Real Madrid vs. Barcelona
-
- Kedvenc játékosaid: Lampard Zidane Ronaldo
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
Re: Real Madrid vs. Barcelona
Maradjunk annyiban, hogy a tavalyi sorsolás kellemes volt nekünk így nevekre. De ha megnézné bárki, hogyan is játszottak ellenünk, lehet megváltozna a véleménye. Vagy nem, mert ebbe lehet kapaszkodni, ez az egyetlen mentségük arra, miért is ülhettünk fel a trónra újra.
Pique szerencséje a csapat és a csapat szelleme, válogatottban viszont kijönnek a hátrányosságai. Szerintem tucat, mások szerint jó. Pont.
Csoportkörben pedig jöhet nekik négy negyedik kalapos, ne sírjanak Messi lemaradása miatt. Elegem van, verjen százat legyen mire recsizni.
És ha valaki mégis bedobná, ezt a sorsolást újra jusson eszetekbe, ha mi(a real) elcsaltuk és kifizettük a sorsolást, mit kellett tennie a Barca vezetésnek azért a bíráskodásért, ami jellemezte azt a "néhány" bl meccsüket a "foci csúcsa" korban?
Tudom, tudom ellenetek fújtak...mindig, szegénykék.
Pique szerencséje a csapat és a csapat szelleme, válogatottban viszont kijönnek a hátrányosságai. Szerintem tucat, mások szerint jó. Pont.
Csoportkörben pedig jöhet nekik négy negyedik kalapos, ne sírjanak Messi lemaradása miatt. Elegem van, verjen százat legyen mire recsizni.
És ha valaki mégis bedobná, ezt a sorsolást újra jusson eszetekbe, ha mi(a real) elcsaltuk és kifizettük a sorsolást, mit kellett tennie a Barca vezetésnek azért a bíráskodásért, ami jellemezte azt a "néhány" bl meccsüket a "foci csúcsa" korban?
Tudom, tudom ellenetek fújtak...mindig, szegénykék.
- RealMadridFanatic
nem rossz védő
És ennyi is a történet. A kolléga is szerintem inkább a viselkedésére gondolt, abban pedig azért van némi igazság.
Más téma.
Volt nyáron Dabason Escola Barcelona tábor, egyik gyerekkori cimborám utánpótlás edző, volt szerencséje részt venni a rendezvényen.
A mellé beosztott edzővel jó kapcsolatba került, és kérdezte, hogy az Ő, 1-től 5-ig terjedő skálájuk alapján van-e a táborban lévő 2-300 gyerek közül hármas. Hát nem volt... El is mondta, h 10-12 korukra már elég komoly taktikai finomságokat (labdavesztés esetén letámadás, tolódások, helyezkedés, stb.), gyors gondolkodást kellene mutatniuk a gyerekeknek, nálunk meg rohangálnak össze-vissza többnyire. A tehetség, a kiemelkedő technikai tudás megvan, de ez ma már kevés.
Ők miközben járják a világot (úgy rémlik 7-8 edző és tolmács) keresik is a tehetségeket, akit 5-ösnek ítélnek meg másnap repül a családdal Barcelonába a La Masiába...
Érdekesség, hogy a saját fiát nagyon pöpec játékosként jellemezte (nyilván

Volt egy olyan edző is, aki az utánpótlásban Messivel focizott, csak Ő "elbulizta".

Ami még érdekes volt, hogy a mentalitásuk teljesen más, mint itthon. Volt egymás közötti lábtenisz meccs, és nem ismernek elveszett labdát, és még a bulifocin is "vérre" mennek, minden áron a győzelmet hajszolják. Közben persze megmaradnak normális embernek, de iszonyú módon hajtják magukat is, egymást is.
„Ő volt a tökéletes játékos, megvolt benne az erő, a sebesség, a technika, és a gyorsaság. Döbbenetes játékos volt, mintha egy laborban hozták volna létre." (Gianluigi Buffon Ronaldoról)
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kapcsolat:
Azzal nincs baj, ha megemlíti, de te is tudod, hogy Piqué miért említette.De ha ezt vki megemlíti az baj? Ki szeretné a csapatának a legnehezebb sorsolást?
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
-
- Kedvenc csapatod: Barcelona
Piquét lehet utálni, sőt, egy Real szurkolónak kell is. De olyat írni, hogy úgy focizik mint egy szurkoló nem túl szerencsés. Egyáltalán nem rossz védő, ráadásul neki is van az a hülye tulajdonsága mint Alves-nek volt, hogy a legnagyobb meccseken nyújtja a legjobbat.
De, hogy egy rossz játekos lenne? Ez kb olyan, mint a Messi sebessége és játéka megkopott.
Nem kopott ott még semmi, csak hatrébb játszik és sokszor szabadabban. Egyrészt Xavi hiánya miatt, másrészt L.Suarez miatt. Ha van egy olyan fújtató, csapkodó, harcoló, megállíthatatlan centered mint ő akkor minek küldenéd be a darálóba a pici törékeny Messit? Miért pazarolja az erejét a védők sűrűjében?
De nincs ott semmi gond Leo-val. Ha megindul, ugyanúgy elfut mindenki mellett és most is beültet a hintába 3 védőt egyszerre úgy, hogy a mez megfordul rajtuk.
Bl sorsolás? Én is aláírnám a Real tavalyi ágát v mikor a 16 között az Apoel jött. Elegem van a Citykből, Arsenalokbol, Atleticokból és Bayernekből. De ha ezt vki megemlíti az baj? Ki szeretné a csapatának a legnehezebb sorsolást?
Szóval Barcelona-Porto-Brugges-Celtic, hogy ne kelljen messze utazni, főleg a ruszkikhoz.
De, hogy egy rossz játekos lenne? Ez kb olyan, mint a Messi sebessége és játéka megkopott.
Nem kopott ott még semmi, csak hatrébb játszik és sokszor szabadabban. Egyrészt Xavi hiánya miatt, másrészt L.Suarez miatt. Ha van egy olyan fújtató, csapkodó, harcoló, megállíthatatlan centered mint ő akkor minek küldenéd be a darálóba a pici törékeny Messit? Miért pazarolja az erejét a védők sűrűjében?
De nincs ott semmi gond Leo-val. Ha megindul, ugyanúgy elfut mindenki mellett és most is beültet a hintába 3 védőt egyszerre úgy, hogy a mez megfordul rajtuk.
Bl sorsolás? Én is aláírnám a Real tavalyi ágát v mikor a 16 között az Apoel jött. Elegem van a Citykből, Arsenalokbol, Atleticokból és Bayernekből. De ha ezt vki megemlíti az baj? Ki szeretné a csapatának a legnehezebb sorsolást?
Szóval Barcelona-Porto-Brugges-Celtic, hogy ne kelljen messze utazni, főleg a ruszkikhoz.

- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
Ráadásul Real drukker volt mindig isziro4vr írta:Szerintem meg szimpla kisebbségi komplexus. Az asszony a sztár, ő hordja a nadrágot, rá recskáznak, valamivel neki is ki kell tűnnie. Ha már a játékával nem megy.dzsi91 írta:Piké egy igazi barcelona drukker,úgy beszél,úgy viselkedik,úgy köpköd és úgy is focizik mint egy szurkoló...

Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- ziro4vr
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Ronaldo
Szerintem meg szimpla kisebbségi komplexus. Az asszony a sztár, ő hordja a nadrágot, rá recskáznak, valamivel neki is ki kell tűnnie. Ha már a játékával nem megy.dzsi91 írta:Piké egy igazi barcelona drukker,úgy beszél,úgy viselkedik,úgy köpköd és úgy is focizik mint egy szurkoló...
Nem illik.
Remélem kapnak egy Dortmund, Spurs, Monaco csoportot. De amúgy milyen aranyos Mr Shakira ennyire még én se emlékszem a BL menetelésünkre.

"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K
K
- Kercsó
- Kedvenc játékosaid: R9, Kroos, Guti, Zidane, Bellingham
Barca fans are officially advocating the case that Griezman deserves European player of the year award.
The strongest point is Griezman missed the penalty in UCL FINAL but still did not retire!

bocsi ha már volt
#whatisyourexcuse
Zinedine Zidane - When I retire I'll say, I managed Kroos.
"Mégis, ha legvégül össze kellene foglalnom a sikereim okát, csak annyit mondanék, hogy mindig én akartam jobban." Benedek Tibor
Zinedine Zidane - When I retire I'll say, I managed Kroos.
"Mégis, ha legvégül össze kellene foglalnom a sikereim okát, csak annyit mondanék, hogy mindig én akartam jobban." Benedek Tibor
- dzsi91
- Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo, Sergio Ramos, Karim Benzema, Luka Modrić
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F
Piké egy igazi barcelona drukker,úgy beszél,úgy viselkedik,úgy köpköd és úgy is focizik mint egy szurkoló...
"Real Madrid have made me feel small, as if I had a small penis...Football is my religion and I don't like that there are gods bigger than mine."- Robbie Williams
- torjack
- Kedvenc játékosaid: R9, Zizou, Raúl, RC, San Iker, Redondo, Hierro, Xabi, Ramos, CR7
- Kedvenc csapatod: RMCF, Fradi,Nationalelf
Realista24 írta:Tw Pique: CL draw I'd prefer? An easy group. Italy's 3rd RO16, Germany's 8th in quarters, England's 4th in Semi. 2nd leg at always at home."
CL draw i'd prefer? I don't care, just give me Ovrebo

Ennek a korszaknak, generációnak az én szememben amúgy is nagy vesztese piké... Az összes madridi és legtöbb barca játékos méltó módon viselte a kupák megnyerését és a vereségeket is. Ronaldo, Ramos, Iniesta, Puyol mind hősök klubjukban és korszakukban... Lehetne sorolni a neveket...Marcelo, Modric, Messi, Xavi. Mind felülkerekedtek saját határaikon és az ellenfeleken... Ez meg egy nyávogó arrogáns pöcs. Szégyelném katalánék helyében.
Piké egyetlen megnyilvánulása sem tud már bosszantani. Bárkitől kisebb a szememben a futball világában.
Piké egyetlen megnyilvánulása sem tud már bosszantani. Bárkitől kisebb a szememben a futball világában.
- ___Samy___
Előbb meg kellene verniuk az Atletit a BL-ben, utána majd magyarazhat, a többivel együtt.
"We will not fight for one decade, when Madrid is the best club of the last century and the best club in history, also the best in the last decade and is the best because we never do something like that, not appreciate someone success"
- pheco
- Kedvenc játékosaid: Beckham, CR, Ramos
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F.
Őszinte leszek, engem is zavarna, ha a Barca könnyebb sorsolással menne döntőig és meg is nyerné. De azt is tegyük hozzá, hogy amíg mi egymást követő három évben elintéztük a matracosokat a BL-ben, addig a Barca kétszer ellenük esett ki.
De jó lenne egy BL címvédés és bajnoki cím, szegény Piqué még ennél is jobban megzavarodna
De jó lenne egy BL címvédés és bajnoki cím, szegény Piqué még ennél is jobban megzavarodna

- lestat
- Kedvenc játékosaid: Beckham, Zidane, C.Ronaldo, Ramos
Jaj de szenved a drága.Realista24 írta:Tw Pique: CL draw I'd prefer? An easy group. Italy's 3rd RO16, Germany's 8th in quarters, England's 4th in Semi. 2nd leg at always at home."
Mondtam én annó..jobb ez így hogy úgymond EASY-be nyertünk. Jobban fáj a férgeseknek.
Olyan aranyos hogy mindig velünk foglalkozik.
Kissebbségi komplexusos fasz.
Cristiano Ronaldo
❼
2014-2024 Champions League Dynasty.
Danke Toni
Zinedine Zidane
92:48

2014-2024 Champions League Dynasty.
Danke Toni
Zinedine Zidane
92:48

- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
Tw Pique: CL draw I'd prefer? An easy group. Italy's 3rd RO16, Germany's 8th in quarters, England's 4th in Semi. 2nd leg at always at home."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- MesQueUnClub
- Kedvenc játékosaid: Ronaldinho, Ronaldo, Zizou, Kaká, Messi, Eto'o, CR, Deco
- Kedvenc csapatod: Barca
-
- Kedvenc játékosaid: zizou, marcelo, modric
- Kedvenc csapatod: los blancos.
szarkazmus volt a csöppnyiR.M.C.F írta:Csöppnyi?![]()
Pekedli meg mindig is benne volt a se@@@@ben....követ mintha muszáj volna. Tudja hogy igazam van.

- Süti
Legends Never Die.
...popped into the penalty area towards Zidaaaaane! Oh, fantastic...
Real Madrid will be back.
You can put that on a poster.
Stick it on your wall.
Pray to it every night.
We will be back.
...popped into the penalty area towards Zidaaaaane! Oh, fantastic...

Real Madrid will be back.
You can put that on a poster.
Stick it on your wall.
Pray to it every night.
We will be back.
-
- Kedvenc játékosaid: Xavi, Iniesta, Verratti, Dahoud
- Kedvenc csapatod: Barcelona
Az Adidasnak mennyire komoly az a kampánya, hogy te tervezheted meg a Real 3. számú mezét? Csak mert ha minden igaz ez áll nyerésre - ez is eléggé az élmezőnyben van. Nyilván vennék mint a cukrot..