Hát elég gagyi rész volt. Szőke ribi játéka mocskosul irritáló.nmate írta:Robot
Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!Filler. De legalabb haladt elore a Darlane szal, ami amugy valoban el volt maradva.

Sorozatok, TV műsorok
- ziro4vr
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Ronaldo
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
Re: Sorozatok, TV műsorok
Nem illik.
- P. Krisz
Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!Amekkora vérfürdő volt az falon és az ágyon, kizárt dolog, hogy valaki olyan "tisztának" tűnjön utána mint Nasir.torjack írta:primrose írta:The night of
Aki esetleg nézi...szerintetek ki a gyilkos?![]()
Nekem úgy lenne érdekes haSpoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!Nazt felmentenék,majd miután kisétál eszébe jut,hogy tényleg Ő tette...
Hogy híjják?
Bill.
Ide hallgass Bill!... Bill??!!! Mi a lófaszt hallok én, Bill?
Bill.
- torjack
- Kedvenc játékosaid: R9, Zizou, Raúl, RC, San Iker, Redondo, Hierro, Xabi, Ramos, CR7
- Kedvenc csapatod: RMCF, Fradi,Nationalelf
primrose írta:The night of
Aki esetleg nézi...szerintetek ki a gyilkos?![]()
Nekem úgy lenne érdekes haSpoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!Nazt felmentenék,majd miután kisétál eszébe jut,hogy tényleg Ő tette...
-
- Kedvenc játékosaid: Benzema, Coentrao, Varane, Modric
The night of
Aki esetleg nézi...szerintetek ki a gyilkos?
Aki esetleg nézi...szerintetek ki a gyilkos?

But he is a good boy...
Stranger things
Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!Visszaolvasgattam ki mit írt erről az évadról. Azon túl, hogy Eleven biztos hogy upside downban van, szerintem van még egy Demogorgon. Mikor Will anyja meg Hopper átmentek, Hopper talált egy bazi nagy tojást, nem? Meg követték a vérnyomokat, amik a könyvtárba vezettek, ahol Willt megtalálták, de amelyiket kinyírta Eleven, annak semmiféle sérülése nem volt.
Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!Visszaolvasgattam ki mit írt erről az évadról. Azon túl, hogy Eleven biztos hogy upside downban van, szerintem van még egy Demogorgon. Mikor Will anyja meg Hopper átmentek, Hopper talált egy bazi nagy tojást, nem? Meg követték a vérnyomokat, amik a könyvtárba vezettek, ahol Willt megtalálták, de amelyiket kinyírta Eleven, annak semmiféle sérülése nem volt.
- nmate
- Kedvenc játékosaid: Arbeloa
Robot
Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!Filler. De legalabb haladt elore a Darlane szal, ami amugy valoban el volt maradva.
- P. Krisz
Hogy híjják?
Bill.
Bill.
-
- Kedvenc játékosaid: Benzema, Coentrao, Varane, Modric
Én. Zseniális.soadroli írta:Orange Is The New Black S04
zseniális. 10/10. nézi valaki?

Tegnap elkezdtem a Night of-ot, egyelőre 2 részen vagyok túl, de ma bedarálom az összeset, jövő héttől pedig (ha jól tudom hétfőtől) jöhet a finálé. A héten, nagyjából szombat körül kezdem a Stranger things-et is, egyszerűen túl sok jó véleményt olvastam mindkét sorozatról ahhoz, hogy kihagyjam őket. A Night of egyébként eddig borzasztóan bejövős, imádom a hangulatát és így 2 rész után fogalmam sincs, hogy ki tette a gyilkosságot, remélem egészen az utolsó részig megmarad ez az izgalom.

But he is a good boy...
- P. Krisz
Tiv Tivy lesz az új Való Világ egyik szereplője.

Hogy híjják?
Bill.
Bill.
- P. Krisz
Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!Egy rész alatt szvsz. nincs idő felépíteni egy történetszálat arra , hogy ki a gyilkos ,ha nem Don és normálisan lezárni a történetet. A hullászállítós feka szerintem csak nőgyűlölő , belőle nem nézem ki a gyilkost . A másik fekát pedig elő kéne keríteni . Belőlük csak egy beismerő vallomással lehetne vádlottat csinálni . Don más tészta , volt indítéka és a házat is ismerte . Ha pedig nem lenne sáros nem ilyen lenne a viselkedése Stone-nal szemben.TheBull6 írta: Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!Az én szimpátiámat is elvesztette már, értem én, hogy ő maga is fosik Freddytől, de azért na... Szerintem is felmentik amúgy, de csak nem lesznek annyira balfaszok a készítők, hogy mivel minden elkezdett Don felé mutatni, ő is lesz a gyilkos. Marha amatőrség lenne és nem igazán csináltak amatőr dolgokat eddig, bár ugye akkor felmerülne a kérdés, hogy vajon akkor ki tette. Azt meg nem tudom, hogy lesz-e második évad, nem jártam még utána a dolognak.
Hogy híjják?
Bill.
Bill.
mindkettő 8 részesziro4vr írta:Jól van kössz, Night offot letolom először, aztán a másikat majd ledarálom valamikor. Az csak 8 rész úgy is.
"A gólöreme nem volt szép nekem mégis óriási örömöt okozott mert abban a pillanatban tudtam mennyi Real\Cr gyülölő rohad el belülről életük legszörnyűbb élménye az agyukba is beleégett úgy odarakta a köcsögöknek..." - dzsi91
- ziro4vr
Jól van kössz, Night offot letolom először, aztán a másikat majd ledarálom valamikor. Az csak 8 rész úgy is.
Kell most valami, a scream kiment, csak a robotot nézem, meg majd a nolan-est amikor indul.
Kell most valami, a scream kiment, csak a robotot nézem, meg majd a nolan-est amikor indul.
Nem illik.
- soadroli
- Kedvenc csapatod: a másik
egyiket se érdemes kihagyni. de akkor inkább night of, aztán stranger, azt 1 nap alatt le lehet darálni

stranger things az darálósabb szerintem. sok cliffhanger nem hagy nyugodni a részek végén és úgyis nézni akarod majd.ziro4vr írta:Kérdés, aki esetleg nézte mindkettőt:
Night of vagy Stranger things? Ha csak egyre van időm, melyiket érdemesebb? Témára az előbbi izgatott fel jobban.
the night of meg akkor minőség, hogy beszarsz. bár annak meg jövőhéten vége, szóval, akkor szerintem inkább daráld ST-t, mert, akkor ott nem kell 1 hetet várnod a fináléra.

"A gólöreme nem volt szép nekem mégis óriási örömöt okozott mert abban a pillanatban tudtam mennyi Real\Cr gyülölő rohad el belülről életük legszörnyűbb élménye az agyukba is beleégett úgy odarakta a köcsögöknek..." - dzsi91
- Remy
- Kedvenc játékosaid: Zidane, CR, Ramos, Jesé, Griezmann, Varane, Marcelo, Modric, Bappé, Ødegaard
- Kapcsolat:
Utobbi.
)

2014 - 10.
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Cristiano Ronaldo 2008, 2013, 2014, 2016, 2017!
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
Schumacher, Verstappen, Alonso, Mick
New England Patriots
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Cristiano Ronaldo 2008, 2013, 2014, 2016, 2017!
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
Schumacher, Verstappen, Alonso, Mick
New England Patriots
- ziro4vr
Kérdés, aki esetleg nézte mindkettőt:
Night of vagy Stranger things? Ha csak egyre van időm, melyiket érdemesebb? Témára az előbbi izgatott fel jobban.
Nem illik.
Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!Az én szimpátiámat is elvesztette már, értem én, hogy ő maga is fosik Freddytől, de azért na... Szerintem is felmentik amúgy, de csak nem lesznek annyira balfaszok a készítők, hogy mivel minden elkezdett Don felé mutatni, ő is lesz a gyilkos. Marha amatőrség lenne és nem igazán csináltak amatőr dolgokat eddig, bár ugye akkor felmerülne a kérdés, hogy vajon akkor ki tette. Azt meg nem tudom, hogy lesz-e második évad, nem jártam még utána a dolognak.P. Krisz írta:The Night OF
Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!Nasir , baszódj meg. Teljesen antipatikus lett a karaktere. Drogdíler, 2 embert is megvert , most pedig bűnrészes lett gyilkosságban. Valószínűleg felmentik , de nem tudok örülni neki . Egyre inkább úgy tűnik, hogy Don a tettes.

- P. Krisz
The Night OF
Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!Nasir , baszódj meg. Teljesen antipatikus lett a karaktere. Drogdíler, 2 embert is megvert , most pedig bűnrészes lett gyilkosságban. Valószínűleg felmentik , de nem tudok örülni neki . Egyre inkább úgy tűnik, hogy Don a tettes.
Hogy híjják?
Bill.
Bill.
- nmate
- Kedvenc játékosaid: Arbeloa
ironikus lenne penzt kiadni erted.gergo írta:Kicsit off: Mr. Robot játék Androidra és szifonra![]()
Valaki próbálta már? Én sajnálom rá a pénzt

Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!Or is it that we voted for this? Not with our rigged elections, but with our things, our property, our money.