Realista24 írta:A Barcáé.Remy írta:27 éves, idén 28 lesz, lényegében 1 kiemelkedő szezonja volt, a tavalyi. Érdekes, a helyükben akkor már Alcacerért mentem volna.

HozzászólásSzerző: Remy » 2016. augusztus 25., csütörtök 22:10
Realista24 írta:A Barcáé.Remy írta:27 éves, idén 28 lesz, lényegében 1 kiemelkedő szezonja volt, a tavalyi. Érdekes, a helyükben akkor már Alcacerért mentem volna.
HozzászólásSzerző: Chris » 2016. augusztus 25., csütörtök 22:08
Ő már gyakorlatilag a Barcáé azt mondják. Gondolom ő is inkább ül a Barca padján, mint az Arsenalén.27 éves, idén 28 lesz, lényegében 1 kiemelkedő szezonja volt, a tavalyi. Érdekes, a helyükben akkor már Alcacerért mentem volna.
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2016. augusztus 25., csütörtök 22:08
A Barcáé.Remy írta:27 éves, idén 28 lesz, lényegében 1 kiemelkedő szezonja volt, a tavalyi. Érdekes, a helyükben akkor már Alcacerért mentem volna.
HozzászólásSzerző: Remy » 2016. augusztus 25., csütörtök 22:06
HozzászólásSzerző: Chris » 2016. augusztus 25., csütörtök 22:03
HozzászólásSzerző: Remy » 2016. augusztus 25., csütörtök 21:58
HozzászólásSzerző: M1Ö » 2016. augusztus 23., kedd 22:00
Befogja, a fejem rá! És ez lesz az "utolsó szög a koporsójában", mert ahogy írták többen, nem fog oda érni az első 4be.ziro4vr írta:Na kíváncsi vagyok, Wenger berobbantja-e az 50 misit Musztafárért. Már ez is megérne egy fogadást.
HozzászólásSzerző: Kercsó » 2016. augusztus 23., kedd 17:34
HozzászólásSzerző: BBeno » 2016. augusztus 23., kedd 17:21
ez úgy hülyeség ahogy van. ha a PL adja a TV-s pénzt akkor kemény munkával megkeresett, ha a Laliga akkor meg állami, eus pénz? felesleges erről beszélni egyszerűen más pénzt osztanak el sokkal aránytalanabbul a spanyoloknál és kész.hogy az angol bajnokság forráselosztási rendszere az egészséges piaci versenyt támogatja, nem pedig kitöm (állami, EU-s) pénzekkel néhány nagyot,
ráadásul olyan mókás érvekkel is előállnak a túloldalon, mint a két szezonra felpumpált Malaga egyszeri BL-negyeddöntője (most szedjük elő mi is a Leeds-et? Kösz, ide nem merészkedünk le), vagy a kieséses szakaszt mindig elérő Valencia, amelyik mondjuk pont tavaly esett ki úgy a BL-ből, mint a tejfog (a Gent mögött!!!), de sebaj. Kicsire nem adunk - ez olyan spanyolos dolog lehet -, nagy meg nem számít.
"Mi lenne akkor, ha 7-8 spanyol csapat megengedhetné magának minden évben azt, hogy 100 millió euróhoz közeli összeget költsenek?"
Kedves jóember, ahhoz előbb bevételeket kellene termelni. Saját erőből, saját jogon, mondjuk úgy, hogy terméket (úgy mint bajnokság, meccsek egyenként) fogyaszthatóvá teszik a nézőknek, eladják semleges területekre. Ehhez verseny kell izgalom, körítés: azaz TUDÁS.
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2016. augusztus 23., kedd 17:13
Meg az elköltött 2 mrd euróvalMost ezzel a Pep-Mou-Klopp-Conte négyessel lehet elindult valami, de várjuk ki a végét inkább.
HozzászólásSzerző: ferni » 2016. augusztus 23., kedd 17:05
Ezzel meg teljesen egyetértek.Pont annyira nem érdekel a sunderland everton mint egy celta Granada, a különbség a két bajnokság között, hogy az angolok 10szer annyi pénzből nem tudnak focit csinálni.
HozzászólásSzerző: Kerlon » 2016. augusztus 23., kedd 17:02
HozzászólásSzerző: MesQueUnClub » 2016. augusztus 23., kedd 16:01
Egy önpallérozás mely próbálja a saját igazát azzal bizonygatni, hogy bezzeg ott húsz csapat van, egyszerűen csak arról szól a fáma, hogy a régi nagyok manapság (legalábbis tavaly), annyira kritikán aluli teljesítményt nyújtottak, hogy attól vállt 20 csapatossá és nem azért mert ott annyival erősebb a mezőny mint a La Ligában.PL Csabi írta:Egy jó írás arról, hogy miért a legjobb bajnokság a PL.
HozzászólásSzerző: BBeno » 2016. augusztus 23., kedd 15:16
en leirnam kiszedve a hulyesegeket egyesevel mert ebben a temaban megertem mindket fel erolkodeset de telorol mocskos melos lenne ki be illesztgetni. majd delutan leirom.PL Csabi írta: Tételesen miket tartasz benne hülyeségnek?
(tényleg kiváncsi vagyok a véleményetekre).
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2016. augusztus 23., kedd 15:08
HozzászólásSzerző: PL Csabi » 2016. augusztus 23., kedd 15:07
Tételesen miket tartasz benne hülyeségnek?Realista24 írta:PL Csabi írta:Egy jó írás arról, hogy miért a legjobb bajnokság a PL.![]()
![]()
![]()
![]()
Ennyi idiótaságot régen olvastam.
HozzászólásSzerző: BBeno » 2016. augusztus 23., kedd 14:59
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2016. augusztus 23., kedd 14:58
PL Csabi írta:Egy jó írás arról, hogy miért a legjobb bajnokság a PL.
HozzászólásSzerző: Zsombor » 2016. augusztus 23., kedd 14:52
HozzászólásSzerző: PL Csabi » 2016. augusztus 23., kedd 14:47
Jelenlévő fórumozók: 6 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem