Real Madrid vs. Barcelona
-
- Kedvenc játékosaid: Sergio
- Kedvenc csapatod: Még is KI lehetne? Hagyjuk már a divatokat. A legnagyobb: REAL MADRID.
Re: Real Madrid vs. Barcelona
Tavaly állandóan sérült volt a csapat jelentős része nálunk.
Idén ez remélhetőleg nem így lesz....
Idén ez remélhetőleg nem így lesz....
Ha a fogalmatlan osztja az észt akkor nagy a baj.....úgyhogy nagy a baj.
Szerintem keret ügyileg mi állunk jobban. A többit meg már a sérülések/forma dönti majd el.
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K
K
-
- Kedvenc csapatod: Barcelona
Szerintem meg pont tavaly volt egyértelmű, hogy nálatok jobb a keret. Nekünk volt egy jó kezdőnk, de ha abból kidőlt valaki csak B csapat szintű, töltelék embereket tudtunk felmutatni vagy egy fél évet kihagyott Arda-t.
Ha a tavalyi kerettel játszunk a Sevilla-val, akkor nem ez az egyértelmű eredmény születik. Mascherano-t, Alba-t, Iniesta-t, Neymar-t senkivel se tudtuk pótolni úgy, hogy az a játék rovására ne nagyon menjen.
A szuperkupa visszavágón meg ennek ellenére még Rakitic-et is letettük a padra. Arról már nem is beszélve, hogy Alves személyében egy alapemberünket is elveszítettük. 8 év után.
Szóval ez a keret most nagyon mély, nem véletlen mondta Lucho, hogy a legjobb keret amivel valaha dolgozott.
Persze, 22 évesek érkeztek eddig, lehet, hogy rövid időn belül megválunk tőlük akkora égés lesz mind, egy Barca vagy Real játékába (és keretébe) nem olyan egyszerű beilleszkedni. De az látszik pár meccs után hogy nem kutyaütők és nincsenek is megilletődve. Mondjuk Denis Suarez handikeppel indult.
Aztán idén Rafinha-val is újra számolhatunk. Ha Suarez mögé is tudunk hozni valakit, akkor Messi kivételével mindenkit tudunk pótolni. A világ legjobbjait meg soha nem is lehetett pótolni, úgyhogy azon nem is kell agyalni sokat.
Ha a tavalyi kerettel játszunk a Sevilla-val, akkor nem ez az egyértelmű eredmény születik. Mascherano-t, Alba-t, Iniesta-t, Neymar-t senkivel se tudtuk pótolni úgy, hogy az a játék rovására ne nagyon menjen.
A szuperkupa visszavágón meg ennek ellenére még Rakitic-et is letettük a padra. Arról már nem is beszélve, hogy Alves személyében egy alapemberünket is elveszítettük. 8 év után.
Szóval ez a keret most nagyon mély, nem véletlen mondta Lucho, hogy a legjobb keret amivel valaha dolgozott.
Persze, 22 évesek érkeztek eddig, lehet, hogy rövid időn belül megválunk tőlük akkora égés lesz mind, egy Barca vagy Real játékába (és keretébe) nem olyan egyszerű beilleszkedni. De az látszik pár meccs után hogy nem kutyaütők és nincsenek is megilletődve. Mondjuk Denis Suarez handikeppel indult.

Aztán idén Rafinha-val is újra számolhatunk. Ha Suarez mögé is tudunk hozni valakit, akkor Messi kivételével mindenkit tudunk pótolni. A világ legjobbjait meg soha nem is lehetett pótolni, úgyhogy azon nem is kell agyalni sokat.
- ikarus93
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
Épp ez az a Madrid játékosai ki vannak éhezve egy bajnoki címre.cart írta:Mondjuk az utóbbi 5 szezonból 4x végül bejött annak aki temette a csapatot az első forduló után. Ha 10 évre visszamenőleg nézem akkor se sokkal jobb a helyzet...
Nem véletlenül nyilatkozgatják hogy egy tüske a bajnokság számukra jobban oda fogják tenni magukat.
Nem beszélve a keretről ami véleményem szerint most felénk billen.
"Régen szegények fociztak és a gazdagok nézték
Most a gazdagok fociznak és a szegények nézik"
Puskás Ferenc
Puskás Ferenc
Mondjuk az utóbbi 5 szezonból 4x végül bejött annak aki temette a csapatot az első forduló után. Ha 10 évre visszamenőleg nézem akkor se sokkal jobb a helyzet...
- MesQueUnClub
- Kedvenc játékosaid: Ronaldinho, Ronaldo, Zizou, Kaká, Messi, Eto'o, CR, Deco
- Kedvenc csapatod: Barca
Ez a jó indok engem is érdekelne, mert mind a 2 csapat szépen mélyítette a keretét a nyáron, és egyik sem igazolt olyat, akitől felborult volna az egyensúly az öltözőben, hogy abból legyenek afférok.
♠Ronaldo♣Ronaldinho♥Zidane♦
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kapcsolat:
Mi az az indok?ikarus93 írta:R.M.C.F írta:Azért ha nem nyerünk több góllal...s mivel a barca 6al kezdett páran eltemetik a ligát ma este itt......
Szerintem most a legpesszimistabb Madridosok is esélyesebbnek érzik a Madridot a Bajnokságban, mint a Barcát és jó indokkal.
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
-
- Kedvenc játékosaid: Zidane,Benzema,Modric,Kroos
Én már leszoktam a bizakodásról. Éltem már meg a semmiből bajnokságot, meg egy rommá nyert ősz után iszonyat nagy lejtőt, és bukást... Majd ha Ramos nyáron a magasba emeli a trófeát akkor lehet örülni.

- ikarus93
R.M.C.F írta:Azért ha nem nyerünk több góllal...s mivel a barca 6al kezdett páran eltemetik a ligát ma este itt......
Szerintem most a legpesszimistabb Madridosok is esélyesebbnek érzik a Madridot a Bajnokságban, mint a Barcát és jó indokkal.
"Régen szegények fociztak és a gazdagok nézték
Puskás Ferenc
Puskás Ferenc
- wZoLee7
- Kedvenc csapatod: REAL MADRID
Hat James meg Ramos is gyorsan visszaváltott volna és teljesen szépek lennének
- e.gergo
- Kedvenc játékosaid: David Beckham
- Kapcsolat:
Muszáj volt utánanéznem, mert kinézem belőle'shutterisland írta:nem tudom, de ezt meg most láttam, ugye fake ?
clasico szép lenne ennyi szőkével.![]()

- 'shutterisland
- Kedvenc játékosaid: LM / GD
- Kedvenc csapatod: fcb / esp / arg
nem tudom, de ezt meg most láttam, ugye fake ?
clasico szép lenne ennyi szőkével.
clasico szép lenne ennyi szőkével.

- wZoLee7
- Kedvenc csapatod: REAL MADRID
Engem csak az erdekel h miert csinaljak ezt

- 'shutterisland
- Kedvenc játékosaid: LM / GD
- Kedvenc csapatod: fcb / esp / arg
egyelore annak is orulnek ha ma 3 pontot megszereznenk.
-
- Kedvenc játékosaid: Sergio
- Kedvenc csapatod: Még is KI lehetne? Hagyjuk már a divatokat. A legnagyobb: REAL MADRID.
Azért ha nem nyerünk több góllal...s mivel a barca 6al kezdett páran eltemetik a ligát ma este itt......

Ha a fogalmatlan osztja az észt akkor nagy a baj.....úgyhogy nagy a baj.
- ziro4vr
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Ronaldo
Nem áll jól neked, hogy engem majmolsz.
Remy most kivételesen jól elkapta a dolgot, Cé a tegnapi után biztos 2 meccsel hamarabb fog visszatérni például.

Remy most kivételesen jól elkapta a dolgot, Cé a tegnapi után biztos 2 meccsel hamarabb fog visszatérni például.

Nem illik.
- pheco
- Kedvenc játékosaid: Beckham, CR, Ramos
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F.
Remélem a játékosok kevesebbet foglalkoznak velük, mint teziro4vr írta:Idén bajnokságot kell nyerni, mert még a végén utolérnek.
- ziro4vr
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Ronaldo
Remélem a játékosok kevesebbet foglalkoznak velük, mint ti.
Nyilván lesznek ők is hullámvölgyben, ahogy mi is. Rangadókat hozni kell és nem lesz baj. Idén bajnokságot kell nyerni, mert még a végén utolérnek.

Nyilván lesznek ők is hullámvölgyben, ahogy mi is. Rangadókat hozni kell és nem lesz baj. Idén bajnokságot kell nyerni, mert még a végén utolérnek.
Nem illik.
- pheco
- Kedvenc játékosaid: Beckham, CR, Ramos
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F.
Tavaly előtt szarul kezdtek, tavaszra jött a jó forma. Tavaly meg igenis kipukkadtak, nem véletlen jöttünk fel 1 pontra. Nekünk meg pont ellentétes volt a két szezon, sajnos ők jöttek ki jól mindkét esetben, legalábbis ami a bajnokságot illetiVanillaSky írta:Mint tavaly meg tavalyelőtt?Remélem,hogy bombaformában fognak megint játszani ősszel, akkor úgyis kipukkadnak tavaszra.