Bezzeg az enyém. 2 kedvence van: Özil és di María...

HozzászólásSzerző: pavel » 2013. augusztus 2., péntek 13:22
HozzászólásSzerző: Géci » 2013. augusztus 2., péntek 13:08
Ezt tudod jól, hogy közel sem biztos... Elég azt is nézni mennyit igazolt azóta a Barca...Tádám írta:Neymart azért emeltem ki, közel sem volt annyi, mint Bale, ráadásul a marketingértéke már 1-2 éve jóval magasabban van, mint a walesi gyereknek.
Ez meg hülyeség...cart írta:Én csak egy okot tudok elképzelni, ami miatt Perez kifizetné a 100 millió körüli összeget, az pedig nem más, minthogy CR valóban le akar lépni...
HozzászólásSzerző: Tádám » 2013. augusztus 2., péntek 13:05
HozzászólásSzerző: Géci » 2013. augusztus 2., péntek 13:03
Casemiro-Modric-IscoTádám írta:Akkor hol játszik majd Isco, Özil, Modric? mert ebből kettő majd a padon ül..
Mert a boxer naci reklám szint? Az, hogy biciklizik meg dobálja magát a brazil bajnokságban? Értem mit mondasz vagy, hogy mire gondolsz, de akkor inkább csak azt írd, hogy CR,Messi...Tádám írta:Nem egy CR, Messi, Neymar szint...
HozzászólásSzerző: Tádám » 2013. augusztus 2., péntek 13:02
Hát nem tudom, számomra ő nem az a pengés játékos, mint mondjuk CR.. voltak szép gólpasszai, húzásai, de ennyi pénzért legyenek is...cart írta:Én csak egy okot tudok elképzelni, ami miatt Perez kifizetné a 100 millió körüli összeget, az pedig nem más, minthogy CR valóban le akar lépni...
Már bocs, de ha tényleg annyit láttad, akkor feltűnhetett, hogy nem véletlenül rakta be őt középre AVB. Meg tudja húzni azokat a finom cseleket, sarkazásokat, amivel területet tud nyerni a pálya közepén is. Nyilván nem olyan látványos, mintha egyhelyben ugrálna a labda fölött 2 percig, de többnyire eredményes.Tádám írta:Ráadásul Bale-el ti hol látjátok a szép focit? Ő egy szélvész gyors, bombázó... nem egy finom, fineszes játékos. Persze, technikás, adott szép gólpasszokat is, de nem az áll hozzá a legközelebb.
HozzászólásSzerző: cart » 2013. augusztus 2., péntek 12:57
Már bocs, de ha tényleg annyit láttad, akkor feltűnhetett, hogy nem véletlenül rakta be őt középre AVB. Meg tudja húzni azokat a finom cseleket, sarkazásokat, amivel területet tud nyerni a pálya közepén is. Nyilván nem olyan látványos, mintha egyhelyben ugrálna a labda fölött 2 percig, de többnyire eredményes.Tádám írta:Ráadásul Bale-el ti hol látjátok a szép focit? Ő egy szélvész gyors, bombázó... nem egy finom, fineszes játékos. Persze, technikás, adott szép gólpasszokat is, de nem az áll hozzá a legközelebb.
HozzászólásSzerző: Tádám » 2013. augusztus 2., péntek 12:38
HozzászólásSzerző: madridronie » 2013. augusztus 2., péntek 12:23
Csodálod, hogy álmodoznak?
HozzászólásSzerző: Remy » 2013. augusztus 2., péntek 12:00
HozzászólásSzerző: pavel » 2013. augusztus 2., péntek 11:44
HozzászólásSzerző: madridronie » 2013. augusztus 2., péntek 11:39
HozzászólásSzerző: pulci » 2013. augusztus 2., péntek 11:23
HozzászólásSzerző: Jim » 2013. augusztus 2., péntek 10:52
HozzászólásSzerző: Géci » 2013. augusztus 2., péntek 10:21
HozzászólásSzerző: RealRaúl77 » 2013. augusztus 2., péntek 9:37
Az lenne a legjobb neki is, meg nekünk is. Csak túl sokat cikkeznek/tek (mostanában mintha nem olvastam volna), hogy a portugál távozik, távozni akar, ez keresi, meg az, vagy bevonnák egy üzletbe, etc.madridronie írta:Állítólag (AS) most, hogy a klub meghosszabbította a szerződését szívesen eligazolna 1 év kölcsönbe, hogy biztos helye legyen a jövő évi orosz vb. keretben, amit maga Capello papa is bőszen támogatna!Ők heten kiegészülve Nacho, mint 4. hátvéd, és egyben Jolly joker is, mivel a két szélső poszton is bevethető, és Cheryshev duóval, több mint tökéletes. Ugyanakkor pont az utóbbi miatt érzem azt, hogy lesz még távozó, Coentrao személyében. Szerintem a padozás sem tetszik neki, és ezen kívül nem hiába hozták fel az oroszt a nagyokhoz, hogy aztán 3. számú balhátvédként semmit se játsszon. Igaz bevethető az egész baloldalon kb, elől, középen, és most már úgy néz ki hátul is, és hozzáteszem nem is rossz egyébként. Nem sok sót enne meg hátul, ha Coentrao maradna, előle meg már így is sokan vagyunk. Ezért érzem én úgy, hogy a portugál távozni fog, és Denis lesz Marcelo mögött.
HozzászólásSzerző: madridronie » 2013. augusztus 2., péntek 9:19
Állítólag (AS) most, hogy a klub meghosszabbította a szerződését szívesen eligazolna 1 év kölcsönbe, hogy biztos helye legyen a jövő évi orosz vb. keretben, amit maga Capello papa is bőszen támogatna!Ők heten kiegészülve Nacho, mint 4. hátvéd, és egyben Jolly joker is, mivel a két szélső poszton is bevethető, és Cheryshev duóval, több mint tökéletes. Ugyanakkor pont az utóbbi miatt érzem azt, hogy lesz még távozó, Coentrao személyében. Szerintem a padozás sem tetszik neki, és ezen kívül nem hiába hozták fel az oroszt a nagyokhoz, hogy aztán 3. számú balhátvédként semmit se játsszon. Igaz bevethető az egész baloldalon kb, elől, középen, és most már úgy néz ki hátul is, és hozzáteszem nem is rossz egyébként. Nem sok sót enne meg hátul, ha Coentrao maradna, előle meg már így is sokan vagyunk. Ezért érzem én úgy, hogy a portugál távozni fog, és Denis lesz Marcelo mögött.
HozzászólásSzerző: Kerlon » 2013. augusztus 2., péntek 0:04
HozzászólásSzerző: torjack » 2013. augusztus 2., péntek 0:02
sonic írta:Amugy erdekes hogy Ancelotti pont a minap nyilatkozta hogy Ronaldonak nem kell visszajarnia vedekezni. Csodalkoztam is hogy ezt igy kijelenti nyiltan... Majd meglatjuk.
HozzászólásSzerző: sonic » 2013. augusztus 1., csütörtök 23:38
HozzászólásSzerző: pulci » 2013. augusztus 1., csütörtök 23:01
Jelenlévő fórumozók: 2 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem