HozzászólásSzerző: pheco » 2016. augusztus 21., vasárnap 15:04
HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2016. augusztus 21., vasárnap 14:59
HozzászólásSzerző: pheco » 2016. augusztus 21., vasárnap 14:13
HozzászólásSzerző: morientes » 2016. augusztus 21., vasárnap 13:49
Ha a posztra gondolt a Ramos/Pepe/Varane viszonylatban,akkor ehhez a háromhoz mèrten ki.Jim írta:leírni azt, hogy Nacho kilóg a sorból??![]()
![]()
(a keretben)
valaki nem nézett meccset mostanában...
HozzászólásSzerző: Jim » 2016. augusztus 21., vasárnap 13:42
HozzászólásSzerző: Veidt » 2016. augusztus 21., vasárnap 13:38
Modric eltiltott.miVida írta:--------------Casilla----------------
Carvajal-Ramos-Varane-Marcelo
-------------Casemiro--------------
----------Kroos----Modric----------
-----Bale-----------------Isco------
---------------Morata---------------
HozzászólásSzerző: Kerlon » 2016. augusztus 21., vasárnap 13:35
De nem szélső védő ő továbbra sem. Egyszerűen annyira jó és okos játékos, hogy berakták kényszerből balhátvédnek, ahol szintén hozza a top3 szintjét. BTB ő és nálunk is abban a pozícióban alkalmaznám. Egyértelműen Casemiro az, akinek a posztján jelentős javulást lehetett volna produkálni, mondjuk Kantéval, Pogbaval vagy Alabaval. Ebből 2ről lecsúsztunk és utóbbi esetében kéne bankot robbantani. Nos eddig, ha hihetünk a híreknek, akkor toltunk egyszer 50-et és még egyszer 65 milliót érte. Ebből az jön le, hogy a Bayern hajlandó tárgyalni, de nem tudom, hogy mennyire hajlamos a klub érte fizetni, mert ugye a posztjából kiindulva annyira nem nagy arc. Viszont, ha szakmailag nézné a klub, akkor rájöhetnének a fejesek, hogy tényleg ez az egyetlen poszt, amire nem kellene sajnálni ráfizetni se. (Halkan megjegyzem, hogy Pogbaért is mehettünk volna 90-100 millióval, de amit a MU fizetett az már szerintem nevetséges volt.)Steve írta:Irgalmatlan jó játékos.
Egy Robi Carlos pozíciót(ha nem is az ő szintjén) tudna produkálni. Felfutás, robotolás, kp, védelem mindegy.
Baromi jó a srác.
Svéd-osztrákon láttam élőben, brutálisan futotta le az egész mezőnyt, még ha sem a svéd, sem az osztrák nem egy minőségi keret.
Zlatan és ő kiemelkedtek minden tekintetben a meccsen.De mondjuk ez mindegy is bizonyít hétről-hétre a bajoroknál.
HozzászólásSzerző: miVida » 2016. augusztus 21., vasárnap 13:17
HozzászólásSzerző: Steve » 2016. augusztus 20., szombat 22:55
HozzászólásSzerző: R.M.C.F » 2016. augusztus 20., szombat 22:13
Több mint ügyes...vagy több mint univerzális....ku*va jó játékos.Alaba nálam favorit továbbra is. Melós, ügyes, univerzális.
HozzászólásSzerző: Kerlon » 2016. augusztus 20., szombat 22:10
Az a baj, hogy Pepe ehhez a szerephez túl buta. Nem tudnánk vele gyors labdaszerzes után jól kihozni stb.. Ezért kéne egy védekezésben erős kozeppalyas oda, mert Casemiro szintén zenész. Alaba nálam favorit továbbra is. Melós, ügyes, univerzális.R.M.C.F írta:A 4-4-2 öt nem fogjuk erőltetni,nem rossz az hirtelen támadásokkal operálni,kontrázni,erős szélső játékot adni,de nálunk a két bekk nagyon erős,és egy 4-4-2 ben a kp-a széle lenne a lényeg,ahhoz meg marcelo és carvajal mélyen játszik. Elvesztegetnénk a hatékonyságukat,és nálunk ez a két ember nagyon erős szerepű.Veidt írta:Szerintem nem elvetendő ötlet sem a 4-4-2 (két igazi centerrel) akar nagyobb csapatok ellen sem, ha kiesik valamelyik vádló. Imádom Lucast, de a Barca ellen nem o fogja eldönteni.
Ugye a 4-4-2 es rendszer egyik fő lényege hogy a két szélső k-ás gyors legyen és hatékonyan tudjon vonal mellett előre törni ha a két ék elmozdul és ezzel elmozdítja a védelem vonalát ellentételes oldalra.
Nálunk a kp-ások a 3as rendszerben jók,vagyis kissé centrális alkatok,kroos,modric egyik sem dimaria vagy bale,vagy lucas.......
Egy 4-4-2 őt úgy tudom elképzelni,ha van két visszazárni képes szélsőm,akik előre erősek...pl:
-----------------------------Navas
----x----------------x---------------x---------------x
Lucas-------modric----------kroos------------------Bale
----------------x-----------------x-------
Egy merész változó alakzat , labdavesztésnél:
--------------------------------Navas
Carvajal------Varane--------------Ramos---------Marcelo
------------------------------Pepe
--------------Modric-----------------------kroos
------Bale-------------------benz----------------CR
Majd erről állunk át labdaszerzés után 3-4-3ra fullba nyomni a kretént:
-----------------------------------Navas
--------------Varane----------Pepe------------Ramos
Carvajal---------Modric----------Kroos-------------------Marcelo
-------------Bale-----------Benzema-----------Ronaldo
A mi alap 4-3-3 unk:
-----------------------------Navas
---Carvajal---------Pepe-----------Ramos---------marcelo
------------Modric-----------X-------------Kroos
----Bale------------------Benz-------------------CR
HozzászólásSzerző: R.M.C.F » 2016. augusztus 20., szombat 20:53
A 4-4-2 öt nem fogjuk erőltetni,nem rossz az hirtelen támadásokkal operálni,kontrázni,erős szélső játékot adni,de nálunk a két bekk nagyon erős,és egy 4-4-2 ben a kp-a széle lenne a lényeg,ahhoz meg marcelo és carvajal mélyen játszik. Elvesztegetnénk a hatékonyságukat,és nálunk ez a két ember nagyon erős szerepű.Veidt írta:Szerintem nem elvetendő ötlet sem a 4-4-2 (két igazi centerrel) akar nagyobb csapatok ellen sem, ha kiesik valamelyik vádló. Imádom Lucast, de a Barca ellen nem o fogja eldönteni.
HozzászólásSzerző: Veidt » 2016. augusztus 20., szombat 17:41
HozzászólásSzerző: numberone1 » 2016. augusztus 20., szombat 17:36
Remelejuk azert a Barca ellen nem kell hianyolnunk a BBC-bol legalabb kettot...ha igen akkor sem 4-4-2-ben allunk fel Case nelkul. Tegyuk fel egy olyan extrem helyzetet, h Case sem lenne bevetheto BBC-vel egyutt akkor viszont kell LV, mert nagyon Modric es Kroos keves lenne egy nagy csapat ellen. Valoszinuleg ilyen szitu nem lesz, csak Veidt kolega, 2 mondatban egyutt emlitette a 4-4-2-t, BBC kieseset, LV-t, nagy csapatot(Barcat!!) es gondolom a 2 csatar Morata es Mariano lenne nala...csak reagaltam az o h-szre.Kerlon írta: Sokra megyünk vele, ha nem tudunk nyerni, hogy egyensúlyban vagyunk. Mondjuk szerintem Asensio majd hozzáteszi az igazán pluszt. Jó lenne ha inverzbe is megnezne Zizou.
HozzászólásSzerző: Kerlon » 2016. augusztus 20., szombat 17:08
Sokra megyünk vele, ha nem tudunk nyerni, hogy egyensúlyban vagyunk. Mondjuk szerintem Asensio majd hozzáteszi az igazán pluszt. Jó lenne ha inverzbe is megnezne Zizou.numberone1 írta:Viszont az o meloja is adja az egyensulyt a csapatnak....foleg ha Morata ezutan is hozza azt az unott jatekat.Veidt írta:Szerintem nem elvetendő ötlet sem a 4-4-2 (két igazi centerrel) akar nagyobb csapatok ellen sem, ha kiesik valamelyik vádló. Imádom Lucast, de a Barca ellen nem o fogja eldönteni.
HozzászólásSzerző: numberone1 » 2016. augusztus 20., szombat 16:09
Viszont az o meloja is adja az egyensulyt a csapatnak....foleg ha Morata ezutan is hozza azt az unott jatekat.Veidt írta:Szerintem nem elvetendő ötlet sem a 4-4-2 (két igazi centerrel) akar nagyobb csapatok ellen sem, ha kiesik valamelyik vádló. Imádom Lucast, de a Barca ellen nem o fogja eldönteni.
HozzászólásSzerző: Veidt » 2016. augusztus 20., szombat 15:42
HozzászólásSzerző: numberone1 » 2016. augusztus 20., szombat 14:58
Ok, ha meg most nyaron eltiltananak? Biztos szituaciotol fugg majd, h mennyi serultunk lesz a telen, es ugy adjak kolcson...eltiltastol fuggetlenul...wZoLee7 írta: Arrol van szo h Mariano marad es telen adnank kolcson
HozzászólásSzerző: wZoLee7 » 2016. augusztus 20., szombat 14:56
Arrol van szo h Mariano marad es telen adnank kolcsonnumberone1 írta:Attol meg kolcsonbol visszajohet az osszes jatekosunk.wZoLee7 írta:És ha eltiltanak?
HozzászólásSzerző: numberone1 » 2016. augusztus 20., szombat 14:52
Attol meg kolcsonbol visszajohet az osszes jatekosunk.wZoLee7 írta:És ha eltiltanak?
Jelenlévő fórumozók: 10 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem