: Ronaldinho, Ronaldo, Zizou, Kaká, Messi, Eto'o, CR, Deco
- Kedvenc csapatod: Barca
Félre ne értsd nem nézem le, de a csoportkörök alatt az a csapat szerintem még formálódni fog és valamikor tavasszal fog beérni a koncepció.Chris írta: Guardiolát azért nem nézném le. Szerintem stabilitásban, önbizalomban sokat fognak vele előre lépni. Az első igazán nyertes mentalitású edző a Citynél, sokat nyerhetnek vele.
Akik ezt a sorsolást nagyon csúnyán beszívták az a PSV és a Rostov.
♠Ronaldo♣Ronaldinho♥Zidane♦
- Chris
- Kedvenc játékosaid: Roberto Carlos, Zidane
Guardiolát azért nem venném félvállról. Szerintem stabilitásban, önbizalomban sokat fognak vele előre lépni. Az első igazán nyertes mentalitású edző a Citynél, sokat nyerhetnek vele.Igazából szerintem nagyjából azonos csoportot kapott a Barca/Real, akik beszívták azok a Bayern és az Atma, én jelenleg nem nagyon érzem erősebbnek a City-t sem a Dortmundnál.
ui. szerintem is a Barca csoportja a lekeményebb. Azért a Mönchengladbach sem annyira egyszerű eset a 4. kalapból.
- ateeemadrid
Dortmund kemény lesz, de azért a védelmük elég sebezhető lett szerintem, a Sporting meg nem kéne hogy gondot okozzon. De amúgy sincs okunk az utóbbi időben panaszkodni.
Szvsz a Barca csoportja azért keményebb, ez még a bajnokságban jól jöhet.
Cének meg grat.

Szvsz a Barca csoportja azért keményebb, ez még a bajnokságban jól jöhet.
Cének meg grat.

- ikarus93
Dortmundról zirot kérdezném hogy mennyire lehetnek veszèlyesek ?
"Régen szegények fociztak és a gazdagok nézték
Most a gazdagok fociznak és a szegények nézik"
Puskás Ferenc
Most a gazdagok fociznak és a szegények nézik"
Puskás Ferenc
- MesQueUnClub
- Kedvenc játékosaid: Ronaldinho, Ronaldo, Zizou, Kaká, Messi, Eto'o, CR, Deco
- Kedvenc csapatod: Barca
Igazából szerintem nagyjából azonos csoportot kapott a Barca/Real, akik beszívták azok a Bayern és az Atma, én jelenleg nem nagyon érzem erősebbnek a City-t sem a Dortmundnál.
♠Ronaldo♣Ronaldinho♥Zidane♦
Szerintem meg rohadt hajtós meccsek lesznek a portugálok ellen, a Dortmund meg bárki élet veszélyes lehet.numberone1 írta:Nem lesz konnyu Dortmund ellen, de viszont jo meccseknek fog kinezni...ami a lenyeg. Sporting laza meccs lesz.Kerlon írta:
Ennek a Dortmund Sporting kettősnek nem örülök.
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K
K
- numberone1
Nem lesz konnyu Dortmund ellen, de viszont jo meccseknek fog kinezni...ami a lenyeg. Sporting laza meccs lesz.Kerlon írta:
Ennek a Dortmund Sporting kettősnek nem örülök.
34. Liga, 13. BL
Merci Zizou
KAK 
34. Liga, 13. BL

Merci Zizou

- Galacticos
Mert ezek szerint van isten.Remy írta:Miért nem egy csapatban vannak?![]()
- Remy
- Kedvenc játékosaid: Zidane, CR, Ramos, Jesé, Griezmann, Varane, Marcelo, Modric, Bappé, Ødegaard
- Kapcsolat:
CR!!!!!
Bogyesz is megvan, mert ha ezt nem kapta más, azt sem fogja.

2014 - 10.
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Cristiano Ronaldo 2008, 2013, 2014, 2016, 2017!
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
Schumacher, Verstappen, Alonso, Mick
New England Patriots
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Cristiano Ronaldo 2008, 2013, 2014, 2016, 2017!
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
Schumacher, Verstappen, Alonso, Mick
New England Patriots