Casemiro was singled out among the local media as perhaps the best player on the pitch on Thursday. The Real Madid midfielder now looks an unmovable force at the base of midfield, combining his smart positional sense and grit in the tackle with a greater ability to distribute the ball than many of his predecessors who have played in the role. Nobody made more interceptions than him on the night and he also drifted right to help Dani Alves stop Jefferson Montero, who had made a blistering start to the game.

Casemiro
- Kercsó
- Kedvenc játékosaid: R9, Kroos, Guti, Zidane, Bellingham
Re: Casemiro - 14
A goal.com így nyilatkozott Kázmérról a csütörtöki jogabonito után:
#whatisyourexcuse
Zinedine Zidane - When I retire I'll say, I managed Kroos.
"Mégis, ha legvégül össze kellene foglalnom a sikereim okát, csak annyit mondanék, hogy mindig én akartam jobban." Benedek Tibor
Zinedine Zidane - When I retire I'll say, I managed Kroos.
"Mégis, ha legvégül össze kellene foglalnom a sikereim okát, csak annyit mondanék, hogy mindig én akartam jobban." Benedek Tibor
-
- Kedvenc játékosaid: Sergio
- Kedvenc csapatod: Még is KI lehetne? Hagyjuk már a divatokat. A legnagyobb: REAL MADRID.
Nincsen baj a védekező munkájával,és azt sem tagadtam hogy ez hasznos is lehet,vagy az nekünk,én mást gondoltam...azt hogy ez a poszt,ezzel a feladatkörrel meg fog szűnni,erre leidiótázott pl egy itteni olcsójános aki menőnek hiszi magát,kvázi kiröhögött,holott fogalma sincsen ezekről. Egy tök.Kerlon írta:Elfogultság nélkül lehet kijelenteni, hogy a legjobban szerelő középpályás a ligában.
Itt jön ki, hogy RMCF-nek igaza van ( ebből tuti emlegetés lesz): tipikus vkp nem mindig fog beleférni. Az a baj, hogy amennyire hasznos hátul, majdnem annyira lassítja is a játékunkat.
A poziciós posztok,az elméletem szerint nem maradnak meg sokáig,ezt eddig is lehetett látni,sorra szűnnek meg,főleg centrálisan értendően,régi liberő...söprögető,emberfogók,beállós,irányító,mélységi irányító...most jön a vkp,majd után a center is.
Akit érdekel mit gondolok ezekről,mit honnan agyalok ki,az írjom rám,a lenéző,mocskolódók meg menjenek a j***any*****a.
Ha a fogalmatlan osztja az észt akkor nagy a baj.....úgyhogy nagy a baj.
Elolvastam, megértettem, továbbra sem értek veled egyet. Vannak nála komplettebbek játékosok a poszton és tényleg csak a védekező tulajdonságai kiemelkedőek.
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K
K
-
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
Értelmezted amit írtam?Kerlon írta:Elfogultság nélkül lehet kijelenteni, hogy a legjobban szerelő középpályás a ligában.
Itt jön ki, hogy RMCF-nek igaza van ( ebből tuti emlegetés lesz): tipikus vkp nem mindig fog beleférni. Az a baj, hogy amennyire hasznos hátul, majdnem annyira lassítja is a játékunkat.

Úgy írtam hogy a szerepkört amit játszik, tehát: Pogba is középpályás de nem abban a szerepkörben amit Casemiro játszik be.
Elfogultság nélkül lehet kijelenteni, hogy a legjobban szerelő középpályás a ligában.
Itt jön ki, hogy RMCF-nek igaza van ( ebből tuti emlegetés lesz
): tipikus vkp nem mindig fog beleférni. Az a baj, hogy amennyire hasznos hátul, majdnem annyira lassítja is a játékunkat.
Itt jön ki, hogy RMCF-nek igaza van ( ebből tuti emlegetés lesz

"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K
K
-
Elfogultság nélkül lehet ellátni hogy a szerepkörében a legjobb játékos most.
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kapcsolat:
1 - Casemiro has made more recoveries (20) and tackles (16) than any other midfielder in La Liga 16/17.
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
-
- Kedvenc játékosaid: James Rodríguez, Luka Modric, Sergio Ramos, Isco, Toni Kroos
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, Újpest
Ma meguszta sarga nelkul...grat
Mekkora volt amikor a celtas pofázott neki, ő meg elültette a kis pöcst
Mekkora volt amikor a celtas pofázott neki, ő meg elültette a kis pöcst
-
- Kedvenc játékosaid: James Rodríguez, Luka Modric, Sergio Ramos, Isco, Toni Kroos
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, Újpest
Nagyon kell ő oda. Vegyük csak azt, hogy így 7-tel kevesebb támadás fejezhet be az ellenfél, és mi 7-tel többet indíthatunk. Nagyon fontos ő.Ursus írta:Ha valaki tud statot mennyi labdát szerzett a meccsen kérem ossza meg itt, én csak az első félidőben 7-t számoltam.
-
Ha valaki tud statot mennyi labdát szerzett a meccsen kérem ossza meg itt, én csak az első félidőben 7-t számoltam.
- El Maestro
- Kedvenc játékosaid: Ronaldo, Zinedine Zidane, Iker Casillas, Sergio Ramos, Karim Benzema, Luka Modric, Marcelo, Toni Kroos
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F., Chicago Bulls
Csak annyira van szükség hogy ígéretet kapjon arra, hogy a kpn szerepelhessen. Legalábbis katalánék szerint.

- nmate
- Kedvenc játékosaid: Arbeloa
Alaba soha nem jön el onnan, nem is tudom hogyan kerülhet szóba.
- wZoLee7
- Kedvenc csapatod: REAL MADRID
Nono ki is írta először Alabát?

- babaking
- Kedvenc játékosaid: Guti, Kaká, Varane, Marcelo, SR4, Modric, Kroos, Nacho
BBC-nél (mármint a tévétársaságnál) ő lett a MoM
A Futball mindenké. A pénz viszont, csak a kiválasztott keveseké, és mindent meg is tesznek, hogy ez így is maradjon.
- ziro4vr
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Ronaldo
Én leszek Perez te meg Keylor. Csak a fax menthet meg.Remy írta: Ha kapsz, ne feledkezz meg a barátaidról.

Nem illik.
- Remy
- Kedvenc játékosaid: Zidane, CR, Ramos, Jesé, Griezmann, Varane, Marcelo, Modric, Bappé, Ødegaard
- Kapcsolat:
Ha kapsz, ne feledkezz meg a barátaidról.ziro4vr írta:Akkor kapok admin jogot? Tegnap is méltón viselkedtem.
2014 - 10.
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Cristiano Ronaldo 2008, 2013, 2014, 2016, 2017!
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
Schumacher, Verstappen, Alonso, Mick
New England Patriots
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Cristiano Ronaldo 2008, 2013, 2014, 2016, 2017!
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
Schumacher, Verstappen, Alonso, Mick
New England Patriots
- El Maestro
- Kedvenc játékosaid: Ronaldo, Zinedine Zidane, Iker Casillas, Sergio Ramos, Karim Benzema, Luka Modric, Marcelo, Toni Kroos
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F., Chicago Bulls
A jelenlegi legjobb, legnagyobb tudásút kell követnünk, mert sokan sajnos lekoptak, akiktől addig tanulni lehetett olyanokat, amiket senki mástól... Örülj inkább, hogy nyitott szemmel járunk és vevők vagyunk az újdonságokra.ziro4vr írta:Az én ötletem alapján. Követők vagytok mind.![]()
- ziro4vr
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Ronaldo
Az én ötletem alapján. Követők vagytok mind.Kerlon írta:Maestroval már lrzsiroztuk Alabát, akivel a balhatved pozíció is lefedett lesz. Királyságziro4vr írta:Kibaszottul kellett a szerepkör amit betölt, mint DM esetében idén is ez az extra kellett a blhez. Ugyanakkor egyénileg lehetne feljebb. Mérlegelni kell, DM lecserélése Hameszre szörnyű húzás volt, ha egy Kante vagy Pogba szakmailag jobban passzol csak akkor mehet a csere, de a keretben mindenképp kell Case. Fizikálisan jól bírta. Szép volt.

Nem illik.
- ___Samy___
Padra egy csatár, egy balhátvéd, meg Jamest helyett egy ember a kp-ra. Jelenleg ennyire van szükségünk.
"We will not fight for one decade, when Madrid is the best club of the last century and the best club in history, also the best in the last decade and is the best because we never do something like that, not appreciate someone success"