Te miről beszélsz nincs olyan nagycsapat ami megengedheti magának, hogy csak saját nevelésre támaszkodjon mindig lesznek drága vagy még drágább igazolások mi köze van ennek ahhoz egy csapat szerethető vagy sem.legendary írta:Itt a gondom.és kérlek mesélj arról, hogy mezei szurkolóként (a foci tekintetében felelősség nélkül, pusztán a szórakozást, kikapcsolódást keresve és a csapat iránti rajongást csillapítva), hogyan is kellene gondolkodnom egy angol drukker fejével és ugyan miért kellene telesírnom a párnám, illetve megdorgálnom a szeretet klubomat, amikor egy jól működő, sikeres gazdasági vállalkozásként és sport egyesületként (egy évszázados múlttal és nem külső tőkeinjekció segítségével) képes a világ legjobbjait magukhoz csábítani nem pisztolyt tartva az illető játékosok fejéhez?!?
Ebben a Realban így mi a szerethető? Hogy van pénz meg nagy játékosok? Igaz ezzel lényegében eltűnik az igazi madridi szellemiség, csak egy "gépezet" lesz a csapatból, lényegében semmi szerethető se lesz a csapatban.
Egy általánosan antipatikus csapat válik így a Realból, sikerektől függetlenül, hiszen így hiába jönnek esetleg az eredmények, egyszeri98uűen semmi emberközeli, semmi szimpatikus nem lesz a csapatból. Olyan lesz, mint a City vagy a PSG. Persze, van pénz és nagy játékosok, marketingszempontból nyilván fasza minden - de én egyszerű "angol drukkerként" fel nem tudom fogni, hogy ebben így mi a kedvelhető.
Minden régi értékét elveszti ezzel a Madrid. Szerintem.Na. Ez azért egy nagyon durva és nevetséges kijelentés a hatalmas, nullkamatos banki kölcsönök, a Franco-féle erős támogatás (lehet tagadni, de felesleges) és egyéb támogatások mellett.(egy évszázados múlttal és nem külső tőkeinjekció segítségével)
Ne szórakozzuk már ezzel, hogy teljesen magától csinálta ezt a Madrid. Semmivel se jobb, mint a City, csak más úton csinálja ugyanazt.
Én is 10 éve nézem Pl-t és semmi bajom sincs azzal, hogy valaki annyit költ amennyit megtehet nyilván arsenal, pool és részben manu szurkolóknak ez nem tetszik mert őket még nem vette meg egy arab sejk és addig inkább siránkodnak ahelyett, hogy jól gazdálkodnának...
Én személy szerint nagy ívben leszarom mi a véleménye azoknak akik utálják klubunkat vagy kinek mi szerethető én mindig is szeretni fogom Realt a történelme, Puskás, Di Stefano,Zidane, Beckham, Raúl, Casillas és a többiek miatt.
A REAL Madrid a világ legértékesebb klubja, a legnagyobb bevétellel és ez nem véletlen és pont ez engedi meg, hogy akár ilyen üzletet is véghez vigyünk még a szeretett united-odat is megelőztük!
Ha már itt tartunk a vörösök is 40millát akarnak költeni Fabregasra mer rájöttek, hogy a minőséget meg kell fizetni ezért maradtak le Thiagoról vagy korábban Lucas Mouráról is...