El Unico írta:Én azt mondom, jobb keretunk van mint a Barcelonanak. Alapból, kapus poszton 1-0 ide, a védelem 2-0 (bal oldalon Marcelo a világ legjobbja szerintem, tudtok jobbat nála? Carvajal top5 minimum, belül meg Ramos-Pepe + Varane).
Középpályán nekünk ott van Modric es Kroos, a világ legjobbjai a posztjukon. Elől meg BBC, ami kicsit alul marad az MSN-nel szemben, de csak az aktuális forma miatt.
Szóval a mienk a jobb keret, de ezt baszhatjuk ha nem leszünk kiegyensúlyozottak, a két nagy ellen meg eldől a bajnokság.
Ez eleg egyszerusitett osszehasonlitas. Ha csak ugy nezzuk, h mindenki egeszseges akkor jobb. De nalunk altalaban tobb a serult es a serultjeink hosszabb ideig labadoznak, ebbol a szempontbol mar mas a leanyfekvese. Hiaba van Marcelo-Coentrao balszel, ha a portugal 2 havonta egyszer tud majd palyara lepni. Naluk Alba(irritalo egy f*sz), moge szereztek egy jo kiegeszito embert, aki elorelepes Matyihoz kepest. Jobbhatved poszton Alves tavozasaval gyengultek, egyebkent is Carvajal jelenleg a legjobb ott, moge van Danilo, aki katasztrofa volt tavaly, viszont a felkeszules soran nem volt rossz. Itt egyertelmuen mi erosebbek vagyunk..halkan jegyzem meg, h Carvajalnak is eleg sok serulese van, ha kiesik akkor eleg komoly fegyertenyt veszitunk el. Kozephatvedeink is eleg serulekenyek, naluk meg vegig toljak az egesz evet. Vermalen aki allandoan serult volt lecsereltek egy fiatal tehetsegre. A kezdo kp-n szerintem egal van. 3 embert nezunk hasonlo rendszerben, Modric szerintem egal Iniestaval, Kroos jobb mint Rakitic, Buszkec meg Casemironal jobb. Csereknek egyik oldalon van Isco,James,Kovacsics a masikon Turan, Gomes, Rafinha...Isco gyengelkedesenek koszonhetoen itt is kiegyenlitett. A BBC es a MSN szerintem nem jobb a masiknal, hol az egyik hol a masik van kirobbano formaban.
A padon most tobb lehetosegunk van...mind ket oldalon van 1-1 fiatal tehetseg es egy melosabb szelso tamado. Assensio vs Munir, az elobbi tavaly rendszersen jatszott, mig a katalan tobbnyire kispadozott. Arda(ide is szamolom) vs LV, mind ketto harcos, munkas jatekos. Arda talan kicsivel komplexebb jatekos, de LV viszont nagyszivvel es odaadassal jatszik a klubert, amit szerintem Arda nem fog.Itt meg Isco es James(remelem nem sokaig) is szamitasba veheto. Kapusaink jobbak.
Na es van egy uj eronleti edzonk, ami sokat jelent a csapatnak.