Az a helyzet hogy, ha jön Bale akkor 27! játékos lesz a keretben, és csak 25-öt nevezhetünk. Szóvak ,ha nem megy 2 ember , akk nem játszanak egy meccset sem ...Géci írta:Az addig oké, hogy Josénál nem volt divat a rotálás, de miből gondolod, hogy Ancelotti nem képes ráoroszisti írta: kíváncsi leszek ,hogy oldja meg Carlo , hogy mindenki játsszon. Amúgy nagyon is jó, ha bő a keret, mert akármikor beüthet 1-2 sérülés, meg 1-2 eltiltás (pláne az okos és értelmes spanyol bíróknak köszönhetően ugyebár....
) és máris kaksi van levesbe... Amúgy van 1 olyan tippem, hogy már nem megy senki. Mindenki kap max 1 évet a bizonyításra Carlónál, és aki nem él vele (köztük Kaká is) az távozik jövő nyáron, vagy akár már télen... Annak meg, hogy lesz 1 Özil-ünk cserének vagy DM-ünk nehogy baj legyen már... Az addig oké, hogy az gáz volt mikor, Granerót meg Callejónt kellet becserélgetni, de, hogy már ez is baj, hogy végre van minőségi cserepad... Mik vannak
A másik ,hogy lehet Mounál nem volt divat , nem is játszottak sokan pedig 23 fős keret volt . Szerintem 23 emberrel meg lehet oldani , úgy hogy van 4 - 5 emberünk akire bármikor számíthatunk , míg így senki se lesz "éles" , mert egymástól veszik el a perceket a cserék. Vagy meg az lesz , hogy lesz 4-5 hasznos cserénk a többi meg nem játszik. Nem azt mondom hogy, ne legyen Dm meg Özil a padon , csak akkor nem kell Kaká,Cheryshev meg Jesé , mert nem fognak játszani.

szerk: Szerintem Bale jönni fog és akkor Coentraonak meg Dm mehet , amerre lát. És így lennénk meg 25-en. Ezért félek én ,hogy Cheryshev lesz a balbunkó ...